Δεν έχω συμμετάσχει στην συζήτηση κυρίως γιατί θεωρώ καταρχήν μεγάλο προσωπικό λάθος μου, το γεγονός ότι δεν είμαι ήδη μέλος του ΑΣ ...
λυπάμαι που οι διαδικασίες του ΑΣ είναι σε χαμηλό επίπεδο όχι ανάλογο του επιπέδου που έχει φέρει τον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης μετά από τον ερχομό του τα τελευταία ...
Η αναζήτηση βρήκε 841 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
H AEK έκανε πανέμορφο γήπεδο με τεράστια επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
Ο ΠΑΟ που ξεκίνησε πολύ αργότερα από εμάς να σχεδιάζει νέο γήπεδο, ήδη το χτίζει με τεράστια πάλι επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
και ο γαύρος που παίζει ήδη εδώ και χρόνια σε σχεδόν δωρεάν γήπεδο, ετοιμάζεται να το ...
Ο ΠΑΟ που ξεκίνησε πολύ αργότερα από εμάς να σχεδιάζει νέο γήπεδο, ήδη το χτίζει με τεράστια πάλι επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
και ο γαύρος που παίζει ήδη εδώ και χρόνια σε σχεδόν δωρεάν γήπεδο, ετοιμάζεται να το ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ό,τι και να γράφει το κείμενο είναι άνευ ουσίας. Η ουσία είναι ότι η διάθεση του ΑΣ είναι εχθρική προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και υπό αυτήν τη συνθήκη δε ξεκινάει καμία δουλειά εκατομμυρίων.
Δεν ξεκινάει γιατί στην πορεία θα προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες για τις οποίες θα χρειαστεί συνεννόηση και ...
Δεν ξεκινάει γιατί στην πορεία θα προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες για τις οποίες θα χρειαστεί συνεννόηση και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταμάτα ρε Αντί- ΠΑΟΚΤΣΗ ο άλλος πήγε να πουλήσει τον Ντελια και ο δικός μας θα μας πάρει 7 Ευρωλίγκες στην σειρά @navigator11
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και δέχεται τι είμαστε τίποτα τσιπηδες;
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν οι όροι είναι ίδιοι και για τον Μυστακίδη, και τους έχει αποδεχτεί, καλώς να κάνει το γήπεδο και να πάρει και την ΠΑΕ. Άλλον τέτοιο μ@λάκα δισεκατομμυριούχο δεν θα βρούμε.
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτειτε να μην ειχε επικρατησει το "καλο" μνημονιο, με ψηφους 7-6.
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ο Μυστακίδης, το πρόβλημα είναι ο ΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη μπορεί να ήταν καλύτερα από ότι με τον Ιβάν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτησω κατι σημαντικο,οι εκλογες στον Α.Σ. ποτε γινονται;
Ισως κ η πλευρα Ιβαν να θελει να το τρεναρει μεχρι να φυγουν αυτα τα ****** απο το Δ.Σ. του Α.Σ.
Υ.Γ. τα αστερακια τα εβαλα μονος μου για να μη φαω μπαν.
Ισως κ η πλευρα Ιβαν να θελει να το τρεναρει μεχρι να φυγουν αυτα τα ****** απο το Δ.Σ. του Α.Σ.
Υ.Γ. τα αστερακια τα εβαλα μονος μου για να μη φαω μπαν.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά πάντως αυτο που εχουν καταφέρει οι του ΑΣ ειναι για Όσκαρ βλακειας. Το μόνο που εχουν καταφέρει ειναι να οδηγούν το όλο πρότζεκτ σε ναυάγιο. Δεν είναι ότι κατάφεραν να απαξιώσουν εαυτόν,κατάφεραν να κάψουν και το χαρτί Μυστακιδη πριν καλά καλά εμφανιστεί. Ακόμα και αν ο Ιβαν όντως δεν ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...