Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η ανακοίνωση είναι εξαιρετική.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλα μπραβο στα παιδια για την ανακοινωση
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παπαμιμίκος είναι στο open
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Να πούμε εδώ όμως ότι δεν είναι και πολύ τιμητικό σε εταιρεία πολλών εκατομμυρίων να πρέπει να υπάρχει ένας μπαμπούλας για να γίνονται (και να επικοινωνούνται) σωστά κάποια βασικά πράγματα και να τρέχουν ομαλά (χωρίς bottlenecks) κάποιες εταιρικές διεργασίες. Ας ελπίσουμε ότι αξιολογήθηκε σωστά η ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σημερινό θα διδάσκεται σε σεμινάριο για το τι να ΜΗΝ κάνεις στην διαχείριση μιας ομάδας εν έτει 2025:
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε ...
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Συγγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι, αλλά αμφιταλαντευόμουν αρκετά για το εάν έπρεπε να ανεβάσω αυτο το κείμενο και τις φωτογραφίες εδω μέσα αλλά αποφάσισα πως εφόσον αρκετοί γύρω (και μεσα;) απο την ΠΑΕ διαβάζουν το φόρουμ, ισως το δει κανείς και φιλοτιμηθεί να κάνει κατι για αυτο.
Πριν 40-45 ...
Πριν 40-45 ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εχω εκφραστεί προσφάτως επανειλημμένα για τα λάθη που χρεώνω στον Ιβάν, αλλά ο ΑΣ έχει τεράστιο φάουλ εδώ και είναι στα όρια του γελοίου αυτό που γίνεται.
Αυτό που τους αναγνωρίζω είναι ότι ένας Ιβάν που τάζει γήπεδο εδώ και μιάμιση δεκαετία, και που παρά τα αρχικά του βήματα 6-7 χρόνια πριν, δεν ...
Αυτό που τους αναγνωρίζω είναι ότι ένας Ιβάν που τάζει γήπεδο εδώ και μιάμιση δεκαετία, και που παρά τα αρχικά του βήματα 6-7 χρόνια πριν, δεν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά καλό θα ήταν να πέσουν λίγο οι τόνοι μεταξύ μας, η ειρωνεία και οι χαρακτηρισμοί πάνε σύννεφο γεγονός που μόνο σε καλόπιστο διάλογο δεν παραπέμπει, ενώ οδηγεί τους συμμετέχοντες να περιχαρακωθούν στις θέσεις τους χωρίς ελπίδα να τις αλλάξουν εάν βρεθούν αντιμέτωποι με ορθολογικά επιχειρήματα ...