Θα γράψω μερικές σκέψεις μου όσο πιο συνοπτικά μπορώ ελπίζω να μη βγει μεγάλο σεντόνι.
1) Οικονομία ανεπηρέαστη από γεωπολιτικά γεγονότα δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Τώρα είναι με την πλάτη στο τοίχο ο Σαββίδης σε 1-2 χρόνια μπορεί να είναι ο Μυστακίδης ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Η ανακοίνωση ...
Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
των coldplay, και στην kiss Cam θα παίζει σε λούπα ο Κατσαρής στην αγκαλια του Μυστακίδη.nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Συναυλιεςtsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δε θέλει να είσαι πανεπιστημονας για να καταλάβεις ότι τρεναρουν και ότι υπάρχει κάποια (άγνωστη προς ώρας) ατζέντα... Δικηγόρος είμαι και ως επαγγελματίας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι εγώ τουλάχιστον σε πελάτη μου ακόμα και μικρότερου βεληνεκούς από ΤΟΝ ΠΑΟΚ αν επρόκειτο για συμφωνία τέτοιας ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Συζητάμε εδώ μέσα για το τι έχει προσφέρει ο Σαββίδης;
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης χωρίς να εκτεθεί προσωπικά σχεδόν καθόλου (μόνο μια ανακοίνωση έβγαλε) έχει καταφέρει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Σαββίδη, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί και τώρα να διαβάζουμε ότι μπορεί να δώσει και συνέντευξη τύπου.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κανουμε καναν ερανο ρε παιδια για τον μπατιρη Ιβαν,κριμας ειναι,ουτε φραγκο για ξυραφακια δεν εχει.
Ο αγαπητος burbu ξεχασε να αναφερει πως η Dimera ειναι κυπριακη εταιρια,ε φανταζομαι τα κεφαλαια της δεν ειναι στην Ρωσια.
embuji στημενο η αλλοθρησκο δεν σε κοβω ουτε κατα διανοια,αφελη ομως ...
Ο αγαπητος burbu ξεχασε να αναφερει πως η Dimera ειναι κυπριακη εταιρια,ε φανταζομαι τα κεφαλαια της δεν ειναι στην Ρωσια.
embuji στημενο η αλλοθρησκο δεν σε κοβω ουτε κατα διανοια,αφελη ομως ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξερω οτι σας φαινεται απιστευτο αλλα ΔΕΝ πιστευω οτι καποιος υπαλληλος μπορει να ειναι 100% αντικειμενικος και με τις δυο πλευρες οταν ο επαγγελματικος του κυκλος ειναι σε κοντρα με τους απεναντι.
Το αφηνω εδω γιατι η συμπεριφορα σας ειναι αστεια.
Ρε σαν δε ντρέπεσαι λίγο. Για τον Άγγελο ρε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πιο ενδιαφέρουσα απορια του αναστασιαδη (που την ειχα κι εγω) ειναι με τι λεφτα θα πληρωθει αυτη η τεχνοκρατική επιτροπη που θα βγαλει τα σχεδια.
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναί, φαίνεται οτι έχουν ήδη επιλέξει και δεδομένης της αδυναμίας με τις τράπεζες (μαλλον) για τον Ιβάν, δίνουν την συγκεκριμένη διορία. Είναι τακτική. Δεν ξέρω αν όντως ο Ιβάν έχει την συγκεκριμένη αδυναμία και σε τί βαθμό.
Για να είμαστε ακριβείς, με τον Μυστακιδη υπέγραψαν χωρίς καν να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
-------
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ
ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
einai_oloi_tous_katharoi4trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39 Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
den_exoun_na_krypsoun_tipota1926
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για τα λάθη της διοίκησης την τελευταία 5ετία, συμφωνώ και επαυξάνω!
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα ...
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα ...