Η αναζήτηση βρήκε 155 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Νιώθουν κάποια ανάγκα να τους λέμε μανα του συλλόγου και να τους ευγνωμονούμε γ αυτό ? 1 μήνα πρόεδρος είσαι κια ούτε καν εκλεγμένος χαλάρωσε λίγο μεγάλε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στον τζορμπατζογλου που τους εξέθεσε. Όταν τους είπε ότι ζητούσαν πρώτα έργα και μετά να δώσουν την τούμπα και τι ζήτησαν από τον τέλη, η κ@&€α και σκ&€@α δίπλα τους πήγε να μας βγάλει όλους χαζούς. Ότι μιλάει με αερολογίες και να ρωτήσουμε τον κατσαρή. Λες και εμείς δεν ζούσαμε σε αυτόν τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκε το 'απειλητικό' mail της ΠΑΕ στο sdna από την ΠΑΕ. Πωπω, λύγισαν τα γόνατα μου από τον τρόμο. Τι του έκαναν του ανθρώπου ρε - και μετά λέμε για τους χάρτινους. Χειρότεροι είμαστε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλλά αν σε αυτό το email αναφερόταν ο Ησαϊάδης, είναι ευνόητο γιατί η νομικός δεν τον άφησε να το διαβάσει...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω καλυτερα να μου εβγαζε καποιος μαχαιρι παρα να μου στειλει αυτο το email.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
Συγκινήθηκα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...
Ότι όσα έλαβαν χώρα σήμερα εκεί περιποίησαν μεγίστη τιμή για τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έθιξες και τα παράπλευρα ακούσαμε και κάποιον να τραμπουκίζει τον μοναδικό ΑΡΔ που έκανε ερωτήσεις του δε ποιντ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δε καταλαβαίνω γιατί το μνημόνιο που έδωσε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ πρέπει να είναι 250 σελίδες με κάθε λεπτομέρεια για το παραμικρό ενώ αυτό που υπέγραψε με τον Μυστακίδη θεωρείτε από όλους απόλυτα φυσιολογικό.
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτομπανάρομαι από το θέμα.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κυριακος οτι και να ειπε ειναι προσβλητικο να επιμενουν οτι δεν υπηρχε ο Μυστακιδης στην εικονα πριν απο την δηλωση του Κυρ Κυρ. Μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα να πεισουν κανεναν.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως να το δωσουμε και στο ΤΑΙΠΕΔ πρωτα το γηπεδο;