Αναζήτηση για περισσότερες από 2079 εγγραφές

Return

από PAOKevolution
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
από MagdiTolba
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 12:56 ΝΑΙ 5-2....Ο ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ....
και δυστυχώς μπορει να λεει ψεμματα για το οτι το χαρτι που υπεγραψε ο Κατσαρης δεν ειναι τιποτα (να θυμισω ελεγε: ειμαι χρονια δικηγορος και σας διαβεβαιω...)
από Psaras
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Το εξήγησε σωστά η εξωθεσμική. Είχαμε 5–2 στις τοποθετήσεις.
Στις δημοκρατίες τοποθετούνται, δεν ψηφίζουν. Οι ψήφοι είναι μπανάλ. Αυτά είναι για Σοβιέτ.
από abc_o_ karpouzas
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

......

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

...

θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...

Ε ναι ρε ...
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.

Αυτή κάνει την δουλειά της, αλλά δεν γίνεται να μην ...
από George Best4
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

......

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

...

Ε ναι ρε ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Αγαπητε @Blackgr4

Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
από George Best4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
από laska4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια

Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
από renegade
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός του ΠΑΟΚ που να ασχολείται έστω και λίγο μετά της ομάδας και να μην έχει καταλάβει επακριβώς το τι συμβαίνει.
Αυτή είναι και η τεράστια ήττα τους.
Οι άνθρωποι δεν έχουνε καν την στοιχειώδη ευφυία στο πώς τουλάχιστον να προστατέψουν τους ίδιους τους εαυτούς ( και νομικά ...
από keep_paokizein
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
από PAOK DreXleR
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

......

...

Ε ναι ρε ...