Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Γίνεται κουβέντα για το ρόστερ και σίγουρα για κάθε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκαθαρα η ελλειψη εντασης κ φυσικης καταστασης βαρενει το team Λουτσεσκου,μη κρυβομαστε.
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Δεν είδα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Φτανει μ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα με προβλημάτισε και ένα δεύτερο με ψιλοεκνεύρισε.
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...