Η αναζήτηση βρήκε 841 εγγραφές
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οταν μιλαμε για ωριμανση μελετων μιλαμε για το βημα απο τα προσχεδια που εχει βγαλει η populus στις τελικες μελετες για τις οποιες απαιτειται η εγκριση του ΑΣ ως ιδιοκτητη του οικοπεδου.Προφανως βεβαια αν δεν υπογραφει το μνημονιο δεν προκειται να προχωρησει τιποτα τετοιο οχι γιατι το απαιτει η ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να βγει άκρη πρέπει να αλλάξει το ΔΣ του ΑΣ.
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.
Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.
Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να μαζέψεις υπογραφές από 2 Σαββατογεννημένους με γαλανό μάτι αλλιώς σε ματιάζουν και κόβεσαι

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΟΥΡΩΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ....

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ΙΒΑΝ να γράψειςMontrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.
Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.
Δε μπαίνεις ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο ...
1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι τα γήπεδα ανήκουν στον ΑΣ έχει να κάνει με το ότι ο αθλητισμός έγινε επαγγελματικός μετά το 70ς.
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με ...
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ που είμαστε, ο ΑΣ θα έπρεπε, ως η μαμά του συλλόγου όπως λέει που κύριο μέλημα του είναι το καλό του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία με το Μυστακίδη, ώστε οι ...