Η αναζήτηση βρήκε 85 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φτιάξει με εγγυήσεις ένας μεγιστάνας μια ομάδα 10-15εκ τη σεζόν για 2-3 χρόνια δεν είναι δύσκολο. Αν όμως την ομάδα αναλάβει να τρέχει καμια επιτροπή, ή τίποτα ειδήμονες και δημιουργούν χρέη επειδή Πρωτάθλημα ΔΕΝ θα πάρουν ούτε με 50εκ μπάτζετ στο συγκεκριμένο Άθλημα, όταν ο μεγιστάνας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρια μου καλοπροαίρετα.
Είναι στιγμές χαράς. Αμφιβολίας μεν, αλλά και χαράς!
Σταματήστε τα εμείς κι εσείς!
Οι μοίρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας, είναι σε πολύ ασφαλή χέρια. Του Θ. Χατζόπουλου.
Θα γίνει αυτό που πρέπει γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Και ειδικότερα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ...
Είναι στιγμές χαράς. Αμφιβολίας μεν, αλλά και χαράς!
Σταματήστε τα εμείς κι εσείς!
Οι μοίρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας, είναι σε πολύ ασφαλή χέρια. Του Θ. Χατζόπουλου.
Θα γίνει αυτό που πρέπει γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Και ειδικότερα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα κούρασε το σπαμμάρισμα στο τόπικ της ΚΑΕ, από ένα - δύο λογαριασμούς;
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πώς δεν γράφτηκε ακόμα στο τόπικ η πληροφορία ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα μετοχοποιήσει το δάνειο και από σήμερα το βράδυ θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ
Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αν επιβεβαιωθεί.
Κατά 95% δεν θα γίνει. Ο Χατζόπουλος έχει μιλήσει μαζί του και ο Ιβάν του είπε κάνε ότι είναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε διοίκηση πρωτοδικειου εμφανίστηκε επενδυτής που θέλει να επενδύσει και εμείς το κάναμε netflix και game of thrones. Λες Και αυριο αν έρθει κάποιος άλλος επενδυτής εδώ μέσα όλοι θα ξέρουμε τις προθέσεις του. Η ο Ιβαν έχει να φοβάται κάτι από οποιονδήποτε με την αποδοχή που έχει. Και για τον Ιβαν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τις αντεγκλήσεις και μάλιστα για γελοίους λογους
Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέμα αντεγκλήσεων, αλλά θεωριών συνωμοσίας, ακατάσχετης μπουρδολογίας και τοξικότητας που σαφώς και δεν είναι πρέπον να μένει έτσι, σε "περίεργες" μάλιστα εποχές και σε μια συγκυρία που στο μπάσκετ, αρχίζουν δειλά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος που ο Μυστακίδης θέλει να εμπλακεί με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, είναι για να χτυπήσει τον Σαββίδη.
Συγκεκριμένα, προβλέπω δύο σενάρια:
α) ο Μυστακίδης διατυμπανίζει πως θα πάρει το μπάσκετ, ο Σαββίδης αντιδρά για επιχειρηματικούς λόγους, αποφασίζει να εμπλακεί ο ίδιος με το ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσένα οι κινήσεις του το τελευταίο τρίμηνο σε προϊδεάζουν ότι ξαφνικά αγάπησε το Μπάσκετ και θέλει να ξανακάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια;
Ο Ιβαν γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Αγάπησε ξαφνικά την μπάλα και είπε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή;
Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ναι ξέχασα κιόλας σύμφωνα με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ το επιχειρηματικό παρελθόν του Τέλη είναι σκοτεινό. Το επιχειρηματικό παρελθόν όμως του Ιβαν είναι ένα αυτό και ένα του Μπιλ Γκειτς...Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 χρόνια φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη