Η αναζήτηση βρήκε 841 εγγραφές

Return

από Azrael
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγω θελω να φαει μονιμο μπαν αν δεν απαντησει στην ερωτηση του Equalizer..

Δεν γινεται να μπαινει ο καθε τυχαρπαστος εδω μεσα και να ξεστομιζει πιπες τοσο ευκολα.
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κανείς υπολογίσει το ενοίκιο που ζητάει ο ΑΣ στο σύνολο;

ΔΕΝ είναι μόνο τα αρχικά 2.5 εκατομμύρια

ΔΕΝ είναι μόνο τα 4.5 που λέει μετά

Αναφέρει ρητά ετήσια αύξηση 10% επί του προηγουμένως αυξημένου ποσού!

Μιλάμε για ΕΤΗΣΙΟ ενοίκιο ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε 49 χρόνια όταν λήγει η ...
από Τρικυμίας
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι λάθος η προτροπή να προσέχουμε τι γράφουμε. Όλα μπορούν να ειπωθούν με τον κατάλληλο τρόπο και σύμφωνα με τους κανόνες της σελίδας που μας φιλοξενεί.

-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης περιγραφης
[...]
-Αυτο που υπεγραψε ο Κατσαρης με τον Μυστακιδη ηταν προφανως ...
από Azrael
Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Οντως οι συνδεσμοι ειναι δυνατον να ειναι εξαφανισμενοι; Μου εχει κανει τοσο κακη εντυπωση αυτο.
από Rexaris
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα κι εγώ να πω μερικά πράγματα σχετικά με διάφορες προτροπές και εκφράσεις στο φόρουμ.

Αυτό το φόρουμ είναι για ανταλλαγή ιδεών για τον ΠΑΟΚ.

Είναι εναντίον οποιασδήποτε πράξης που έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε νόμο τού Ελληνικού κράτους.

Ναι, ακόμη και η γιούχα, γιατί μέσα στη ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

25 χρόνια δεν βρήκε λύση για την ΚΑΕ ο κοιμάμαι 3με 5 αλλά μόλις ο κυρ κυρ είπε να βάλει και το κράτος να πιέσει ο ας , βρήκε επενδυτή όχι για να βάλει 1-2 εκ στην ΚΑΕ τον χρόνο αλλά 200 για γήπεδο. Είναι να μην είσαι αστραπεας
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.

Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε

Αδερφε μου ...
από CCCP
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

fossa αν δε καταλαβαινεις εσυ πως παιζεται αυτο το υπουλο παιχνιδι δε φταιμε εμεις. Εχουμε εξηγησει ξανα και ξανα και ξανα οτι δε γινεται να το παιζει καποιος ισοσταποσακης αλλα ταυτοχρονα να μη βλεπει ΤΙΠΟΤΑ το κακο σε αυτα που κανει το παρεακι του ΑΣ και να το παιζει "ελα μωρε σιγα τι εγινε ...
από CCCP
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Επισης περι ελευθεριας λογου γενικα, μιας αλλης αγαπημενης καραμελας συγκεκριμενων στοιχειων της κοινωνιας, στα φορουμ εξ αρχιωτατων χρονων υπηρχαν συγκεκριμενοι κανονες συμπεριφορας ακριβως ωστε να μη μπορει ο καθενας να κανει οτι του γουσταρει. Trolling? Flaming? Το μπουλο.
από abc_o_ karpouzas
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

κάθεστε και συζητάτε τι? και με ποιούς.....

ΠΑΟΚ εισαι λες....

απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............

και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....

κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....

ποιο γήπεδο ...
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
από DamoN
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;

Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου ...
από icue
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από nunies4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...