Η αναζήτηση βρήκε 205 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Σάβ 28 Φεβ 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Όποιος έχει δει τι είπε ο Παισιαδης στην γενική συνέλευση μελών του ΑΣ προχτές καταλαβαίνει πως το μέλλον του τμήματος βόλεϊ είναι τραγικό.
Γενικά η διοίκηση του ερασιτέχνη είναι κατάντια για το σύλλογο.
Μια σοβαρή λύση θα ήταν να αναλαμβανε διοίκηση στον ερασιτέχνη ο Χατζόπουλος με κύριο στόχο στην ...
από Ιάσονας
Κυρ 01 Μαρ 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Καλό μήνα σε όλους. Το ποσό είναι γελοίο, όχι εξαιτίας της αξίας του γηπέδου για τον ερασιτέχνη εξάλλου παρατημένο το χει και παρατημένος είναι και ο ερασιτέχνης, αλλά για το βάθος χρόνου της συμφωνίας. Για μένα μία λύση είναι να του παραχωρηθεί του Μυστακίδη σαν ΚΑΕ ΠΑΟΚ το γήπεδο δωρεάν για τρία ...
από Ιάσονας
Δευ 02 Μαρ 2026, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

Ενώ ήμουν αρνητικός στην πρόσληψη με ψιλοκέρδισε στην πορεία. Δεν θεωρώ πως έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας ούτε πως η εικόνα θα αλλάξει.
Καλή συνέχεια Γιουρι.
από Ιάσονας
Τρί 03 Μαρ 2026, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Κρίμα για τον Νανγκα, θυμάμαι όταν έπαιζε σε μας μου είχε φανεί πολύ κοντός για διαγώνιος είχε όμως ελατήρια στα πόδια. Συμπαθεστατος.
από Ιάσονας
Πέμ 12 Μαρ 2026, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Special 4 έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 17:09 Σε τι; Δεν έπεσαν οι υπογραφές σήμερα;
Ότι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ στο βίντεο δεν είναι αλήθεια.
από Ιάσονας
Σάβ 14 Μαρ 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Μεχρι στιγμής ο Κοβάσεβιτς δεν βλέπεται
από Ιάσονας
Τρί 07 Απρ 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026

Και εμένα δεν μου αρέσει αυτό με τις μεταγραφές που κλείνουν ενώ τρέχουν τα πρωτάθληματα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για μας, δεν παύει όμως να σου δημιουργεί μία προκατάληψη για τον παίκτη παίκτρια, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. Χαλάει την ρομαντική σκέψη του αθλητισμού σε αθλήματα που είναι ...
από Ιάσονας
Κυρ 12 Απρ 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

πάντως το ρόστερ το καινούριο το δικό μας ήταν λάθος

δηλαδή δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει μόνο ένα σκορινγκ γκαρντ

ο Άλλεν δεν είναι λάθος μόνο επειδή δεν βγήκε
το ότι δεν βγήκε μερικές φορές είναι και θέμα τύχης
το θέμα είναι ότι αντί για Άλλεν (3-4) χρειαζόμασταν ένα κόμπο ...
από Ιάσονας
Δευ 13 Απρ 2026, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Έχει τη σημασία της η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα γιατί ενισχύει το επιχείρημα για διεκδίκηση θέσης στην Ευρωλίγκα. Όλοι καταλαβαίνουμε πως τα κριτήρια είναι προσχηματικα παρόλαυτα η τρίτη θέση αφαιρεί ένα επιχείρημα από αυτούς που δεν θέλουν να μπούμε ποτέ στη διοργάνωση και είναι οι ίδιοι που δεν ...
από Ιάσονας
Δευ 13 Απρ 2026, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Όχι έτσι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύων πχ η Ελλάδα είναι μικρή αγορά για να έχει τρεις ομάδες στην Ευρωλίγκα άσε που ο ΠΑΟΚ δεν είναι καν τρίτος στις εγχώριες διοργανώσεις.
Δεν ισχυριζομαι πως το επιχείρημα στέκει αλλά λέω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί
από Ιάσονας
Σάβ 18 Απρ 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα και ο Ερναντεζ δεν ήταν καλός σήμερα, απλά έκανε ένα καλό σετ. Από την αρχή όλο νεύρα και μουρμούρα, τώρα την βλέπει την ομάδα με ποιους προπονείται όλο το χρόνο.
Ο μόνος που έδειξε κάτι παραπάνω απ ότι εγώ τουλάχιστον περίμενα ήταν ο Τόρρες που προσωπικά δεν θεωρούσα οτι στέκεται σε ...
από Ιάσονας
Δευ 20 Απρ 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ μία απορία που έχω είναι, τα προβλήματα στα σπίτια μας και τις οικογένειές μας, τα αντιμετωπίζουμε με τη λογική που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της ομάδας μας?
από Ιάσονας
Δευ 20 Απρ 2026, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όταν είσαι ο πωλητής μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις, ειδικά αν δεν θέλεις να πουλήσεις.
Ελπίζω ο άνθρωπος που μας έκανε μεγάλη ομάδα εντός γηπέδου να μην θέλει να πουλήσει.
Φυσικά και κάνει λάθη όλοι όσοι δουλεύουν κάνουν, το αποτύπωμα του Ιβαν Σαββίδη όμως στον σύλλογο είναι αδιανόητα θετικό ...
από Ιάσονας
Τρί 21 Απρ 2026, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Γενικά οι αθλητικές υποτροφίες έχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Δεν μιλάω για τον σαμοντουροφ και δεν ξέρω κάτι για αυτόν να το ξεκαθαρίσουμε.
Για να πάρεις μία αθλητική υποτροφία πρέπει καταρχήν να είσαι απόφοιτος Λυκείου και να είσαι σε θέση να φοιτησεις σε ένα πανεπιστήμιο. Στην Αμερική οι ...
από Ιάσονας
Τρί 21 Απρ 2026, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Πάντως εγώ θέλω να μείνει ο Γιακουμάκης