Σοββιετική με δυο β
Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπει το dislike θα γλυτώσουν άπειρη δουλειά τα παιδιά που τρέχουν το site.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Παροτι ειμαι αρνητικος προς την ιδεα που προτεινω,μηπως θα μπορουσαν οι μοντς να κλειδωσουν τις εγγραφες γιατι εχει παραγινει το κακο το τελευταιο διαστημα.Θελω να μεγαλωνει η παρεα και να γινομαστε σαν φορουμ πιο δυνατοι,αλλα εχει ξεφτιλιστει το πραμα.Για κανα διμηνο μαξιμουμ προτεινω,οχι παραπανω ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Πάλι καλά που εχουμε και μηχανικούς στις τάξεις των οπαδών μας και μας ενημερώνουν. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ανοίξαμε σαμπάνιες εδώ μεσα και υπήρχε ένας διάχυτος ενθουσιασμός. Σε ευχαριστούμε φίλε.
Σοβαρά, πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που κατάλαβε ότι έχουν γίνει οριστικές μελέτες και ότι ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τον Ιβάν και τον Τέλη.
Τη δουλειά μας εμείς.
Πίεση για το γήπεδο
σε Ιβάν ΑΣ πολιτεία.
Να συμμετάσχει και ο Μυστακίδης αν θέλει.
Στη βράση κολλάει το σίδερο!
Τη δουλειά μας εμείς.
Πίεση για το γήπεδο
σε Ιβάν ΑΣ πολιτεία.
Να συμμετάσχει και ο Μυστακίδης αν θέλει.
Στη βράση κολλάει το σίδερο!
- Δευ 30 Ιουν 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μπορεί να έχει και 25+ χρόνια που δημιουργήθηκε ο χρυσός δικέφαλος.
Φαινόταν αγνος ΠΑΟΚτσης τοτε.
Χωρίς να γνωρίζω για τα ενδότερα, ειχε μεγαλη στήριξη από τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΆ.
Οπως είπαν και άλλοι συνφορουμιτες, ηταν πολύ Σκοτεινά χρονια τοτε γιαυτο και αγαπάμε ιβαν οι παλαιότεροι.
Φαινόταν αγνος ΠΑΟΚτσης τοτε.
Χωρίς να γνωρίζω για τα ενδότερα, ειχε μεγαλη στήριξη από τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΆ.
Οπως είπαν και άλλοι συνφορουμιτες, ηταν πολύ Σκοτεινά χρονια τοτε γιαυτο και αγαπάμε ιβαν οι παλαιότεροι.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...
ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..
ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...
ετσι και τωρα η ...
ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..
ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...
ετσι και τωρα η ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ ανατρίχιασα για εσάς δεν ξέρω
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ δυνατή εικόνα.
Επόμενο βήμα να κάνει μία συνέντευξη τύπου και να βγει να μιλήσει ξεκάθαρα για όλα όσα συνέβησαν και για όλα όσα συμβαίνουν.
Τελευταίο βήμα να είναι εκεί κάθε Κυριακή.
Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Ιβάν σήμερα, τα συναισθήματα που ένιωθε ότι μπούκαρε στο γήπεδο για να πάρει την ...
Επόμενο βήμα να κάνει μία συνέντευξη τύπου και να βγει να μιλήσει ξεκάθαρα για όλα όσα συνέβησαν και για όλα όσα συμβαίνουν.
Τελευταίο βήμα να είναι εκεί κάθε Κυριακή.
Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Ιβάν σήμερα, τα συναισθήματα που ένιωθε ότι μπούκαρε στο γήπεδο για να πάρει την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να μπορείς να δεις καθαρά το καλό μακριά από συναισθηματισμούς.
Όταν όμως δεν γνωρίζεις πιο είναι το καλό, τότε πρέπει να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Η ροή των γεγονότων καμιά φορά όταν είναι καταιγιστική σε κάνει να μπερδεύεσαι, να λαθεύεις στις ...
Όταν όμως δεν γνωρίζεις πιο είναι το καλό, τότε πρέπει να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Η ροή των γεγονότων καμιά φορά όταν είναι καταιγιστική σε κάνει να μπερδεύεσαι, να λαθεύεις στις ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ είναι ολοφάνερο ότι το τρύπημα το είχε οργανώσει πολύ πριν την απάντηση του ΚΚ.
Πραγματικά δηλαδή νιώθω ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας, οταν υπονοούν ότι μέσα σε μερικές μέρες έγιναν οι επαφές και κατέληξαν σε συμφωνία με τον Μυστακιδη.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινά.
Προσπαθώ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που δε ξέρει σχεδόν κανείς εδώ μέσα ποιος / τι / που / αν και πότε, εσύ βγαίνεις και λες οτι θάβουμε;
Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου;
Διαγραφή το ποστ και εκτός φορουμ για 1 μήνα
Που θα μας εμπλέξεις κιόλας
Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου;
Διαγραφή το ποστ και εκτός φορουμ για 1 μήνα
Που θα μας εμπλέξεις κιόλας
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...