Η αναζήτηση βρήκε 806 εγγραφές

Return

από leomatos88
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σεβασμός στον κύριο Νίκο Βεζυρτζή που είναι ένας από τους ελάχιστους που έχασαν την προσωπική τους περιουσία για τον ΠΑΟΚ.
Θα περίμενα βέβαια με το κύρος που εκπέμπει το όνομα και η ιστορία του να είχε υπερασπιστεί από τις 16 Ιουνίου και έπειτα, έστω με μία γραπτή δήλωση, που σίγουρα θα τάραζε τα ...
από Pater
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά δεν ξέρω πως σκέφτονται κάποια αδέλφια. Θέλω κι εγώ πολύ να τελειώσει θετικά το θέμα της μεταβίβασης της ΚΑΕ στον Μυστακίδη. Θέλω να θέλει να τις πάρει, γιατί αν χαλάσει τώρα σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε να τις πάρει. Δεν χωράει στην δική μου λογική να πει έρχομαι αλλά τώρα αποφάσισα να μην ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Μυστακίδη. Όλα λάθος. Ξεκινάς πρώτα με την κατασκευή του νέου γηπέδου, στέλνοντας με κούριερ εγγύηση 250-300 μύρια .Μετά, σε συμβούλεψαν; πάς να πάρεις το μπάσκετ. Ανάποδα θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει. Τώρα γίνεται ότι γίνεται. Προσωπικά και να πάρεις την ΚΑΕ δεν με πείθεις. Όπως είχε γράψει ...
από Мир
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Να βγει να πει αύριο τι τον προβλημάτισε και άρχισε αυτή ανταλαγη δελτίων τύπου, εγώ εκτιμώ το ότι υπάρχει διαφάνεια στις διαπραγματεύσεις.
Αν υπαναχωρήσε ως προς το χρόνο πληρωμής των χρεών ο επενδυτής ή δεν συνεννοήθηκαν καλά την πρώτη φορά ας υπογράψουν ένα μνημόνιο με ημερομηνίες και ρήτρες ως ...
από PAOK LARISSA
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι αυτοι οι αισχροι που βριζουν τον Χατζοπουλο στο fb της ΚΑΕ ολα αυτα τα χρονια που ηταν? Καλα οι μισοι τρολ ειναι κ γιατι αραγε να ξεφυτρωσαν τωρα? Οσο για τον Τελη ηδη εχει κανει την ομαδα ταναπου μια φορα. Δωσε τα χρεη προς κρατος και δανεια τριτων και τελειωνε τη δουλεια. Δηλαδη τι ζητανε? Να ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Απο την στιγμη που ακυρωθηκε η συνεντευξη τυπου, τα πραγματα παιρνουν την οδο που πρεπει. Ειμαι πεπεισμενος πως ο ΠΑΟΚ στον επομενο αγωνα του με τον Κολοσσο θα ειναι υπο νεα ιδιοκτησια. Θα ηταν καλο για ολους τους εμπλεκομενους να γινει οσο πιο επαγγελματικα γινεται.
από Special 4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Μακάρι να φέρουμε πίσω Ρένφρο.
Παικτάρα.
από kataramenos5
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Φερτε το παλικαρι σπιτι του
από Metagrafakias
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Οι Μπασκετικοί πείτε μάς είναι καλές οι μεταγραφές εως τώρα στον Π.Α.Ο.Κ. ? Ποια η στόχευση ? :nairepaok:

Οι Αμερικανοι ειναι καλοι ναι,πηγαμε σε πιο σιγουρες λυσεις σε παικτες που εχουν δειξει την αξια τους σε επιπεδο chl...
Δυστυχως η δεξαμενη για τους Ελληνες ειναι πολυ μικρη και εμεις ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο Καλαθης σε αυτην την ομαδα του ΠΑΟΚ ειναι τεραστια κινηση. Κορυφαιος σε ασσιστ στην ιστορια της Ευρωλιγκα, κορυφαιος πλει μεικερ.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το πιστευσω, για την ωρα.

Εδω ειμαστε.
από Savv1974
Τετ 29 Οκτ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

:nairepaok: Σορρυ παρεξήγηση.
Δεν εννοούσα για μας τους Τσαντ Μπράουν. Ένα VS μεταξύ παικτών που μου μοιάζουν παρόμοιοι ήθελα
.ΥΓ Υπάρχει άνθρωπος με αντίρρηση για απόκτηση Κασελακη;; πόσοι τέτοιοι Έλληνες υπάρχουν εκτός των δύο δεινοσαυρων;

Ποιος Κασελάκης;36 ετών είναι.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ...
από palok
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

βασικά η ομάδα πρέπει να πάρει 2 εξτρα ξένους και να παίζει με 8 στο europe cup. Αν ειναι πανωραφίτες, χωρίς να διαταράξουμε την υπόλοιπη ομάδα, νομίζω θα περάσουμε στους 8 (και μετά βλέπουμε).

PS: αγραβάνης? lol.
PS2: moore εκτός? lol^2.
PS3: από κει και πέρα, ναι αν μπορείς να πας να φέρεις ...
από renegade
Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Αν υπάρξει πρόβλημα με τις μισθολογικές διαφορές,τότε μπορούμε να αλλάξουμε και τους 6 ξένους και να έρθουν 6 παίκτες του εκατομμυρίου ( τουλάχιστον)
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
από namisenoiazei
Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Γνώμη μου , αν θέλεις να πάρεις τίτλο φέτος (και μιλάω για την ευρώπη ) θα πρέπει να πάρεις 1-2 παίκτες νικητές. Με όνομα στην Ευρώπη , έστω και αν είναι σε πιο μεγάλη ηλικία. Ναι έχουνε χημεία τα παιδιά , αλλά δε νομίζω τόσο μεγάλη ώστε να φτάσουν μέχρι κατάκτησης του τίτλου
από kayde
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:25 Εκείνο το τραπέζι για το τσαμπιολι που να σκονιζεται άραγε;
Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.