Η αναζήτηση βρήκε 186 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

vasilis1976 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:12 φέτος δεν δώσαμε σχεδόν....τίποτα για μεταγραφές. η περίπτωση του ζαφειρη είναι άλλη και την γνωρίζουμε όλοι.
Ενώ ψιλοσυμφωνώ γενικά σε αυτό που λες στο σύνολο, αυτό που γράφεις εδώ είναι για μένα γρίφος. Επειδή η περίπτωση Ζαφείρη είναι ...άλλη... δεν κόστισε 12 συν 2 εκατομμύρια?
από Ιάσονας
Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα ...
από Ιάσονας
Πέμ 22 Ιαν 2026, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Προσωπικά με ενδιαφέρει να βγουν και να πουν ότι ξεχρέωσαν τα χρέη στο δημόσιο.

Το αν χρωστάει στο Σαββιδη ή την Γαλατσοπουλο δε με ενδιαφέρει ας τα βρουν μετά όπου θέλουν.

Φίλε τα χρέη στο δημόσιο αν δεν κάνω λάθος ήταν πλέον περίπου 600000 πριν αναλάβει η νέα ιδιοκτησία.
Δεν είναι τα ...
από Ιάσονας
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Απο οτι φαινεται κ οι 2 οι δισεκατομμύριουχοι μπαλα +μπασκετ δεν εχουν ευρω διαθέσιμο. :)

Εσένα φίλε Westblock4 ποια η γνώμη σου για την συνέντευξη Χατζόπουλου?

Απαράδεκτος, οπως απαράδεκτος κ ο μυστακιδης αν δεν πλήρωσε οτι συμφώνησαν. Σε κάλυψα.?

Έμαθα την γνώμη σου τουλάχιστον ...
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εγώ λέω αν υπάρχει ως γεγονός αν το ξέρουμε από κάπου.
Μπάρκα χάρηκα που διάβασα γραπτό σου, ελπίζω να είσαι καλά.
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
Αντιθέτως τους προμηθευτές ...
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Νομίζω πως πρέπει να γίνει μία αναφορά και για το δίδυμο Τοτσκιτση Τσακαλέα και το paoktoday.
Δικαίωμά τους να μην παίρνουν θέση, αν και διαφωνώ προσωπικά με αυτό.

Το να μην αναφέρεις όμως το γεγονός ως είδηση είναι πραγματικά κάτι πολύ πολύ σκοτεινό. Όταν έχεις ένα οπαδικό ενημερωτικό σαιτ και ...
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Παρατηρώ και έναν ενθουσιασμό γύρω από το, και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει ένας δισεκατομμυριούχος με έναν μονοκούστουμο , και ανάλυση στο πόσο θα κοστίσει το 0,05% ημερησίως , και κρυφές σκέψεις αν ο κυριος Μυστακίδης αγοράσει S&P 500 μεγαλυτερο κέρδος θα βγάλει οπότε γιατί να έχει τα κεφάλαιά του ...
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Μπορούμε να μάθουμε πρώτα επισήμως πόσα χρωστάει η ΚΑΕ και σε ποιον ή δεν έχει καν νόημα ?
Χρωστάει μόνο τα λεφτά του Σαββίδη ή έχει και άλλα?
Έχει διαφορά αν δεν πληρώνει γιατί έχει προσωπικά με τον Ιβάν και διαφορά αν δεν πληρώνει γιατί είναι Δρόσος.
Να ξέρουμε να το κλάψουμε το μπάσκετ

Ας ...
από Ιάσονας
Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

για όσους στραβώνετε με το τίμημα του ενοικίου για το γήπεδο PAOK SPORTS ARENA, αλλά ταυτόχρονα έχετε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο που έκανε τις διαπραγματεύσεις, να πούμε εδώ ότι :
το γήπεδο με ευθύνη κυρίως του ΑΣ, ρήμαζε 25 χρόνια. Και δεν προβλεπόταν να αλλάξει και πολυ αυτό. Όσοι πηγαίνετε ...
από Ιάσονας
Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:41
Πάντως σου υπενθυμίζω ότι ο ζαφειρης ήρθε επειδή όπως λες εσύ κάποιοι χτυπάμε «παλαμάκια». Πέρυσι που δεν τα χτυπούσαμε η πιο ακριβή μας μεταγραφή ήταν ο τσαλοφ.
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Αν είναι έτσι τότε εντάξει.
Ευχαριστώ πολύ Αναστάσιε για τον Ζαφείρη.
από Ιάσονας
Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δεν μου κάνει τόσο εντύπωση όλο αυτό, αυτά τα είναι μεγαλωμένος στα τσιμέντα της Τούμπας, ακόμα και αν ισχύουν ως ένα βαθμό, μόνο ως παπατζιλίκια τα εκλαμβάνω και δεν μου λένε και τίποτα. Επιχειρηματίας είσαι, θα κάνεις τις κινήσεις που κανείς, μαγκιά σου και χαρά σου. Ούτε για ηθικότητες ...
από Ιάσονας
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Μεγάλη και δύσκολη νίκη, μπράβο στην ομάδα!

Εξαιρετικος ο Ερνάντεζ με 65% στην επίθεση (μόνο ένα λάθος), αλλά χωρίς τον Μένιο και τον Μιχελάκη στην υποδοχή, δεν θα τα καταφέρναμε. Ειδικά ο Μένιος είχε 81% στην υποδοχή και 64% στην επίθεση!!

Ο Κοβάσεβιτς με αρκετά λάθη, αλλά μίλησε τις κρίσιμες ...