Η αναζήτηση βρήκε 841 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτά τα γατάκια του ερασιτέχνη είναι ότι πρέπει κάποιος να είναι αυτοκτονικα ηλίθιος για να κάνει μετωπική επίθεση σε έναν άνθρωπο που ως ξένος σε μια χώρα κατάφερε μέσα σε μια 5ετια να γκρεμίσει ένα τεράστιο σύστημα που μέχρι τότε όχι μόνο δεν τολμούσε κανείς να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αγαπημένο μου σημείο στο μνημόνιο-παρωδία πάντως είναι στο 3.2
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πολυ θα ηθελα καποιος αρδ μας να ρωτησει τον ΑΣ αν θα προτεινει το ιδιο μνημονιο και στον Μυστακιδη. Να παρει ξεκαθαρη απαντηση. Οτι αυτο ειναι το μνημονιο για οποιον θελει να κανει γηπεδο, ειτε τον λενε Σαββιδη, ειτε Μυστακιδη, ειτε Παχατουριδη.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Την καλημέρα μου σε όλους,
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τόσο χαμηλό το iq τους που αδυνατούν να καταλάβουν το προφανές. Με τις γελοιότητες και τις μειοδοτικές προς τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές τους, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκόπευαν. Αντί να χτυπήσουν τον Σαββίδη, έκαναν ακόμη και αυτούς που τελευταία δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί προς ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα σε πελάτη μου να υπογράψει ένα τέτοιο μνημόνιο (έχοντας να κάνεις με δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και με μία εκδηλωμένη αντιπαλότητα του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού) ούτε σε 3000 χρόνια.
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τόσο χαμηλό το iq τους που αδυνατούν να καταλάβουν το προφανές. Με τις γελοιότητες και τις μειοδοτικές προς τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές τους, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκόπευαν. Αντί να χτυπήσουν τον Σαββίδη, έκαναν ακόμη και αυτούς που τελευταία δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη Θύρα 4 της Νέας Τούμπας που θα έχτιζε ο Γιάννης Σαββίδης ορισμένοι θα ζούσαν τις καλύτερες μέρες της ζωής τους. Αντιθέτως, μιας και εμπιστεύονται τον κυρ Θανάση ανεπιφύλακτα, θα αρκεστούν σε εκθέσεις μόδας που θα διοργανώνει η Μαρέβα, σε εκδηλώσεις του Προξενείου των ΗΠΑ για την πτώση του ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν τον ενδιάφερει τον Τέλη, γιατί από της κινήσεις των συνεργατών του που μας έφεραν σε αυτη την κατάσταση δεχνει οτι τον ΠΑΟΚ τον έχει πραγματικά χεσμενο, αλλά θα πρέπει να συνηδειτοποιούσει ότι ο αθλητισμός δεν είναι το ίδιο με το να εξάγεις μετάλλα κλείνοντας συμφωνίες με τον χ-ψ φύλαρχο ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατι μου λεει, οτι στην σημερινη συνεδριαση του ΔΣ του ΑΣ, θα προκυψει οτι το μνημονιο που παραδοθηκε στην ΠΑΕ, δεν ηταν ψηφισμενο ομοφωνα ή αν ηταν, παραποιηθηκε εκ των υστερων. Αν συμβει κατι τετοιο, οι εναπομειναντες που φορουν παντελονια στο ΔΣ, ειναι υποχρεωμενοι να κινηθουν νομικα.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιο μελος του ΔΣ , δεν ανηκει στο παρεακι Κατσαρη-Ησαιαδη-Μπεκιαρη , δεν πρεπει με τιποτα να παραιτηθει τωρα.
Μια τετοια κινηση θα ηταν βουτηρο στο ψωμι των προδοτων.
Μια τετοια κινηση θα ηταν βουτηρο στο ψωμι των προδοτων.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλόγερε, τί καρτερεῖς κλεισμένος μὲς στὸ Κούγκι;
Πέντε νομάτοι σοῦ ῾μειναν κ᾿ ἐκεῖνοι λαβωμένοι!
Κι εἶναι χιλιάδες οἱ ἐχθροὶ ποὺ σ᾿ ἔχουνε ζωσμένον!
Ἔλα νὰ δώσεις τὰ κλειδιά, πέσε νὰ προσκυνήσῃς,
κι ἀφέντης ὁ Βελῆ Πασᾶς δεσπότη θὰ σὲ κάμη!
Ἔτσι ψηλὰ ἀπ᾿ τὸ βουνὸ φωνάζει ὁ Πήλιος Γούσης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε πως το χάλασε τα σχέδια η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα .... όλο το αφήγημα βασίστηκε να ξεκινήσει στραβά η χρόνια.
Τώρα απλά αναλώνονται στο αφήγημα ότι δεν έχει λεφτά άνθρωπος που του ευεργετεί από 2012 και δεν έχει οφειλή σε παίκτες, προπονητές και γενικά οποιοδήποτε. Το πως δεν έχει λεφτά ...
Τώρα απλά αναλώνονται στο αφήγημα ότι δεν έχει λεφτά άνθρωπος που του ευεργετεί από 2012 και δεν έχει οφειλή σε παίκτες, προπονητές και γενικά οποιοδήποτε. Το πως δεν έχει λεφτά ...