Η αναζήτηση βρήκε 85 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Φτανει μ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα με προβλημάτισε και ένα δεύτερο με ψιλοεκνεύρισε.
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χει χαμένα.
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop. :lol:
Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.
Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
Είπαμε ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι συμφωνούμε ότι ο Ραζβαν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Δεν πήρε τίτλους με πρόεδρο τον Μπατατούδη ή τον Βουλινό αλλά με τον ισχυρότερο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Από μια ομάδα που έχει έναν προπονητή ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Είχε λείψει πολύ στα πρώτα ματς. Η ικανότητα του σε γκολ-ασίστ-στημένα είναι πολύτιμη. Έχουν λυσσάξει οι Κόλκες αυτού του κόσμου να τον υποτιμούν και ζητούν να πωληθεί. Έγκλημα αν γίνει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τους πιο αποτελεσματικους, ουσαστικους και αποδοτικους παίκτες.
Τόσα ξέρουν απο ποδοσφσιρο αυτο γράφουν.deathmassious έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:21Είχε λείψει πολύ στα πρώτα ματς. Η ικανότητα του σε γκολ-ασίστ-στημένα είναι πολύτιμη. Έχουν λυσσάξει οι Κόλκες αυτού του κόσμου να τον υποτιμούν και ζητούν να πωληθεί. Έγκλημα αν γίνει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι συνήθως αναφέρουμε τς σωστά που γράφουμε και τα επικαλούμαστε. Εδώ είμαι λοιπόν να πω ότι έκανα λάθος που δεν το κατάλαβα σήμερα αλλά στο 2ο ματσ με τους Αυστριακούς, εκεί που θέλαμε την επαφή-γκολ το στημένο συστημένο.
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 80. Δημήτρης Πέλκας
Όποιος δεν καταλαβαίνει ποσο σημαντικός ειναι ο Δημήτρης για την ομαδα, λυπάμαι αλλα ειναι απλα εμμονικός.
Παίκτης που οποτε μπει θα παιξει με πάθος, ξερει την ομάδα, ειναι σημαντικός για τα αποδυτήρια, ειναι γηγενής και ξερει πολυ καλα τον ρόλο του. Γενικα, όλες οι ομαδες που κάνουν πρωταθλητισμό ...
Παίκτης που οποτε μπει θα παιξει με πάθος, ξερει την ομάδα, ειναι σημαντικός για τα αποδυτήρια, ειναι γηγενής και ξερει πολυ καλα τον ρόλο του. Γενικα, όλες οι ομαδες που κάνουν πρωταθλητισμό ...