Αναζήτηση για περισσότερες από 1253 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το μπάσκετ, βοηθούν το βόλεϊ, το χάντμπολ, κανά γυναικείο, σχετικά εύκολα παίρνεις πρωταθλήματα κι εκεί.
Με 2-3 ομάδες ανταγωνίζεσαι ακόμα και τώρα, αμαρτία δεν ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
πραγματικά με εκπλήσσει η αθώα προσέγγιση που παρατηρώ απο τη πλειοψηφία εδώ μέσα, η οποία πηγάζει απο την τεράστια αγάπη για το σύλλογο και για το μπάσκετ που μας κράτησε ζωντανούς τα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Και αυτό με φοβίζει πολύ, η τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, σε συνδυασμό ...
Και αυτό με φοβίζει πολύ, η τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, σε συνδυασμό ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατσαρίδεια διαφάνεια γενικότερα στον ΑΣ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλος γέλασα πραγματικά με τον τεράστιο Dpgfqw...
Έδωσε το σκυλί 90κ? Μπράβο του...
Και έχουμε τους δικούς μας (που με τις διοικήσεις που όριζαν οι ίδιοι έγιναν τα χρέη) να μας το παίζουν "μάνες" που δεν πληρώνει ο Χατζο στον ΑΣ τα νόμιμα ποσοστά, ενώ γ@#ται να πληρώνει κερατιάτικα. Καλά το ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο ΠΑΟΚMontrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:39 Τι διάλογο να κάνεις; Ο άλλος πάνω στα νεύρα του έγραψε να αποσυρθεί ο Μυστακίδης και στα @@ του αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών, και τώρα το παίζει τρελίτσα.
Αφού.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος θα πουλήσει έτσι και αλλιώς. Όποιος τον κράξει επειδή πουλήσει (είτε στους Αμερικανούς είτε στο Τέλη) δε θα είναι απλώς αχάριστος αλλά καραγκιόζης. Έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω και από την υγεία του και θα βγει τωρα το κάθε τσουτσεκι να του πει τι? Μη πουλάς στον Τέλη ή στον Χ Αμερικανό? Για να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν μερικά (όχι ένα και δύο) συγκεκριμένα μέλη που σήμερα καρφώθηκαν άσχημα
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άμα δεν βγει ο αναλυτής της γεωπολιτικής να μας αναλύσει τα δεδομένα με τα καπιταλ κοντρολς στην Αμερική, δεν πιστεύω τίποτα. Αν δεν έχουν οι αμερικανοί proof of funds από τράπεζα της βενεζουελας αύριο τα ξημερώματα λυπάμαι
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συνεδριάσει η επιτροπή μετόχων της ΚΑΕ τον Ιανουάριο για τις εγγυήσεις που θα ζητηθούν από τους υποψήφιους επενδυτές.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γράφω κάτι γιατί θα φάω μπαν. Ξεβράκωμα. Οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Τέλη;Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.