Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.
Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Κακώς αλλα. Αυτό που είπες για την ΕΠΟ ήταν τελείως προκλητικο και άδικο για τον ΠΑΟΚ, μόνο οπαδοί αλλων ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άδειο γήπεδο θα μείνει να το κρατάει ο ας μουσείο όταν η ΠΑΕ φύγει στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο.
Το σημα και το ονομα της ΠΑΕ ανηκουν στον ΑΣ που εχει παραχωρησει τη χρηση τους και μπορει να τα ανακαλεσει οποτε θελει σε τετοια περιπτωση
Όχι ακριβώς, η ΠΑΕ εκ του καταστατικού της είναι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κι εγώ τη μ@λ@κι@ μου επί του θέματος. Γενικά ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχει μπει σε μια τάξη και μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα οι απαιτήσεις για το αγωνιστικό είναι πολλές κι αυτό επειδή ο ίδιος τις δημιούργησε. Εμφανώς υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί θέλουμε να γίνει η νέα Τούμπα?
Προσωπικά μιλώντας ο μόνος λόγος που θέλω να γίνει είναι για να αποκτήσει μία νέα δυναμική ο σύλλογος (και όταν λέω σύλλογος εννοώ την ΠΑΕ μιας και αυτή θα την χρησιμοποιεί), να αποκτήσει παραπάνω έσοδα για να έχει την δυνατότητα να ανεβάσει το μπάτζετ και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάω για ύπνο ή θα ιδρύσει καμία εταιρεία Toumba Demolition ltd o Τέλης;