Αναζήτηση για περισσότερες από 1505 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
από van rooy
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

1. Τακτική Προσέγγιση & ΣχηματισμοίΑγαπημένο Σύστημα: Προτιμά σταθερά το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί ως βάση για την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.Ευελιξία χωρίς μπάλα: Όταν η ομάδα του αμύνεται, ο σχηματισμός μετατρέπεται συχνά σε ένα συμπαγές 4-4-2 για να κλείσουν οι χώροι.Επιθετικές ...
από embuji
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

αν ειναι να φυγει ο Ραζβαν, σοβαρα τωρα πρεπει να παρει την ευκαιρια του ο Παμπλο
ποσο πιο σκατα να παει

αδερφε αγαπας τον γκαρσια οπως οι περισσοτεροι για αλλους λογους. Προπονητικα ομως λιγα πραγματα. Στις σερρες συμπαθητικος, στον ατρομητο αδιαφορος και στην κυπρο μαλωσε και εφυγε. Δεν ειναι ...
από curtis
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

theodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
ευτυχως που δεν εισαι
από aivas19
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Ειπε κατι πολυ σωστο ο Τζορμπα

Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα

Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας ...
από renegade
Τρί 19 Μάιος 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπως έτσι πάνω σε αυτό που είπε παραπάνω ο μπάνε, εξήγησε πολύ κατατοπιστικά ο παπαλουκάς πώς χάνεις έναν παίκτη. Γιατί ο παίχτης δεν έχει πρόβλημα να τον κατηγορήσεις ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Ο παίκτης έχει πρόβλημα όταν βλέπει ότι για το ίδιο λάθος ή για το ίδιο πρόβλημα κατηγορείς μόνο ...
από Odi
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.

Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
από paokpantou
Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την απομάκρυνση Μπραουν και την μη μεταγραφή Σέντερ εωσ Τώρα στην θέση του Μαρβιν Τζοόυνς
από dtown
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα

Καλά δεν θα πήγαιναμε για πρωτάθλημα με τον Μπράουν τον Τζακσον και τον Τζόουνς. Δεν γίνεται να έρχεται δισεκατομμύριουχος ιδιοκτήτης και να μην κάνει αλλαγές σε ροστερ 700 χιλιαρικων. Το θέμα είναι τι αλλαγές έγιναν. Φοβάμαι ότι καθοριστικη ήταν η φολα με τον Μπεβερλι. Τα κλαιμε τα 600 χιλιαρικα ...
από Michael Scott
Σάβ 04 Απρ 2026, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Καρδιτσα Ιαπωνική, 04/04, 18:15, ERTSPORTS3

Εφοσον δεν ειναι 100% έτοιμος ο Tyree, γιατί ειναι στην αποστολή αντι του Μπεβερλι;
από BlackMagicPAOK
Τετ 06 Μάιος 2026, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2

Μας έβαλαν με το ζόρι να παίξουμε αμέσως μετά τους τελικούς του EUC.
Η ομάδα ήταν άδεια, από ενέργεια και κίνητρο.
Οι παίκτες κλαταρισμένοι, ο Πατ έλεγε, με πονάνε τα πόδια μου..
Κι όμως, πήρε την σκούπα!

Να δώσω και εγώ τα credits στην εκπληκτική φετινή πορεία του πουλιού.
Μόνο 2 κηλίδες είχε ...
από Special 4
Τετ 06 Μάιος 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Να ευχηθούμε στο καταπληκτικό Μπεριστέρι ένα καταπληκτικό καλοκαίρι.
από icue
Τετ 06 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Έχω την εντύπωση ότι οι ημιτελικοί είναι στις 3 νικές.

Αν δε το ακούσατε, ολοκληρώθηκε η σεζόν για το Περιστέρι.

Μα σε ρωτήσω κάτι;

Ξέρεις αν ολοκληρώθηκε η σαιζόν για το περιστέρι ;

Καλά αφού ήταν τόσο καταπληκτική πως ολοκληρώθηκε η σεζόν για το καταπληκτικό Περιστέρι ...