Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα μας λες οτι ζητησε και Σταντσιου και Ντραγκουσιν. Κοιτα να δειςdev έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:29 https://www.forzaonline.gr/news/loutses ... ston-paok/
βασικα πραγματα
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ο Ραζβάν Μαρίν πάει Παπαναστασίου; Έτσι γράφουν όλα τα σάιτ. Δηλαδή έναν παίχτη τους ζήτησε ο Λουτσέσκου και τον χάνουν; Αν είναι δυνατόν. Έλεος!
Πότε ακριβώς ο λουτσεσκου ζήτησε τον Μαρίν?
Η απ';μύηση που έδωσε , στην ερώτηση ποιον παίκτη της εθνικής ΘΑ έπαιρνε στον ΠΑΟΚ έγινε ότι τον ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς Θεού ή όπου πιστεύει καθείς, όχι άλλο Μπράντον. Και η κούραση η ίδια έχει εξαντληθεί με την περίπτωσή του.
Κι ένα μικρό σχόλιο περί αυτού του στεργιαδη που διαβάζω κάθε σελίδα σχεδόν τι αναφέρει καθημερινά. Ρε παιδιά, αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο τύπος είναι ρεπορτερ ΠΑΟΚ για ...
Κι ένα μικρό σχόλιο περί αυτού του στεργιαδη που διαβάζω κάθε σελίδα σχεδόν τι αναφέρει καθημερινά. Ρε παιδιά, αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο τύπος είναι ρεπορτερ ΠΑΟΚ για ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το timing δεν είναι και ιδανικό για να περιμένουμε κάποια χρονοβόρα περίπτωση, όσο καλή και αν είναι.
Ο προπονητής έχει ζητήσει οπωσδήποτε 2 φορ για να φύγουμε για προετοιμασία και δεν νομίζω να μας δίνει μεγάλη άνεση χρόνου αυτό.
Τρέμω πραγματικά στο σενάριο Δευτέρα να ακούσουμε πως ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι popular opinion αλλά νομίζω φέτος δεν μπορούμε να μιλάμε για αμείλικτο χρόνο που δεν σέβεσαι.
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ελάχιστες ...
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ελάχιστες ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς ρεπορτερ Τσακαλέας και Τοσκιτσης δεν υπάρχουν.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μη νιώθουν μειονεκτικά οι συγκεκριμένοι, δεν υπάρχει ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Είναι όλοι τους γτπκ.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που ήταν στα κάγκελα που ο αγορασμενος με 2εκ Κοτάρσκι πουλήθηκε με 5+1,5+15% είναι ο ίδιος που είναι στα κάγκελα που η Φέγενορντ έβαλε ρήτρα 5εκ σε παίκτη που αγόρασε με 8 πριν δύο χρόνια
Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ομάδες δεν είναι 4-5 παίκτες. Αν δεν έχεις ένα καλό σύνολο και βάθος πάγκου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Γιατί τρώγεστε για το τι κάνουν οι διπλανοί σας; Κοιτάξτε να στηρίξετε την ομάδα μας και κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος των μεταγραφών και μετά τα λέμε.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να εχει φωλια καπου.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρω οτι δεν εχει ακουστει το ονομα και θα σκασει απο το πουθενα στυλ Ιβανουσετς
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσεσκου πριν την προετοιμασία και έχοντας σχεδόν δύο μήνες μπροστά ζήτησε:
1. Ανανέωση Παβλενκα, Οττο, Μειτε, Τάισον.
Ανανεώθηκαν οι τρεις , παρθηκε αντικαταστάτης του Οττο.
2. Φορ, χαφ , αρ μπακ, κεντρικό αμυντικό, εξτρέμ
Παρθηκε μόνο το εξτρέμ και ο αρ μπακ.
3.Πωληση Κοταρσκι μέχρι την ...
1. Ανανέωση Παβλενκα, Οττο, Μειτε, Τάισον.
Ανανεώθηκαν οι τρεις , παρθηκε αντικαταστάτης του Οττο.
2. Φορ, χαφ , αρ μπακ, κεντρικό αμυντικό, εξτρέμ
Παρθηκε μόνο το εξτρέμ και ο αρ μπακ.
3.Πωληση Κοταρσκι μέχρι την ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ και Στουτγάρδης. Είναι θέμα χωρών και εσόδων. Να φανταστείς, μόνο €55εκ. είχαν οι Γερμανοί από τηλεοπτικά. Στο είπα γιατί ανέφερες ότι η Στουτγάρδη πήρε λεφτά από μεταγραφές και ξοδεύει για να πάρει άλλους. Δεν είναι μόνο τα λεφτά από τις πωλήσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν ...