Η αναζήτηση βρήκε 614 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...
Ότι όσα έλαβαν χώρα σήμερα εκεί περιποίησαν μεγίστη τιμή για τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Επειδή έθιξες και τα παράπλευρα ακούσαμε και κάποιον να τραμπουκίζει τον μοναδικό ΑΡΔ που έκανε ερωτήσεις του δε ποιντ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δε καταλαβαίνω γιατί το μνημόνιο που έδωσε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ πρέπει να είναι 250 σελίδες με κάθε λεπτομέρεια για το παραμικρό ενώ αυτό που υπέγραψε με τον Μυστακίδη θεωρείτε από όλους απόλυτα φυσιολογικό.
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτομπανάρομαι από το θέμα.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κυριακος οτι και να ειπε ειναι προσβλητικο να επιμενουν οτι δεν υπηρχε ο Μυστακιδης στην εικονα πριν απο την δηλωση του Κυρ Κυρ. Μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα να πεισουν κανεναν.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως να το δωσουμε και στο ΤΑΙΠΕΔ πρωτα το γηπεδο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αγχος του ΑΣ αυτη τη στιγμη ειναι να μη στεναχωρήσει τον Τέλη κ να τον εχει ζεστο. αυτο ΔΕΝ ειναι προσωπικη αποψη δικη μου, αυτο ειναι το σκεπτικο τους απο αυτα που μ μετεφεραν
Λογικο να μην θελουν να χασουν τον δευτερο επενδυτη. Χοντραδα προς τον Σαββιδη και αδικο. Η διαχειριση του ΑΣ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι δεν διαβαζετε ρε παιδια πρωτα. Δεν μιλαω για τις 31/12. Λεω αν υπογραφει αυτο το μνημονιο και "αναγκαστει" να εμφανισει εγγυητική σε ενα χρονο μετα την υπογραφη και δεν το κανει, δεν θα απαξιωθει; Πως θα φταιει καποιος αλλος;
Αυτο αναρωτιεμαι. Τι κερδος εχει ο Σαββιδης να πει ψεματα για τα ...
Αυτο αναρωτιεμαι. Τι κερδος εχει ο Σαββιδης να πει ψεματα για τα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δεν ειχα την ευκαιρια να σχολιασω λογω μπαν, γενικοτερα διαφωνω στα μισα απο αυτα που βγαινουν απο προ-Ιβαν πλευρα. Αλλα το υφακι στην συνεντευξη τυπου ηταν τραγικοτατο. Ο κοσμος απαντησεις θελει, οχι σοου. Καταλαβαινω πιεσεις,δυσκολιες αλλα οποιος δεν μπορει να εχει καθαρη σκεψη ας κατσει ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η "σωστη πλευρα " της ιστοριας νομίζω είχε σιγουρα 8 ατομα, την πλειοψηφία για την ώρα.. δεν περιμενω κατι να αλλαξει το χω ξαναπει, η δουλεια φαινεται κατα που παει, κάποιοι ειναι δεσμευμένοι με την πλευρά μυστακίδη και το μονο τους άγχος είναι αν αποθεώθηκε στο γηπεδο ο ιβαν.
ΥΓ Η τουμπα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....