Κ.Θαναση Χατζοπουλε το ευχαριστω ειναι λιγο.
Ευχαριστουμε που κρατησες ζωντανο τον ΠΑΟΚ μας.
Ευχαριστουμε για τις μεγαλες νικες και την ευρωπαικη πορεια.
Ευχαριστουμε που εφερες τον κοσμο πισω στο γηπεδο.
Ευχαριστουμε που μας εβγαλες απο τα οικονομικα σκοταδια.
Ντομπρος,μαγκας,ΠΑΟΚτσης.
Δεν εχεις να ...
Η αναζήτηση βρήκε 168 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Είμαι λίγος, ελάχιστος για να σε κρίνω.
Τα γράψανε όλα τα παιδιά παραπάνω.
Καθολική αποδοχή από τον κόσμο μας, επιτυχημένο έργο, προσπάθεια για να διδάσκεται στα Business Administration του κόσμου...
Αφήνεις την ομάδα στα καλύτερα δυνατά χέρια με τεράστια περιουσία και θέληση για γιγάντωση.
Πέτυχες ...
Τα γράψανε όλα τα παιδιά παραπάνω.
Καθολική αποδοχή από τον κόσμο μας, επιτυχημένο έργο, προσπάθεια για να διδάσκεται στα Business Administration του κόσμου...
Αφήνεις την ομάδα στα καλύτερα δυνατά χέρια με τεράστια περιουσία και θέληση για γιγάντωση.
Πέτυχες ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θανασάρα μου ηρέμησες επιτέλους, επιστροφή στην κερκίδα τώρα!
Φιλική συμβουλή, μακριά από οτιδήποτε ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.
Μόνο δισεκατομμυριούχοι και Άλκηδες μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον μικρόκοσμο αγνωμοσύνης. Δεν υπάρχει χώρος για αγνούς και ρομαντικούς.
Το καθήκον σου το επιτέλεσες και ...
Φιλική συμβουλή, μακριά από οτιδήποτε ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.
Μόνο δισεκατομμυριούχοι και Άλκηδες μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον μικρόκοσμο αγνωμοσύνης. Δεν υπάρχει χώρος για αγνούς και ρομαντικούς.
Το καθήκον σου το επιτέλεσες και ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Σερα φαγώθηκες να τον διώξεις :lol: :lol:
εγώ θα έλεγα ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε και επιπρόσθετα στον δύσκολο μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ ... ο Χατζό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι απογοητευμένος ...
θα έλεγα το αντίθετο ...
1. Η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου στις ΑΜΚ ήταν επιπέδου εποχής ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.
Πολλοί με είπαν τρελό ...
Πολλοί με είπαν τρελό ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είσαι χθεσινός, ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή. Σίγουρα την αχαριστία την περίμενες, ειδικά από κάτι χαζοχαρούμενους, που σε ανύποπτο χρόνο τους είχες ισοπεδώσει, χτυπώντας το χέρι σου στο τραπέζι και λέγοντας εκείνο το λιτό και περιεκτικό ''θα τους λιώσω''.
Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο ...
Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟ. ############## Ε.Π.Ε.Ι.Γ.Ο.Ν. ###################
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ ...
Μεγαλόμετοχε της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
αν υποθέσουμε ότι εξυπηρετείς μία ατζέντα σου, με στόχο εκτός των άλλων και να κερδίσεις το λαό του ΠΑΟΚ και να έχεις ασπίδα και βατήρα για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, όπως κάνουν ΟΛΟΙ ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη ρε παιδιά . 1000 δικιά έχουν όσοι λένε ότι αυτά που κάνει ο Τελης είναι καραγκιοζιλίκι@, αλλά αν όντως μια τέτοια κατασκευή τοποθετήθηκε χωρίς άδειες και χωρίς κάποια μελέτη σε έναν χώρο που μαζεύετε τόσος κόσμος, είναι θέμα και πολύ σοβαρό μάλιστα .
είναι δύσκολο να ακουστείς. Φωνή ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Για τα υπόλοιπα, η ένδοια επιχειρημάτων είναι πλέον τεράστια. Τι να πεις πραγματικά? Πώς να υποστηρίξεις την χιονοστιβάδα αρνητικών ειδήσεων της εποχής Τέλη. Reality check λέγεται και όταν το περνάμε είναι για όλους επίπονο.
Καμία ενδοια επιχειρημάτων φίλε μου ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ στραβό ξεκίνημα, καθόλου ΠΑΟΚ.
Θέλω να πω, έχει κόντρα με τον Ιβάν, δεκτό. Θελουν να κάνουν μαγκιές για 1-2 εκατομμύρια ή μια έκταση στην Χαλκιδική όπως εμείς για ενα 20αρικο και μια θέση πάρκινγκ, οκ.
Αλλα όχι στο όνομα του ΠΑΟΚ, όχι δημόσια και όχι με επιθέσεις σε ενδιάμεσους όπως ο ΑΣ ...
Θέλω να πω, έχει κόντρα με τον Ιβάν, δεκτό. Θελουν να κάνουν μαγκιές για 1-2 εκατομμύρια ή μια έκταση στην Χαλκιδική όπως εμείς για ενα 20αρικο και μια θέση πάρκινγκ, οκ.
Αλλα όχι στο όνομα του ΠΑΟΚ, όχι δημόσια και όχι με επιθέσεις σε ενδιάμεσους όπως ο ΑΣ ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλαρε το γ@μησες και ψόφησε.
Πάρτο αλλιώς χθες, γιατί θα φύγεις νύχτα και ούτε θα το καταλάβεις.
Διώξε τους αρλεκίνους συμβούλους και κράτα τις γ@μημένες τις υποσχέσεις που έδωσες.
Είπαμε να έρθεις να ξεπαγώσει το γηπεδικό, μετά είπαμε να έρθεις για να δει άσπρη μέρα το μίζερο το μπασκετάκι ...
Πάρτο αλλιώς χθες, γιατί θα φύγεις νύχτα και ούτε θα το καταλάβεις.
Διώξε τους αρλεκίνους συμβούλους και κράτα τις γ@μημένες τις υποσχέσεις που έδωσες.
Είπαμε να έρθεις να ξεπαγώσει το γηπεδικό, μετά είπαμε να έρθεις για να δει άσπρη μέρα το μίζερο το μπασκετάκι ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Έχουμε εικόνα πόσα πλήρωνε η προηγούμενη διοίκηση στον ΑΣ?
Και το 1/1000! Να πλήρωνε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Ο ένας ήρθε να μας σώσει απ τη διάλυση και μας έφτασε σε επίπεδο τετράδας
Ο άλλος ήρθε να μας πάρει απ το επίπεδο τετράδας και να μας πάει σε επίπεδο πρωτιάς, αλλά οδεύει ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτό το νήμα δεν θα ξαναμπώ, ούτε και θα γράψω ξανά. Με τον ΠΑΟΚΤΣΗ Χατζόπουλο, νοιώθαμε, ζούσαμε, είμασταν ένα, έστω και μέσα σε μια "αξιακή" φτώχια. Λύπη, μάχη, κάποιες χαρές, πολύ περισσότερες στεναχώριες. Αλλά πάντα εκεί, αγαπημένοι στρατιώτες. Ούτε NBA Europe, ούτε Ευρωλίγκα ονειρεύτηκα ποτέ ...