Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές

Return

από astral
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...

Όχι. Από ότι φαίνεται είστε ήδη σοφότεροι.

"Είμαστε" σαν δεν ντρέπεσαι που με βάζεις και ταμπέλα....Την ειρωνεία σου άλλου...

Φίλε το ποστ σου είναι στον πληθυντικό, το ίδιο και η απάντηση .
Όσο για τα ...
από Iznogoud4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.

ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
από ABOLEYTOI
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

δε μου αρέσει καθόλου που όλοι θεωρούμε φυσιολογικό να έχει ο λεφτάς τον ΑΣ του χεριού του, στο τσεπάκι του που λέω.

κανονικά θα έπρεπε ο ΑΣ να είναι αυτοδύναμος και αυτόφωτος και όχι ετεροκαθοριζόμενος και πριν και πάντα. Θα έπρεπε να είναι το ηθικό αντίβαρο απέναντι στον λεφτά.

Λες να έγινε ...
από paokkerkir
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.

Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
από Taseos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
από Tisis
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

καλησπέρα, άποψη μου και μοναδική διαφυγή από την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση που έχουμε περιέλθει είναι πάγωμα 1 έτους όλων την διαδικασιών για τον νέο γήπεδο.Κάλεσμα για εγγραφή και ψηφοφορία σε τουλάχιστον 50.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Έτσι θεωρώ πως δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει καμία απόφαση στημένη ...
από eorptol1
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Μεσα στον ποταμο ψεμματος παραπληροφορησης απο το γνωστο γραφειου τυπου του μυστακιδη ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.......στην συναντηση με ΑΣ η απολυτη κοροιδια η δικηγορος δεν εδειξε το μνημονιο μυστακιδη λεει γιατι ...
από SCIFO
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Όσο καλά ελληνικά κάποιος να ξέρει όσο αξιόπιστος καλοπροαίρετος ειλικρινής κι αν είναι όσο λογικοφανή επιχειρήματα παραδείγματα κι αν βρει είναι αδύνατο να εξηγήσει πώς είναι δυνατό κάτι που είναι να μοιραστούν δύο θα τους αποφέρει <και τους δύο> το ίδιο αν το μοιραστούν τρεις._
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Όσο καλά ελληνικά κάποιος να ξέρει όσο αξιόπιστος καλοπροαίρετος ειλικρινής κι αν είναι όσο λογικοφανή επιχειρήματα παραδείγματα κι αν βρει είναι αδύνατο να εξηγήσει πώς είναι δυνατό κάτι που είναι να μοιραστούν δύο θα τους αποφέρει <και τους δύο> το ίδιο αν το μοιραστούν τρεις._

ηταν να ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?

Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν

Καλό ε;

υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας

αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
από Γερασίμου
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Τσακμακάς - Κατσαρής- - Πετμεζάς - Καλαφάτης ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:
Ο Βαγέλης Τσακμακάς, απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, ήταν πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος για ένα χρόνο περίπου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ήταν επι κεφαλής ...
από navigator11
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά

Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:

Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;

ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
από ABOLEYTOI
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο @Psagmenos4.

Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.