Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εμένα δεν με νοιάζει ποιος έχει προτεραιότητα. Αυτή είναι μια φράση που τη λένε διάφοροι τόσο ξεπλυμενα και θολά, ώστε μετατραπηκε ήδη σε υπεκφυγη.

Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
από Thax
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.
από DamoN
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Δεν είναι ετσι
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Το καλο σεναριο ειναι οι Τεληδες (δεν το λεω υποτιμητικα απλα βαζω μεσα ολο το γκρουπ) να θελουν να παρουν τον ΠΑΟΚ.

Το κακο σεναριο ειναι να θελουν απλα να φυγει ο Σαββιδης.
από Mīngus
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

O Μυστακίδης πρέπει να εμφανιστεί και να ανοίξει τα χαρτιά του.
Όσο δεν το κάνει, θα φέρει βαρύτατη ευθύνη για τα πολλά και διάφορα που μπορεί να εξυφαίνει η φαντασία μας. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Πρέπει να αναλύσει τις προθέσεις του και το πλάνο του.
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Ακουσα τον Τοσκιτση σε μια εκπομπη στον action24 και ενω το παλικαρι προσπαθουσε να πει καποια πραγματα για το μνημονιο και το γηπεδο, δεν μπορουσε να μιλησει. Καλα χρυσα παιδια ειναι οι αρδ μας, αλλα πραγματικα οταν σοβαρεψουν τα πραγματα καλυτερα να μαθαινεις νεα απο τον περιπτερα της γειτονιας ...
από magdy
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από billagorn
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι ευχάριστο κατά τη γνώμη μου μέσα στη μαυρίλα, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήταν π@@στια όλο αυτό που έγινε από τον ΑΣ. Αν μη τι άλλο, δείχνει τη διαφορά του ΠΑΟΚτση και την ηθική του.
Δεν υπήρχε περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα (η στο σκουλήκι) να ...
από Blackgr4
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά.
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός γηπέδου ...
από Magpies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ - Μπέργκερ: 5 - 0 --> Ιβαν Σαββίδης!

ΠΑΟΚ - Μπέργκερ: 0 - 2 --> Μύστα κίδης οε οε οε!

Νομίζω αυτοί είμαστε...
από Agopian
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
από gika
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.

Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
από Dimitrisou
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ ύφακι ο δικός σου 100κιλα μαγκιά φορτωμένος..
από Sera4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Το σημερινό πάει χειρότερα και από όσο περίμενα.

Ανίκανοι, επικίνδυνοι, αγράμματοι άνθρωποι σε κομβικές θέσεις.