Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από SCIFO
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Με την επιχείρηση ν.Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται εμπορικά το νέο γήπεδο και τους χώρους του από θέση ισχύος. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται γενικά ως ένας σύλλογος (ΑΣ και ΠΑΕ) που στερείται κάθε δυνατότητας να κατασκευάσει το γήπεδό του εξ ιδίων, επειδή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ...
από Dimitrisou
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ και ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξαναλέω την άποψη μου, οι σύνδεσμοι δεν πιστεύω ότι υπέγραψαν μνημόνιο, οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να παίζουν κρυφτό.
Είμαστε οπαδικό φόρουμ εδώ, μπείτε κα γράψτε το τι παίζει για να καταλαβουμε, να τουμπεκιαστουμε (αν είναι σωστά όλα), και να τελιωνει το νταβαντουρι.
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από Grigorios_PAOK
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
από leomatos88
Τετ 06 Αύγ 2025, 03:23
Jump to forum
Jump to topic

Επιμένουν οι ''μόνοΠΑΟΚ'' να λένε συνέχεια ότι όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος στις 2 Ιουνίου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θέμα του γηπέδου δεν ήταν εντός της ημερήσιας διάταξης, ενώ η περιβόητη τοποθέτηση του Κυριάκου δεν ήταν απρόκλητη, αλλά ...
από navigator11
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Στο τουίτερ εν τω μεταξύ η ... εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ από χρήστες, μιλάμε για αυτούς που δε συντρέχουν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι ΠΑΟΚ ή ότι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποια άλλη τους ιδιότητα, είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική.

Επίσης, η αποτελεσματικότερη λύση για αυτούς που γράφει ο ...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε ...
από Psaras
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;

Δε μαγειρεύεται εύκολα?Οκ

Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.

Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και ...
από astral
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πολυισχυει βέβαια , αλλά όπως βολεύεται ο καθένας
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.

Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...