Η αναζήτηση βρήκε 85 εγγραφές

Return

από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από bane1980
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από Kabamaru11
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.

Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.

Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
από TylerDurden
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι της παρούσης, αλλά φταίμε και εμείς, και εγώ μέσα φυσικά, που αφήσαμε τον ΑΣ με 300 μέλη. Θέλει μαζική συμμετοχή στον ερασιτέχνη. Δε γίνεται αυτοί οι λίγοι (ποιοτικά) να ασκούν διοίκηση στον ΑΣ και να τον εκπροσωπούν. Δε γίνεται να είναι αυτοί οι ικανότεροι για διοίκηση σε μια κοινωνία 300 ...
από Odi
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη ...
από embuji
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο το χερια... ΠΑΟΚ.. πιο δυνατα.. ΠΑΟΚ... αοριστια μπινελικια :lol: :lol: :lol: ΠΑΟΚ. δε θα το χορτασω ποτε.
από icue
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Μπορουμε να πουμε πολυ ευκολα στους Τσεχους οτι τον χασαμε μεσα στον κοσμο και δεν ξερουμε που βρισκεται.
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.

Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);

I take that.
από beyes4
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Θυμαμαι οτι οταν ηρθε ο Σαββιδης την 1η φορα το 2006 ήμασταν πολλοί(πολύ) καχύποπτοι και λόγω του ότι ζητησε κατευθειαν το γηπεδο και λογω οτι δεν τον γνωριζε κανενας.Τωρα στην περιπτωση του Μυστακίδη ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ,οι αντιδρασεις είναι υπεροβολικές έως και εμμονικές.Ας μην ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Μην πάμε στο άκρο άωτον. Η είδηση του ενδιαφέροντος του Τέλη για την ΚΑΕ είναι κοσμοϊστορική για τον σύλλογο. Όπως κοσμοϊστορική ήταν και η έλευση του Ιβάν στην ΠΑΕ...βέβαια με πολύ περισσότερα αγκάθια στον δρόμο (τεραστία χρέη).

Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν και μόνο ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι ...
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.

Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);

I take ...
από Nassos
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή από τη μια του τη λέμε "γιατί δεν πήρε το μπάσκετ τόσα χρόνια" και τώρα του λέμε"ε σιγά λίγα τα λεφτά στο μπάσκετ". Το "γιατί δεν πλήρωσε 11 εκατομμύρια ένα τσάι πριν 13 χρόνια" συγγνώμη αλλά δεν είναι άποψη. Αποφασίστε αν θέλετε δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα ή ένα μεγαλομέτοχο από τον ...
από tad
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικό νέο η θέληση Μυστακίδη να μπει στην ΚΑΕ και πολύ λογική κίνηση γνωρίζοντας όλοι την ιστορία που διαδραματίζεται γύρω μας τον τελευταίο καιρό.

Επειδή εμείς οι παλιότεροι πρέπει πάντα να το υπενθυμίζουμε, απλά ξαναγράφω ότι ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος ποτέ δεν είχε ισχυρούς οικονομικά παράγοντες ...