Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές

Return

από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από bane1980
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από Kabamaru11
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.

Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.

Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
από TylerDurden
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι της παρούσης, αλλά φταίμε και εμείς, και εγώ μέσα φυσικά, που αφήσαμε τον ΑΣ με 300 μέλη. Θέλει μαζική συμμετοχή στον ερασιτέχνη. Δε γίνεται αυτοί οι λίγοι (ποιοτικά) να ασκούν διοίκηση στον ΑΣ και να τον εκπροσωπούν. Δε γίνεται να είναι αυτοί οι ικανότεροι για διοίκηση σε μια κοινωνία 300 ...
από Odi
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
από Special 4
Παρ 10 Απρ 2026, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
από nothu
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προεδρε κανα σοου παλι με κανα ελικοπτερο να κανουμε
από Blackgr4
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λουτσέσκου είναι υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη.
Οι παίκτες είναι επιλογές των στελεχών, άρα των υπαλλήλων του Ιβάν Σαββίδη.
Οι πωλήσεις κανονίζονται από την Μαρία, υπάλληλο του Ιβάν Σαββίδη.
Οι αγορές κανονίζονται από την Μαρία, υπάλληλο του Ιβάν Σαββίδη.
Ο Μάκης που προφανώς έχει λόγο και στις ...
από giapas
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:07 ...
ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους και πιτσες μπλε.
...
αυτά τα λέγαμε παλιά που δεν είχαμε δισεκατομμυριούχο πρόεδρο για να δικαιολογήσουμε τη διαστροφή μας.
Το ίδιο που λένε τα αρειανα τώρα.

Κάθε χρονιά με το Σαββίδη που δε σηκώνει η ομάδα κούπα είναι μια αποτυχημένη χρονιά.
από tsou
Δευ 20 Απρ 2026, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας ειναι οτι ειχε καει κυριως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. 17 παικτες να παιζουν στα κοκκινα πεμπτη κυριακη καπου 4 μηνες.

Μην λεω και πολλους. Αυτο που βλεπουμε δεν ειναι κουραση ή ρυθμος. Ειναι ΑΔΕΙΑΣΜΑ. Δεν αντεχουν αλλο. Εκει παιζει τεραστιο ρολο να εχεις ποιοτικες επιλογες ...
από Γερασίμου
Δευ 20 Απρ 2026, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά τα χαζά το ότι η αεκ έχασε από τον ΟΦΗ, ο βάζελος από την ΑΕΛ και ο γαύρος ξόδεψε 20 εκατομμύρια για μεταγραφές και του βγήκαν παλτά, ας τα αφήσουμε. Φθηνές παραπομπές. Να βλέπουμε τί κάνουμε και τί όχι εμείς και μόνο. Η ομάδα θεωρητικής αξίας πολλών δεκάδων εκατομμυρίων εδώ και δύο μήνες ...
από bane1980
Δευ 20 Απρ 2026, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιες ερωτήσεις που ξέρω οτι δεν θα απαντηθούν ποτέ:

1. Εάν δεν υπήρχε το σκηνικό με τον ΑΣ και το αντίπαλο δέος, θα έφερνες Ζαφείρη;
2. Τον προπονητή τον ρώτησες (ή όποιος σου είπε οτι πρέπει να γίνει ενα μπαμ για τον κοσμο) εάν προτιμάει Ζαφείρη από Ιανουάριο ή 3 βασικούς των 4μ από Αύγουστο ...
από makispaspartou
Δευ 20 Απρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Ενα Δευτεριάτικο βράδυ της 20ης Απριλίου του 2026.. Έχω γυρίσει από τη δουλειά και προσπαθώ να γράψω δυο τρεις αράδες για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.. Όταν γεννήθηκα , το 1984 , δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κληρονομήσω μια ιδέα ίδια με την πιο ξακουστή εφεύρεση, ένα όραμα τόσο μεγάλο όσο της ...
από Special 4
Τρί 21 Απρ 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι και όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο.
Άλλοτε υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη και άλλοτε υπάρχει παρακμή.

Ο κόσμος δεν είναι σίγουρα ο ίδιος σε ένα μεγάλο διάστημα 20-30 χρόνων ή και περισσότερο.

Ούτε ο Σαββίδης είναι ο ίδιος με τον Σαββίδη του 2012, πολλώ δε μάλλον με τον Σαββίδη του ...