Στον ΠΑΟΚ τίτλοι δεν περισσεύουν γιατί έχουμε ελάχιστους σε σχέση με το μέγεθός μας και σε σχέση με ότι αξίζαμε στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή το κύπελλο είναι πολύ πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε.
Ο λόγος που πιστεύω πως όλοι ...
Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Πέμ 23 Απρ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Μία γνώμη για το αποτέλεσμα.
Καταρχήν συγχαρητήρια στους Κρητικούς όπως πάντα συμπαθεστατοι οι οπαδοί τους και η ομάδα τους είχε το πάθος που θέλουμε να βλέπουμε στην δική μας.
Για μας τώρα. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε ένα κλείσιμο εποχής. Πιστεύω πως χρειάζεται επειγόντως η ομάδα μία αλλαγή νοοτροπίας ...
Καταρχήν συγχαρητήρια στους Κρητικούς όπως πάντα συμπαθεστατοι οι οπαδοί τους και η ομάδα τους είχε το πάθος που θέλουμε να βλέπουμε στην δική μας.
Για μας τώρα. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε ένα κλείσιμο εποχής. Πιστεύω πως χρειάζεται επειγόντως η ομάδα μία αλλαγή νοοτροπίας ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Πετμεζάς.fidel έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:13 Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε κατά κάποιο τρόπο όλοι γνωστοί μεταξύ μας Φιντέλ στο φόρουμ. Γνωριζόμαστε και όσοι ασχολούμασταν με το μπάσκετ στα μαύρα χρόνια της εποπτείας του ερασιτέχνη και οι ξαφνικά ανησυχουντες για το τμήμα. Εσύ από την εμφάνιση του Μυστακίδη λειτουργείς σαν να σε χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα σε ότι έχει ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Συγχαρητήρια κουβανε φοβερή δουλειά.
Αν θέλεις μία πρόταση, στους σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ θα πρόσθετα και τους Σωτήρη Αμαριανάκη, Μιχάλη Χριστοφορίδη και Λάμπη Μπαμπαλιουτα τον Χριστοφορίδη για την τεράστια συμβολή του την χρονιά που δεν πέσαμε με τους εφτά επαγγελματίες παίκτες ...
Αν θέλεις μία πρόταση, στους σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ θα πρόσθετα και τους Σωτήρη Αμαριανάκη, Μιχάλη Χριστοφορίδη και Λάμπη Μπαμπαλιουτα τον Χριστοφορίδη για την τεράστια συμβολή του την χρονιά που δεν πέσαμε με τους εφτά επαγγελματίες παίκτες ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Η αλήθεια είναι πως το θέμα της κούλας και των εισιτηρίων με έχει προβληματίσει πολύ. Οι τιμές τους είναι σε πολλές περιπτώσεις εξωφρενικές, φθηνότερο συνδέσμων 350 με καπέλο άλλα 50 για ερασιτέχνη μου είπε ένας πιτσιρικάς στη δουλειά, και όμως πάνε από επαρχία γήπεδο. Ξέρω πως η ζήτηση θα πέσει με ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Προσωπικά θα έπαιζα με Τορρες το Σάββατο και αν πάμε σε πέμπτο αγώνα θα έπαιζα με Κοβασεβιτς για την εμπειρία. Ο Τόρρες βοηθάει πολύ στο μπλοκ πιστεύω.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Σοβαρά συζητάμε αν μας κάνει ο Καλάθης?
Ας τον πάρουμε και ας βγει παλτό, μακάρι να έρθει ο Καλάθης στον ΠΑΟΚ
Ας τον πάρουμε και ας βγει παλτό, μακάρι να έρθει ο Καλάθης στον ΠΑΟΚ
- Τρί 12 Μάιος 2026, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για τον βεζυρτζη και τον Οικονομίδη. Καλά να πάθουν.
Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.
Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη ...
Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.
Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη ρε συ @Taseos, αλλά όταν ο άλλος γράφει με αυτό το ύφος, που έχω και bold, τι ακριβώς συζήτηση μπορεί να γίνει;
Μια μικρη παρεμβαση και εδω μετα την πληρη διαλυση του ΔΣ
και την παραιτηση των τριων στελεχων. Τηλεγραφικα....
ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ
"ΤΕΛΗΣ ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πρόσωπο που θα χωρούσε άνετα στην νέα διοίκηση της ΚΑΕ και θα μπορούσε με την εμπειρία του στη διαχείριση ανταγωνιστικών τμημάτων να βοηθήσει είναι σίγουρα ο Θανασαρος ο Κατσαρής. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή, είναι κρίμα να μην αξιοποιείται.
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Nαι, εσυ?
Δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε οτι δε θελουν τον μπαμπα με τοση σιγουρια. Αν δω τους τσαλακωμενους που εχουν στην θεση παντως ο μπαμπα ειναι οαση.
Εχουν παρει πρωταθλημα και μας εχουν τσαλαπατησει φετος. Λογικα θα θελουν το δικο μας αριστερο μπακ που δεν προλαβαινε τιποτα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Κουβανέ που στο twitter να ακουσουμε? Χαιρετίσματα και στον miburosaito, λείπει από το φόρουμ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.
Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 ...