Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι της παρούσης, αλλά φταίμε και εμείς, και εγώ μέσα φυσικά, που αφήσαμε τον ΑΣ με 300 μέλη. Θέλει μαζική συμμετοχή στον ερασιτέχνη. Δε γίνεται αυτοί οι λίγοι (ποιοτικά) να ασκούν διοίκηση στον ΑΣ και να τον εκπροσωπούν. Δε γίνεται να είναι αυτοί οι ικανότεροι για διοίκηση σε μια κοινωνία 300 ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Όπως είχα σχολιάσει στο νήμα των φιλικών αγώνων:
Καμία σοβαρή επιθετική τακτική. Περιμένουμε τον Κωνσταντέλια να κάνει κάποια ατομική προσπάθεια ή τον Τάισον να πάρει τη μπάλα να τρέχει, να μαζέυει τους αμυντικούς πάνω του για να δώσει πάσα. Βασιζόμαστε καθαρά στις προσωπικές εμπνεύσεις κάθε ...
Καμία σοβαρή επιθετική τακτική. Περιμένουμε τον Κωνσταντέλια να κάνει κάποια ατομική προσπάθεια ή τον Τάισον να πάρει τη μπάλα να τρέχει, να μαζέυει τους αμυντικούς πάνω του για να δώσει πάσα. Βασιζόμαστε καθαρά στις προσωπικές εμπνεύσεις κάθε ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Όπου Brighton βάλε την Μπρυζ ή όποια ομάδα θέλεις.
Ο κόσμος καλά κάνει και ενθουσιάζεται με τους μικρούς. Γιατί να του κόβουμε (του κόσμου) τα φτερά ή τις προσδοκίες;
Για να μην γκρινιάζει όταν θα βλέπει τον Τσάλοφ να μην ξέρει τι του γίνεται μέσα στο γήπεδο;
Και ναι ο ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις και ...
Ο κόσμος καλά κάνει και ενθουσιάζεται με τους μικρούς. Γιατί να του κόβουμε (του κόσμου) τα φτερά ή τις προσδοκίες;
Για να μην γκρινιάζει όταν θα βλέπει τον Τσάλοφ να μην ξέρει τι του γίνεται μέσα στο γήπεδο;
Και ναι ο ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όλα αυτά περί του ότι ο ντελιας είναι για μεγαλύτερο πρωτάθλημα κτλ τα θεωρώ αφηγήματα προκειμένου να πωληθεί
Ο ντελιας πρέπει να παραμείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ
Είναι ο θεμέλιος λίθος γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ομάδα που θα αλλάξει επίπεδο
Θα αποτελεί τον παίκτη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ αλλά και ...
Ο ντελιας πρέπει να παραμείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ
Είναι ο θεμέλιος λίθος γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ομάδα που θα αλλάξει επίπεδο
Θα αποτελεί τον παίκτη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ αλλά και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όποτε κι αν πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, καλά να είμαστε και να έχουμε ακόμα διάθεση να τα λέμε όλοι εδώ μέσα, θα έχουμε δράματα. Εδώ, χωρίς να ξέρουμε την πρόταση που έχει ήδη ή πρόκειται να κατατεθεί στον παίχτη από την ΠΑΕ και κατά πόσο τον αφήνει ικανοποιημένο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει ο προφανώς αυτονόητος αστερίσκος ότι θα πρέπει να προκριθεί η Ελλάδα στο Μουντιάλ.
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να μας προβληματίζει το πόσο διατεθειμένοι είμαστε να βγάζουμε κάθε χρόνο όλους τους παίκτες άχρηστους. Δεν γίνεται συνεχώς να είναι στραβός ο γιαλός.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν του κανουμε κριτικη πολλες φορες τον σκεφτομαι με το ροστερ του ζελου και της χαρτινης και με πιανει τρομος
Ζηλεψες τον πηλιο και το μανταλο χθες ε;
Παιδες, σταματηστε να κανετε το ασπρο μαύρο.
Το ροστερ οτι κι αν ειναι, επαιξε πολυ πολυ κατω απ'την αξία του και χθες.
Με ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λες έγινε ομάδα? Την ...