Η αναζήτηση βρήκε 806 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόσο απλά.Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:04 Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι απορίας άξιον για το τι έχει ακούσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας (ότι είχε εξαφανιστεί, ότι είχε παρατήσει την ομάδα και άλλα πολλά) και για τον σημερινό υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ όσοι τον εμπιστεύονται (τώρα πώς γίνεται αυτό;) χωρίς να έχει μιλήσει τα χώνουν σε όλους τους άλλους εκτός ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα τελειωσουν τα 500 χιλιαρικα απο το δημοσιο θα μιλαμε αλλιως. Micic και Nunn θα φερουμε. Του χρονου μπορει απλα να μας παρει καναν παικτη ο βικος και η (ενδοξη) Χαλκιδα.
Θωμά γιατί συνεχίζεις να πετάς αγωνιστικές μπηχτές, σε ένα ζήτημα διοικητικό;
Καλή είναι η επίκληση στο συναίσθημα, αλλά ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να περιμενω αλλα 25 χρονια. Δεν προλαβαινω δλδ, θα πεθανω.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης τσακώνεται για μερικά εκατομμύρια, ενώ έχει περιουσία σε δισεκατομμύρια. Αυτόν θέλουμε για πρόεδρο. Ή θα μείνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με έναν Αλαφούζο 2.0. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως σαμποτάρει τη συμφωνία επίτηδες, γιατί ο Σαββίδης είναι αυτός που θα χτίσει τη νέα Τούμπα και δεν έχει τίποτα να ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ οσο το σκεφτομαι
ο Ιβαν αμα βγει και πει χαρισμα σου δεν το θελω βγαζει τον αλλο τερμα μαλακα και τσιγκουνη
ο αλλος αμα πει παρε τα 2 χαρτια που ειχες δωσει ως μη απαιτητο δανειο γιατι τωρα ηρθα εγω, κερδιζει τις εντυπωσεις
αβυσσος η ψυχη του δισεκατομμυριουχου
ο Ιβαν αμα βγει και πει χαρισμα σου δεν το θελω βγαζει τον αλλο τερμα μαλακα και τσιγκουνη
ο αλλος αμα πει παρε τα 2 χαρτια που ειχες δωσει ως μη απαιτητο δανειο γιατι τωρα ηρθα εγω, κερδιζει τις εντυπωσεις
αβυσσος η ψυχη του δισεκατομμυριουχου
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλ είστε όλοι τόσο σίγουροι ότι μιλάμε για τα 2.1 του Σαββίδη τα οποία τα έχει βεβαιώσει ηδη η Deloitte??? Εγώ δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και δεν είναι αυτό…
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παροτι ειχα την αισθηση πως δυσκολα θα χαλουσε η δουλεια μετα την εγκριση απο την ΕΕΑ,τωρα δυσκολα να ολοκληρωθει η αγοροπωλησια.Εξακολουθω να εμπιστευομαι απολυτα τον Θ.Χατζοπουλο,συγκεκριμενα τον εμπιστευομαι πιο πολυ και απο Ιβαν,ο λογος ειναι πως ειναι ενας απο εμας,πετσι,νιωθει,δεν θα εκανε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυρ Τελη αν οντως αγαπας το ΠΑΟΚ και θελεις να τον δεις μεγαλο κι οχι να πασχιζει να σωσει κατηγορια βουτηγμενος στα χρεη ,ενα χαρτι παραπανω δεν αποτελει εμποδιο προκειμενου να δεις τη καψουρα σου(λεμε τωρα) και παλι ψηλα.
Αγαπητε Θαναση περιμενω να μαθω αυριο πως στο καλο προχωρησαν ολα αυτα 4 ...
Αγαπητε Θαναση περιμενω να μαθω αυριο πως στο καλο προχωρησαν ολα αυτα 4 ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντις και Γκουνταιτις λένε όλοι. Από την Λιθουανία και οι δυο.
Ο Ρεντις πρώην ΝΒΑερ, ο Γκουνταιτις πρώην του βαζελου
Ασοβαρα πράγματα. Είτε διέρρευσαν από μεριάς Τέλη είτε από την κοιλιά των καλοθελητων, το timing είναι τουλάχιστον αστείο. Και αφού το εκαναν που το έκαναν, ας εγραφαν σε ...