Η αναζήτηση βρήκε 311 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Συγνώμη αλλά αν σε αυτό το email αναφερόταν ο Ησαϊάδης, είναι ευνόητο γιατί η νομικός δεν τον άφησε να το διαβάσει...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Joshua
Το εγγραφο που ζητάει ως δήθεν εγγύηση, αποτυπώνει την εικόνα σήμερα, δεν ειναι δεσμευτικό ούτε καν για αύριο.
Το πως θα δοθούν οι ουσιαστικές εγγυήσεις θα φανεί όταν έρθει η ώρα παροχής των εγγυήσεων.
Αλλωστε αυτό το εγγραφο δεν ζητήθηκε ποτέ από τον Μυστακίδη.
Αυτά τα έχουμε συζητήσει ...
Το εγγραφο που ζητάει ως δήθεν εγγύηση, αποτυπώνει την εικόνα σήμερα, δεν ειναι δεσμευτικό ούτε καν για αύριο.
Το πως θα δοθούν οι ουσιαστικές εγγυήσεις θα φανεί όταν έρθει η ώρα παροχής των εγγυήσεων.
Αλλωστε αυτό το εγγραφο δεν ζητήθηκε ποτέ από τον Μυστακίδη.
Αυτά τα έχουμε συζητήσει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ είναι αυτό το εν λόγω email τότε ο κ.προεδρος έχει απειληθεί και από τον άλλο ενδιαφερόμενο...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αυτό το τσίρκο αφορούσαν τα "περίμενε και θα δεις την Παρασκευή (που έγινε Δευτέρα)" που διαβάζαμε τόσο καιρό ?
Απίστευτα πράγματα.
Απίστευτα πράγματα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε επιτέλους τις ίσες αποστάσεις μερικοί κα μιλήσετε ευθέως. Έλεος, λες και είστε παιδάκια. Έχετε άλλη άποψη. No problem.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ένα πράγμα τελευταίο θα σχολιάσω. Ας δεχθούμε όλοι "υποχρεωτικά" ότι ο Ιβάν δεν έχει τη δύναμη στη συγκεκριμένη φάση να φέρει σε πέρας την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ούτε υπόνοιες, ούτε υποψίες, τίποτα απολύτως. Ντεν μπουρεί. Υπάρχει κάποιος φιλομυστακιδικός, φιλοΑΣικός, φιλο"μονο ΠΑΟΚ" ή ό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε τι κατάλαβα εγώ, αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία:
Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.
Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.
Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για ...
Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.
Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.
Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενας συμμαθητής αμμισθί,μιά milfara ερωτευμένη με τον τέλη,κι ενας δεξιός πιο γραφικός κι απο τον άδωνη.
Πραγματικά ντροπή να ηγούνται αυτά τα άτομα του Α.Σ, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στον γαλαξία.
Δεν αντέχεται τόση ψευτιά κι αχαριστία...Και να μας κουνάνε το δάχτυλο...
:opaokara ...
Πραγματικά ντροπή να ηγούνται αυτά τα άτομα του Α.Σ, του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στον γαλαξία.
Δεν αντέχεται τόση ψευτιά κι αχαριστία...Και να μας κουνάνε το δάχτυλο...
:opaokara ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δε καταλαβαίνω γιατί το μνημόνιο που έδωσε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ πρέπει να είναι 250 σελίδες με κάθε λεπτομέρεια για το παραμικρό ενώ αυτό που υπέγραψε με τον Μυστακίδη θεωρείτε από όλους απόλυτα φυσιολογικό.
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
η ουσια ειναι οτι ολοκληρος Ιβαν καθεται και αναλωνεται σε κοκορομαχιεσ και κατινιασματα με ανακοινωσεις χαμηλου επιπεδου
ΙΒΑΝ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 'Η ΚΑΝΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Όχι, η ομάδα δεν χρειάζεται γήπεδο, αν αυτό δημιουργεί προβλήματα και διχόνοιες ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
η ουσια ειναι οτι ολοκληρος Ιβαν καθεται και αναλωνεται σε κοκορομαχιεσ και κατινιασματα με ανακοινωσεις χαμηλου επιπεδου
ΙΒΑΝ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 'Η ΚΑΝΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Όχι, η ομάδα δεν χρειάζεται γήπεδο, αν αυτό δημιουργεί προβλήματα και διχόνοιες ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...