Ακομα και αν θεωρητικα η ΠΑΕ υπεγραφε αυτο το καταπτυστο μνημονιο,δεν υπηρχε ουτε 1 πιθανοτητα στο μυριο να μην σκαλωνε καπου, ωστε να πληρωθουν οι ρητρες στα λαμογια.
Μονο απο το υφακι της "δικηγορου" καταλαβαινες τι στιαπου ειχαν κανει...
Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δηλαδή φίλε @ak60 για να το καταλάβουμε, αυτό που λες και υποστηρίζεις εσύ είναι ότι καλώς ο ΑΣ προσπαθεί να γδύσει την ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου και αν η ΠΑΕ δεν θέλει να αλοιφθεί με βαζελίνη και στηθεί στα 4 έτοιμη για σεξ, καλώς να δοθεί το γήπεδο σε άλλον, που φυσικά θα συμφωνήσει στους ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:04 Ακυρώθηκε το συμβούλιο. Ώρες που βρίσκουν και αυτοί... Είναι δυνατόν;
@abc_o_ karpouzas μετράς ;;
Έχομεν αγώνα αύριο....
Για το καλό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καμπαμαρουδης;Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι χαμουτζηδες ειναι 100 χρονια μπροστα. Και οι βαζελοι διαφωνουσαν για τον βοτανικο αλλα εκατσαν τα βρηκαν και θα εχουν σε χρονο μηδεν γηπεδαρα 40.000. Κατσε εσυ με τον κολκα και τον κουβεντιδη.
Βλεπω, όμως, οτι εισαι βολεμένος με Μπούζα, Μπούζο, Γρηγοριάδη , Βένη και το κακό συναπάντημα
Αυτοί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα αυτο που διέρρευσε απτον ΑΣ ειναι υπερβολικο αλλα εδω υποτίθεται υπαρχει μια διαπραγμάτευση.
Tι λε ρε Αλεξ, σοβαρα? Απλα "υπερβολικο" σου φανηκε οταν εχει μεσα αστειες ημερομηνιες και ρητρες?
Ωραια την βρηκαμε την δικαιολογια οτι ειναι υπερβολικο για λογους διαπραγματευσης. Δηλαδη ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ο παναθηναϊκός θα πάρει τζαπα γήπεδο σε 2 χρόνια και εμείς θελουμε αν και τυχών βρεθεί κάποια κρατική χορηγία να τιμωρήσουμε τον μοναδικό αιμοδότη της ομάδας και του ΑΣ, καθιστονας την κατασκευή οριακά ή οριστικά μη αποσβέσιμο. Τι ψάχνεται να βρείτε; από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
να είσαι τωρα οργιανος και να βλέπεις οτι οι...δίπλα...έχουν προβλήματα με δισεκατομμυριούχους....

- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
:nairepaok:
Επιτέλους!
Μα οριστικοποιηθεί και επίσημα και θα έχουμε σχεδόν ταυτόχρονα 2 εξελίξεις ιστορικές για τον οργανισμό ΠΑΟΚ που θα διαμορφώσουν την ιστορία του και το μέλλον του.
ΥΓ. Από την αρχή είχα γράψει ότι ο Ιβάν για το γήπεδο πρέπει να βρει συμπαίκτη...
Όπως και το ότι το ιδανικό θα ...
Επιτέλους!
Μα οριστικοποιηθεί και επίσημα και θα έχουμε σχεδόν ταυτόχρονα 2 εξελίξεις ιστορικές για τον οργανισμό ΠΑΟΚ που θα διαμορφώσουν την ιστορία του και το μέλλον του.
ΥΓ. Από την αρχή είχα γράψει ότι ο Ιβάν για το γήπεδο πρέπει να βρει συμπαίκτη...
Όπως και το ότι το ιδανικό θα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιστορική μέρα η χθεσινή, μέρα συγκίνησης.
Μακάρι να τελειώσει εδώ η υπόθεση και αυτή η φωτο-με το Μαράκι στο κέντρο να είναι η τελευταία μέχρι τα εγκαίνια , γιατί με τους συγκεκριμένους στη διοίκηση του ΑΣ, τίποτε δεν είναι σίγουρο κατ'εμέ.
Πλέον ο δρόμος δείχνει (???) να είναι ανοιχτός, τα εμπόδια ...
Μακάρι να τελειώσει εδώ η υπόθεση και αυτή η φωτο-με το Μαράκι στο κέντρο να είναι η τελευταία μέχρι τα εγκαίνια , γιατί με τους συγκεκριμένους στη διοίκηση του ΑΣ, τίποτε δεν είναι σίγουρο κατ'εμέ.
Πλέον ο δρόμος δείχνει (???) να είναι ανοιχτός, τα εμπόδια ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator11 Θα τρομοκρατούνται και τα χαρτιά x2, έχεις δίκιο!
@nkoss ναι φίλε, ai είναι, άφησα και το υδατογράφημα κάτω δεξιά επίτηδες.
@nkoss ναι φίλε, ai είναι, άφησα και το υδατογράφημα κάτω δεξιά επίτηδες.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...