Αναζήτηση για περισσότερες από 1244 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Παντως φίλε psykoman η πλατιά μάζα των απόψεων εδώ μέσα δεν αναφέρεται στα γεωπολιτικά αλλά στα ενδοοικογενειακα και τι πιθανές συγκρούσεις θα φέρουν οι οποίες βλέψεις του Τέλη για την κατασκευή του γηπεδου. Τα γεωπολιτικά βλέπω να παίζουν κυρίως όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κατά πόσο άργησε ή όχι ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Yπαρχει η ιστορικη δυνατοτητα να εχουμε 2 δισεκατομυριουχους σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ,και να υπαρχει μεταξυ τους και ενας υγιης ανταγωνισμος,που μονο κερδος θα εχουνε τα ιδια τα αθληματα και ο ΠΑΟΚ και το συζηταμε???
Βρε γινεται να βρεθει και ενας 3ος billionaire να παρει και το βολλει και να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.
Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Nunies4
Μία μέρα εκτός για οφ τόπικ και εριστικό σχόλιο.
Όποιος απαντάει στο ίδιο ύφος προκαλώντας εντάσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη.
Εριστικός το σχόλιο του Nunies4 ενώ λίγα ποστ πιο πριν γράφονται ότι μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι τσέπες του Σαββίδη και ότι οι δηλώσεις Χατζοπούλου ήταν η ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Λόγω ηλικίας δεν τον ξέρω τον άνθρωπο μπορεί να τα γράφει με καλό σκοπό αλλά οι σπόντες και οι κακίες δεν βοηθάνε κανέναν..και σίγουρα όχι τα φιλιά και οι αγκαλιές ..
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου δεν σε γελούν όπως και για Σαββίδη...αυτοί οι θεματοφύλακες τόσα χρόνια πάντως φωνή δεν είχαν..εψαξα λίγο να δω ποιος είναι και γενικότερα ανά τα χρόνια μόνο κακια βγάζει για τους πάντες ..
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τοποθέτηση Καλπάκη δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργία εντυπώσεων με άκρως αμφισβητήσιμο στόχο
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον ...
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά θα εμφανιστούν όλοι όσοι είχαν άποψη όσο το πάπλωμα ήταν μικρό εντός πόλης. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Νέες ευκαιρίες .
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοποθέτηση από τον Δημήτρη Καλπάκη
ΠΡΟΣ τον κόσμο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ερασιτέχνη
Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκίνηση.πριν τον σαββιδη όλα ήταν τέλεια. Ήρθε η κατάρα του σαββιδη και έφερε το πισωγύρισμα. Έφυγαν τα ποντίκια και καθάρισε ο τόπος. Πίτσα με το μέτρο αγοράζεις, ΠΑΕ όχι. Δυστυχώς μάλλον όλο το τοπίο προ σαββιδη φαίνεται ότι θα μαζευτεί γύρω από την ΚΑΕ.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαλοπουλε μορφή