Και οι 3 πολύ καλύτεροι από τον Μαριν που εκτός από το Μουντιάλ όσο τον είδα με την Καλιαρι δεν μου έδειξε τίποτα μα τίποτα ιδιαίτερο, ένα απλό χαφ επιπέδου Οζντόεφ.joshua έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:43 Τώρα αν αναρωτηθω γιατί δεν ασχοληθήκαμε με Μαριν σε σχέση ειδικά με τους 2 αν εξαιρέσεις τον Κρααλ θα ειμαι περιεργος;
Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αποδεδειγμένα πλέον εδώ και χρόνια, κανένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ ,δεν έχει ιδέα για τις μεταγραφές.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέσσερα χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά.
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαλτε μας και εμας στο κλιμα που δεν καταλαβαινουμε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "οπως πρεπει" ειναι να σου λειπε το ενα φορ (εστω το βασικο), ο χαφ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα και ο στοπερ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα;
Ε ασε με εμενα να εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη και στους 20κατι παικτες που ειναι αυτη την στιγμη στο ροστερ
Λείπει ο βασικός ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδί μου την απαίτηση να την καταλάβω, την δυσφορία να την καταλάβω, ακόμα ακόμα και την γκρίνια.
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
- Τρί 05 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Για θύματα ψάχνουν οι Μεξικάνοι
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αυτο το ASL μου θυμιζει εποχες mIRC,Age Sex Location....τι θυμηθηκα ο κωλογερος;Αποχωρω....
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωριά την πλάκα που είναι ωραία , ασ μην λοιδωρουμε και τον Τέλη καθωσ ούτε κάνα τσουτσεκι είναι και είναι τιμή μας να ενδιαφέρεται και για το γήπεδο και για την ΠΑΕ (μακάρι να ήθελε την ΚΑΕ για να μας δείξει πόσο μετράει ,.οπωσ έκαναν οι Γιαννακόπουλοι αφού δεν μπορούσαν να πάρουν την ΠΑΕ από τον ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ, από χθες που έγινε χαμός στο φόρουμ μέχρι και πριν λίγο που έγινε γνωστή η απόρριψη της νέας πρότασης από Τσέχικο μέσο, που ήταν όλοι οι αυτοί που είναι γνωστή η στάση τους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από ΑΣ, Μυστακιδη;
Από περιέργεια ρωτάω
Από περιέργεια ρωτάω
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Χιτσκοκικο φινάλε σαν του Ντελια...
Ζαφείρη πήγαινε με βαλίτσα στον πρόεδρο σου γμω μέσα
Ζαφείρη πήγαινε με βαλίτσα στον πρόεδρο σου γμω μέσα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραίο είναι αυτό το νέο κουμπάκι like όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη και δεν γράφονται σεντόνια με αναλύσεις...