Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρεπορτάζ της ομάδας κάνουνε ο Πετρωτος και ο Ζαΐρης, δεν είναι οι ιδιοκτήτες του Μετροπολις. Θα μπορούσε να βγάλει ανακοίνωση εναντίον της ιδιοκτησίας η ΠΑΕ. Το να κόβεις το μεροκάματο σε εργαζόμενους είναι κατακριτέο
Καλα μην το δραματοποιουμε κιολας. Τις προπονησεις δυο εβδομαδες δεν θα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντί να χαίρεστε που πρώτη φορά εδώ και πόσα χρόνια έχουμε έτοιμη ομάδα, με πολλές ποιοτικές λύσεις πίσω από κάθε βασικό, και έχουμε πρώτη φορά πραγματικά την πολυτέλεια να περιμένουμε μέχρι 15+ Αυγούστου και να διαπραγματευτούμε από θέση ισχύος με τον κάθε παίχτη που αυτή την περίοδο δεν ψήνετε για ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 03:15
- Jump to forum
- Jump to topic
https://imgur.com/gallery/let-me-gif-BgN3XcN
Εγω κατα τη διαρκεια τριημερου μπαν για οφτοπικ ενω διαβαζω 18 σχολια για το συμβολαιο του Σεντιρα
ΥΓ:δικαιο μπαν και απολογουμαι
ΥΓ2: ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΣΤΟΠΕΡ ΦΟΡ
Εγω κατα τη διαρκεια τριημερου μπαν για οφτοπικ ενω διαβαζω 18 σχολια για το συμβολαιο του Σεντιρα
ΥΓ:δικαιο μπαν και απολογουμαι
ΥΓ2: ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΣΤΟΠΕΡ ΦΟΡ
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 01:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να παρακαλας να ερθει αυτος. Κεντροευρωπαιος χαφ με τελευταια σεζον 37 ματς στην πριμερα. Θα πεσουν τα τσιμεντα οταν κουνηθει αυτη η χαιτη.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγαλύτερο λάθος πάντως θα είναι να πούμε ότι με Λόβρεν είμαστε καλυμμένοι.
Για μένα ο Λόβρεν δεν κάνει και ιδανικά αν ο Μπαταούλας δε δείξει ότι μπορεί να είναι στην τετράδα των στόπερ χρειαζόμαστε 2 σέντερ μπακ.
Για μένα ο Λόβρεν δεν κάνει και ιδανικά αν ο Μπαταούλας δε δείξει ότι μπορεί να είναι στην τετράδα των στόπερ χρειαζόμαστε 2 σέντερ μπακ.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το γκολ/ συμμετοχές που συνεχώς διαβάζουμε είναι λίγο ανέκδοτο.
Οκ καταλαβαίνω ότι είναι το μοναδικό αξιολογικό χαρακτηριστικό που έχει ένας οπαδός. Ο ίδιος οπαδός όμως θα πρέπει και αυτός να καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό που έχει στη διάθεση του είναι ένα 5-10% της συνολικής ...
Οκ καταλαβαίνω ότι είναι το μοναδικό αξιολογικό χαρακτηριστικό που έχει ένας οπαδός. Ο ίδιος οπαδός όμως θα πρέπει και αυτός να καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό που έχει στη διάθεση του είναι ένα 5-10% της συνολικής ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσκίτσης και Τσακαλέας λένε ότι οι Μπένες, Κραλ και Μπέρο ενδιαφέρουν για τη θέση του χαφ, όπως έχει ειπωθεί κι εδώ
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό plot twist θα ειναι ο Priest κ ο Πορκυ να ειναι χαρακτήρες που εχει δημιουργησει το ιδιο άτομο. Πεσοα φάση!!!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι 3 πολύ καλύτεροι από τον Μαριν που εκτός από το Μουντιάλ όσο τον είδα με την Καλιαρι δεν μου έδειξε τίποτα μα τίποτα ιδιαίτερο, ένα απλό χαφ επιπέδου Οζντόεφ.joshua έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:43 Τώρα αν αναρωτηθω γιατί δεν ασχοληθήκαμε με Μαριν σε σχέση ειδικά με τους 2 αν εξαιρέσεις τον Κρααλ θα ειμαι περιεργος;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αποδεδειγμένα πλέον εδώ και χρόνια, κανένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ ,δεν έχει ιδέα για τις μεταγραφές.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέσσερα χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά.
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαλτε μας και εμας στο κλιμα που δεν καταλαβαινουμε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "οπως πρεπει" ειναι να σου λειπε το ενα φορ (εστω το βασικο), ο χαφ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα και ο στοπερ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα;
Ε ασε με εμενα να εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη και στους 20κατι παικτες που ειναι αυτη την στιγμη στο ροστερ
Λείπει ο βασικός ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...