Η αναζήτηση βρήκε 436 εγγραφές

Return

από Parolos
Τετ 22 Απρ 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

και μονο που τα πειρολ του αναφερουν για προσωπικες και επαγγελματικές υποθεσεις βρισκεται σημερα στην πολη και οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ να συναντηθει με στελεχη της ομαδας και οτι επισης ειναι ΑΓΝΩΣΤΟ αν θα ειναι στον τελικο καταλαβαίνει και ο οποιος ασχετος ποσο σε δευτερη μοιρα εχει βαλει ο διος τον ...
από Nassos
Δευ 27 Απρ 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
από leomatos88
Δευ 27 Απρ 2026, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι.
Εάν ήθελε ο Μυστακίδης να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ακολουθήσει έναν δρόμο και μοναδικό.
Να χτυπήσει την πόρτα του Σαββίδη όμορφα κι ωραία, να του κάνει κάποια πρόταση αξιοπρεπή και να περίμενε μιαν απάντηση.
Στην περίπτωση που έγινε κάτι τέτοιο, αλλά έφαγε πόρτα, θα έπρεπε πολύ ...
από renegade
Τρί 28 Απρ 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς να πω ότι αδυνατόν να καταλάβω το τοσο μεγάλο μίσος απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος μας πήρε από το χείλος της καταστροφής και μας έφτασε σε σημείο σεζόν χωρίς τίτλο να θεωρείται αποτυχημένη .

Από κει και πέρα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που γράφονται είναι είτε στα όρια του του ...
από eorptol1
Τετ 29 Απρ 2026, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Συνολικά θα τον κρίνεις κάποιον όχι ότι βολεύει στο αφήγημα που έχουμε στο μυαλό μας....ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε απίστευτα παντού ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και παρέσυρε για λίγο μόνο το βόλεϊ του ερασιτέχνη τριετία τίτλων.... φυσικά Navi την μπούρδα θα την πουν κάποιοι για έναν τίτλο που κόντεψε με ψίχουλα να την ...
από Iznogoud4
Τρί 05 Μάιος 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Στα εισιτήρια δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το κόστος, ή μόνο το κόστος για να το πω καλύτερα.

Για παράδειγμα την 1-2-3 την βλέπω πάντα σχετικά γεμάτη κι ας έχει το ακριβότερο εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση. Αντίθετα θυμάμαι στο πρωτάθλημα του 24 η 4 δεν γέμιζε ποτέ παρότι είχε το ...
από gergeo4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

παλικάρια μη κακιζετε καποιους ειναι δυστυχισμενοι με την ζωη τους και ξεσπουν γραφοντας λακαμιες..
από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Γουστάρει να τους πληρώνει και να βρίζουν ΠΑΟΚ και Σαββίδη? Οκ, κανένα πρόβλημα. Όπως τη βρίσκει κανείς.

Φράνκι, μπορεί απλά αυτή να είναι η ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη γενικότερα.
Όπως πήρε την επο και εξασφάλισε ότι δε θα αδικείται πρωτίστως κανένας και αν είναι να έχει κάποιος παράπονα ...
από george188
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Ότι ανακοίνωση κ να έβγαινε μπινελικι θα επεφτε. Πάμε παρακάτω
από icue
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ είναι η χειρότερη αναλογικά χρόνια του Ιβαν ταυτόχρονα πιστεύω είναι και η χρονιά με τα λιγότερα διοικητικά λάθη. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται.

Ροστερ μια χαρά είχε, θεωρητική ισονομία από ΕΠΟ και ΚΕΔ είχε και δεν ήταν στο χέρι του να μην την δει αλλιώς ο Μάκης «μας» και τον χειμώνα καλοί ...
από freemind
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

εγώ δεν μπορώ την γκρίνια και τον μηδενισμό
όλοι ήμαστε απογοητεμένοι, στεναχωρημένοι αλλά το να λέμε ότι μας κατέβει δεν βγάζει κάπου

η ίδια η ομάδα ήταν που μέχρι Ιανουάριο έπαιζε μπαλάρα και το παραδεχόταν όλη η Ελλάδα, ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιος ιδιοκτήτης

μετά τους τραυματισμούς ...
από George Best4
Δευ 18 Μάιος 2026, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

εγώ δεν μπορώ την γκρίνια και τον μηδενισμό
όλοι ήμαστε απογοητεμένοι, στεναχωρημένοι αλλά το να λέμε ότι μας κατέβει δεν βγάζει κάπου

η ίδια η ομάδα ήταν που μέχρι Ιανουάριο έπαιζε μπαλάρα και το παραδεχόταν όλη η Ελλάδα, ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιος ιδιοκτήτης

μετά τους ...
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
από Ιάσονας
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Επέστρεψα. Τζάμπα χάνει χρόνο ο φίλος mak . :nairepaok:

Η πλάκα είναι ότι αυτά τα πράγματα έχουν γραφτεί άπειρες φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, τα στοιχεία είναι εκεί για όποιον θέλει να τα μελετήσει, παρόλα αυτά δεν βοηθάνε το γενικότερο αφήγημα οπότε είναι καταδικασμένα να ...
από sourmenetes
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν

ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...