Η αναζήτηση βρήκε 614 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πήρε το Λούμπεν υλικό μέχρι το 2030
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα το κλείσιμο από τον πρόεδρο του ΑΣ: έκκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ και αρκετοί είπε εδώ μέσα δεν είναι μέλη, ποιοι;, να ρίξουν τους τόνους και να μην υπάρχουν διχαστικές τοποθετήσεις!
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Νικόλας ως τι ήταν εκεί;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
@keep_paokizein δεν σε καταλαβαίνω. Αφού παραδέχεσαι τις δυσκολίες της εκροής χρημάτων από τη Ρωσία τι λες ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΑΣ; Να τις αγνοήσει και να πάρει το ρισκο;
Να το ξαναπουμε; Να το ξαναπουμε. Η εγγυητικη θα βγει πριν ξεκινησει οποιαδηποτε εργασια στο γηπεδο. Δεν θα αρχισουμε να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νιώθουν κάποια ανάγκα να τους λέμε μανα του συλλόγου και να τους ευγνωμονούμε γ αυτό ? 1 μήνα πρόεδρος είσαι κια ούτε καν εκλεγμένος χαλάρωσε λίγο μεγάλε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στον τζορμπατζογλου που τους εξέθεσε. Όταν τους είπε ότι ζητούσαν πρώτα έργα και μετά να δώσουν την τούμπα και τι ζήτησαν από τον τέλη, η κ@&€α και σκ&€@α δίπλα τους πήγε να μας βγάλει όλους χαζούς. Ότι μιλάει με αερολογίες και να ρωτήσουμε τον κατσαρή. Λες και εμείς δεν ζούσαμε σε αυτόν τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκε το 'απειλητικό' mail της ΠΑΕ στο sdna από την ΠΑΕ. Πωπω, λύγισαν τα γόνατα μου από τον τρόμο. Τι του έκαναν του ανθρώπου ρε - και μετά λέμε για τους χάρτινους. Χειρότεροι είμαστε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλλά αν σε αυτό το email αναφερόταν ο Ησαϊάδης, είναι ευνόητο γιατί η νομικός δεν τον άφησε να το διαβάσει...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω καλυτερα να μου εβγαζε καποιος μαχαιρι παρα να μου στειλει αυτο το email.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
Συγκινήθηκα