Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές

Return

από Мир
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.

Πολλοί με είπαν τρελό ...
από leomatos88
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είσαι χθεσινός, ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή. Σίγουρα την αχαριστία την περίμενες, ειδικά από κάτι χαζοχαρούμενους, που σε ανύποπτο χρόνο τους είχες ισοπεδώσει, χτυπώντας το χέρι σου στο τραπέζι και λέγοντας εκείνο το λιτό και περιεκτικό ''θα τους λιώσω''.

Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.

Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:

Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.

με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.

Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.

Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.

Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
από Blackgr4
Τετ 10 Δεκ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.

Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".

Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
από Dimitrisou
Δευ 09 Φεβ 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε εικόνα πόσα πλήρωνε η προηγούμενη διοίκηση στον ΑΣ?

Και το 1/1000! Να πλήρωνε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Ο ένας ήρθε να μας σώσει απ τη διάλυση και μας έφτασε σε επίπεδο τετράδας

Ο άλλος ήρθε να μας πάρει απ το επίπεδο τετράδας και να μας πάει σε επίπεδο πρωτιάς, αλλά οδεύει ...
από freemind
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :

"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
από paokspren
Παρ 15 Μάιος 2026, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι βιώσιμο ο Μυστακίδης να λειτουργεί ενάντια στον ψυχισμό του κόσμου. Είτε ΠΑΟΚτσής, είτε businessman, αν όντως θέλει να πάει την ομάδα ψηλά, θα το καταλάβει σύντομα. Δε νομίζω να θέλει να γίνει ο Αλαφούζος του μπάσκετ.

Οι ιδιοκτήτες ομάδων πολύ συχνά κάνουν τεράστια λάθη τα πρώτα χρόνια ...
από vasilis1976
Πέμ 19 Μαρ 2026, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ντροπή στο sait gazeta που σήμερα επέτρεψε εμετικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ . Οι άνθρωποι είναι για μήνυση. Κάτω απο άρθρο του Τζορμπατζογλου υπάρχει ένας βόθρος σχολίων.
από Γερασίμου
Πέμ 19 Μαρ 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπή στο sait gazeta που σήμερα επέτρεψε εμετικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ . Οι άνθρωποι είναι για μήνυση. Κάτω απο άρθρο του Τζορμπατζογλου υπάρχει ένας βόθρος σχολίων.

Ακριβώς, στο άρθρο του Τσορμπα- στο πρώτο ψέμα. Ο mod επιτρέπει την δημοσίευση οχετού κατά του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά του νεκρού ...
από gpap5
Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
Jump to forum
Jump to topic

δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
από Ally Samagoal
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Έλεος με τον Τζίμα.
Μας τα κάνατε τσουρέκια 2 χρόνια.
Κραζατε τον Λουτσε που δεν τον εβαζε βασικο στα 16 του.
Πήραμε πρωτάθλημα αλλά δε σταματήσατε.
Τον πουλήσαμε 20+ μύρια συνεχίσατε παρόλο που ήταν win-win κατάσταση.
Έφυγε παίζει στην Μπράιτον. Έλεος. Μη βλέπετε συνομωσίες και φαντάσματα σε κάθε ...
από vs40
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρά τώρα θα έπαιζε χθες ο Τεττέη αν υπέγραφε με τον ΠΑΟΚ; Ο παίκτης προφανώς έχει ποιότητα και τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, το έγραψα στο θρεντ των μεταγραφών. Όμως, καθε εθνική έχει υποτίθεται ιεραρχία. Από που προκύπτει ξαφνικά ο Τετέ; Οι του Ποκ θα μας είχανε φάει αν τα πράγματα ηταν αντίθετα. Ας ...
από Jean Valjean
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Η εθνική ομάδα για το ποκ είναι όχημα, μέσον για να δίνει παιχνιδια και να προβαλλει τους παικτες που έχει. Είναι επίσης μέσον για να διατηρεί τις ομάδες (του ποκ) ως πιο ελκυστικους προορισμους για τους φιλόδοξους νέους παικτες της χώρας. Είναι μέσον πιεσης δηλαδή.
Μόνον έτσι χρησιμοποιήθηκε και ...
από mi8rio
Τετ 28 Ιαν 2026, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Συλλυπητήρια στις οικογένειες και στα αγαπημένα πρόσωπα των αδικοχαμένων αδερφών μας.
Η ψυχή μας έχει μαυρίσει.
Ας γίνει ο άδικος χαμός τους συγκολλητική ουσία για όλους μας.
Να κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν και όχι ό,τι μας χωρίζει.
Διότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν μας χωρίζει.
Και εντός και ...
από Dimitris_L4
Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..