Αναζήτηση για περισσότερες από 2079 εγγραφές

Return

από alp920
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Συνοπαδοι με τους λευτερια στα αδερφια τους δεν θα γινουμε ποτε..
Ο ΠΑΟΚ δεν βρισκει στελεχη ακριβως γιατι και 2 3 αποδεδειγμενα καλους που εχουμε πρεπει να τους αποκαθυλωνουμε..
Μας ενοχλουν αυτοι οι 2 λογω Ιβαν(λες και με τον Μυστακιδη δεν μιλησαν για την ΚΑΕ) αλλα οι γνωστοι αγνωστοι που το ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Α επειδη ειναι με τν Ιβαν , τοτε ας βγαλουμε μια ανακοινωση εναντιων τους...Αδιανοητη λογικη...εδω στον ΑΣ, απο ατομα ταγμενα στν Τελη που εμφανιστηκε εν μια νυκτι, γινονται ΟΡΓΙΑ κ μας πειραζουν δυο παραγοντες που εχουν κανει απιστευτα πραγματα...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...
από alp920
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.

Εγω παντως αν ημουν Χατζοπουλος και ...
από trouman
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπεις τι γράφουν για Χατζόπουλο μερικοί και αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχεις με αυτά τα άτομα;

Πόσο να χωρέσει ο ΠΑΟΚ όλο αυτό το μπέρδεμα;
από Disharmonic
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι Τσαλόπουλος και Χατζόπουλος δεν θα κοιτάξουν το συμφέρον του ΠΑΟΚ αλλά του Σαββίδη είναι καθαρά δικιά σου υπόθεση, που είναι κατά την άποψη μου εντελώς αυθαίρετη
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Ο οποίος ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Τι θα πει ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣ

Για δικαιολόγησε μου ποιοι σύνδεσμοι κανουν πλάτες στον ΑΣ κ πως ακριβώς ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το ότι το 90% του φόρουμ βλέπει τρύπημα και περίεργες συμπεριφορές έως ύποπτες και το 10% προσπαθεί να μας βγάλει τέλους να το κοιτάξετε κάποιοι
από Мир
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Έχω έμπιστες πληροφορίες από ινσαιντερ.

Ο νέος όρος που έβαλε ο φούρναρης είναι ότι θα μπει όρος στο MoU οτι αν δε κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το φετινό Γιουρόπα, Κύπελλο και Πρωτάθλημα με flawless victories από σήμερα να μην στρέχει το ηθικο πλεονέκτημα και το ΜοU γιατί δεν ανταποκρινεται στα όνειρα μας ο ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Στον ASS δε σκεφτηκε κανενας να πιασει Μυστακιδη και Σαββιδη και να τους πει να παιξουν στο Fifa ενα ματσακι (ιδια ομαδα ομως) και ο νικητης να κανει το γηπεδο;

Απο πήγες πολύ μεσα στα πραγματα δεν δέχτηκε κατι τέτοιο ο μυστακιδης γιατί έπρεπε να βγει στο προσκήνιο πρότεινε τον φουρναρη σαν ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κρατιούνται τώρα :lol: :lol:

Οι ... ΑΣυγκράτητοι.
από Мир
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Περιμένω να τεθεί 24ωρο deadline να φύγουν από τον αγώνα με ...