Το μεγαλύτερο παράσημο του paokmania , να προσπαθούν να προπαγανδισουν εναντίον του οι γυμνοσαλιαγκες του τουιτερEqualizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
Η αναζήτηση βρήκε 155 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια περιέργεια έχω να δω πόσο σοβαροί και σωστά προετοιμασμένοι με καίριες ερωτήσεις θα εμφανιστούν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου ώστε να μπει επιτέλους μια σειρά στα όσα ζοφερά και τραγελαφικά διαδραματίζονται τόσο καιρο
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να δω, αυτό που υπέγραψαν θα το μάθουμε κι εμείς σήμερα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη βασισμένοι σε κάτι χειροπιαστό.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ο Κωνσταντινιδης, δηλωνει οτι δεν γνωριζει τον Τελη, αλλα εργαζεται στο ατυπο γραφειο τυπου του.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προυφ οφ Φαντς ζητάνε από τον ιβαν
Από τον άλλον δεν ζήτησαν αλλά είναι προς τιμήν του που το έφερε
Δεν θέλει να μιλήσει ο ίδιος γιατί είναι ασέβεια προς τον νυν αλλά ο ας κάνει εκ μέρους του συν.τυπου
Δεν μπορούν να πουν τι υπέγραψαν αλλά στο μνημόνιο της ΠΑΕ μπορουν να πουν ότι δεν θα το ...
Από τον άλλον δεν ζήτησαν αλλά είναι προς τιμήν του που το έφερε
Δεν θέλει να μιλήσει ο ίδιος γιατί είναι ασέβεια προς τον νυν αλλά ο ας κάνει εκ μέρους του συν.τυπου
Δεν μπορούν να πουν τι υπέγραψαν αλλά στο μνημόνιο της ΠΑΕ μπορουν να πουν ότι δεν θα το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλάκα κάθε καινούργιος που μιλάει είναι πιο καρτούν από τον προηγούμενο, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρε το Λούμπεν υλικό μέχρι το 2030
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα το κλείσιμο από τον πρόεδρο του ΑΣ: έκκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ και αρκετοί είπε εδώ μέσα δεν είναι μέλη, ποιοι;, να ρίξουν τους τόνους και να μην υπάρχουν διχαστικές τοποθετήσεις!
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Νικόλας ως τι ήταν εκεί;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
@keep_paokizein δεν σε καταλαβαίνω. Αφού παραδέχεσαι τις δυσκολίες της εκροής χρημάτων από τη Ρωσία τι λες ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΑΣ; Να τις αγνοήσει και να πάρει το ρισκο;
Να το ξαναπουμε; Να το ξαναπουμε. Η εγγυητικη θα βγει πριν ξεκινησει οποιαδηποτε εργασια στο γηπεδο. Δεν θα αρχισουμε να ...