Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έλα τελειώσετε τους τώρα κιόλας άιντε με τους χωριαταραδες..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να βρίσω τόσο πολύ μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...αν αυτός είναι επικοινωνιολόγος εγώ είμαι αστροναύτης..άκου εκεί σε συνέντευξη τύπου να σου πω αδερφέ ..ενώ ο κ.προεδρος πέρα από το να φωνάζει δεν λέει τίποτα...δεν έχουν απαντήσει ούτε σε μισή ερώτηση..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα συμπεράσματα που έβγαλα:
1. Από Μυστακίδη λένε ότι υπάρχει μόνο "ΠΡΟΘΕΣΗ για να χτίσει το γήπεδο", με ένα έγγραφο ότι απλά έχει χρήματα αυτή τη δεδομένο χρονική στιγμή. Άρα όλες οι ανακοινώσεις του ΑΣ ήταν για τις εντυπώσεις , ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ όπως είπαν κάποια παιδιά. Άσχετα που άργησαν 2 ...
1. Από Μυστακίδη λένε ότι υπάρχει μόνο "ΠΡΟΘΕΣΗ για να χτίσει το γήπεδο", με ένα έγγραφο ότι απλά έχει χρήματα αυτή τη δεδομένο χρονική στιγμή. Άρα όλες οι ανακοινώσεις του ΑΣ ήταν για τις εντυπώσεις , ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ όπως είπαν κάποια παιδιά. Άσχετα που άργησαν 2 ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδερφε για ποιον λογο να παραιτηθουν? Και γιατι να μην ξηλωθει η διοικηση της ΠΑΕ που πελαγοδρομει μετα την φυγη του Γκαγκατση?
Η ΠΑΕ φίλε μου είναι μια ανώνυμη εταιρεία η οποία έχει μεγαλομέτοχο. Αυτός ο μεγαλομέτοχος επιλέγει το ΔΣ, το οποίο με τη σειρά του διορίζει υπαλλήλους. Δεν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.
για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το θέμα έχει τελειώσει οριστικά αφήστε τα χαζά ο καθένας ότι έχει στο μυαλό. Άσε που έχουν γίνει διάφορες έρευνες και γκάλοπ και απ'τη ΠΑΕ και δεν τίθεται δεύτερη σκέψη.
Υπήρχε η λογική προϋπόθεση να το έχτισε ο Σαββίδης στην Τούμπα. Το νέο γκάλοπ θα είναι Τούμπα με Μυστακιδη, ή Καρατάσου ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μιχάι ούτε για τον Άρη δεν κάνει, ντροπή να τον συγκρίνουμε με τον Κετζόρα. Επίσης ο Λόβρεν αρέσει δεν αρέσει έχει συμβόλαιο, άρα μένει.
Αριστερά Μιχαηλίδης και σε πρώτη φάση ένας μικρός.
Στα χαφ 4 ήδη, οπότε για τώρα είμαστε εντάξει.
Μόνο το φορ επείγει , σέντερ μπακ και χαφ μπορούμε να ...
Αριστερά Μιχαηλίδης και σε πρώτη φάση ένας μικρός.
Στα χαφ 4 ήδη, οπότε για τώρα είμαστε εντάξει.
Μόνο το φορ επείγει , σέντερ μπακ και χαφ μπορούμε να ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν έρθει ο Τσούμπα πάλι κεφαλιές με τον ώμο θα κάνει. Ενα μετριοκακό φορ ειναι που εξαργύρωσε μια πολύ καλή χρονιά στην β αγγλίας και μετά εξαφανίστηκε. Να μας λείπει.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα με τον Ντέλια ,βγαίνει ο παικτης και παραπονιεται για το συμβόλαιο ? Ξέρουμε τι έχουν συζητήσει οι δυό τους . Δινει το θέμα ο μανατζερ του ?Ποιο ειναι το πρόβλημα . Ξερουμε πως και αν πληρωνεται με αλλες μεθόδους ο παικτης πχ ποσοστα απο τις πωλησεις των ρουχων ,φανελας και η σειρα των ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
μην ειμαστε και αγενεις
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.com/lassine-s ... ler/569140
Lassine λύσσα - ελαλησα
Sinayoko- Σιν αμαρτία και το ουκ αναγραμματισμός
Lassine λύσσα - ελαλησα
Sinayoko- Σιν αμαρτία και το ουκ αναγραμματισμός
- Δευ 30 Ιουν 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα ρε. Ειχα ρωτησει τις προαλλες δεν πηρα απαντηση και το εψαξα μονος μου. Αυτος ο Στεργιαδης που λετε κανει εκπομπη με τον Μιχο και ειναι στην σφινα; Καλυτερα τον Χορταρεα να ρωτησουμε για μεταγραφικα. Πιο πολλα θα πετυχει.