Η αναζήτηση βρήκε 222 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου ...
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ben Alexander Moore

Δίκαιο.
Συγχαρητήρια Μπεν με το σπαθί σου
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πιο ...
από Ιάσονας
Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ποιο ήταν το τρύπημα; Η ίδια η ΠΑΕ μεσω του αντιπρόεδρου της είπε οτι ο ΑΣ αν θέλει μπορεί να ψάξει για χρηματοδότηση. Ο Κατσαρής δικαιώνεται πλήρως μέχρι την στιγμή που θα μπει, και αν μπε, το πρώτο τούβλο για την νέα τούμπα.

Καλωσόρισες φίλε στο φόρουμ.
Αλήθεια μια που το ανέφερες αυτή η ...
από Ιάσονας
Παρ 15 Μάιος 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Κλασσικό whataboutism.

Επισης να λειπει παρακαλω ο β' πληθυντικος.

Οταν σου ανεβασω ανυπογραφο αρθρο και το παρουσιασω ως αντικειμενικο γεγονος να κανεις οση κριτικη θελεις.

Έγραψα "δεν ξέρω αν είναι αλήθεια". Επίσης, καθόλου whataboutism.

Ψάξε την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου που εδώ ...
από Ιάσονας
Κυρ 17 Μάιος 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Unpopular opinion.
Εφόσον αποκτηθεί ένα ακόμη πλέιμεικερ για βασικός συν Μήτρου Λονγκ και Φόστερ για βασικό δυάρι τότε δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνει ο Ταίρι ή να έρθει οποιοσδήποτε άλλος.
Για δύο θέσεις έχουμε Καλάθη, ξένο άσο, Μήτρου Λονγκ, Μπαζινα, Φόστερ συν Φιλλιο. Είναι αρκετοί πόσους ...
από Ιάσονας
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Φέτος πραγματικά η αποτυχία έχει τη σφραγίδα σου. Σήμερα το ξεσκισες το θέμα.
Ήρθε η ώρα ξεκάθαρα πλέον να φύγεις.
Τον Μύθου αλλαγή στο 59 ενώ όλη την χρονιά αλλαγή πριν το 65 δεν έχεις κάνει. Χρειάζεται η ομάδα γκολ και για να βάλεις δεύτερο φορ βγάζεις τον Κωνσταντελια.
Δεν έχω λόγια για φέτος ...
από Ιάσονας
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ιβάν νομίζω πως πρέπει λίγο να το πάρεις αλλιώς το πράγμα. Κουραστηκαμε όλοι με αυτά τα ξεφτιλικια φέτος.
Πρέπει να τα δεις αλλιώς τα του ΠΑΟΚ, τα φετινά δεν συμβαίνουν σε ομάδες με σοβαρές διοικήσεις.
από Ιάσονας
Δευ 18 Μάιος 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι. :opaokara:
Καλωσόρισες φίλε στο φόρουμ.
Οικονομολόγος?
από Ιάσονας
Δευ 18 Μάιος 2026, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ρε μάγκες εξηγήστε το λίγο:

- Πως προέκυψε ξαφνικά πρεμούρα του λαού του ΠΑΟΚ για τον ΑΣ;
- Πως είναι δυνατόν να μην υπήρξε πέρυσι "μεγάλο" θέμα με τα όργια που έγιναν αλλάααα ΤΩΡΑ αμα ο Σαββίδης στηρίξει ΑΣ σημαίνει οτι θα έχουμε επανάσταση;
- Βασικά, τι ακριβώς θα σημαίνει αν στηρίξει ΑΣ ...
από Ιάσονας
Δευ 18 Μάιος 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Παίδες και εγώ θεωρώ τον Κωνσταντελια κάτι μοναδικό εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο παγκόσμια επίπεδο και είναι ευτυχία για εμάς που δείχνει να μην θέλει να φύγει εύκολα από τον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη πλευρά κανένας παίκτης - προπονητής - πρόεδρος,- φροντιστής η με οποιοδήποτε τρόπο ...
από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος αχταρμάς κ μίσος ρε φιλε ;Ο αλαφουζος που χώνει εκατομμύρια, ο βεγκα ...όλοι αυτοί δεν υπακουουν στους ίδιους κανονες;μονο εμείς έχουμε περιορισμούς;ρε τι διαβαζουμε...κ μη πιάσουμε το γηπεδικό,άσε καλύτερα..γιατι στο ιδιο διάστημα που οι άλλοι φτιάχνουν γηπεδο εμείς μαζεύουμε 3 ...
από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω πως είμαι κάθετα αντίθετος να πουληθεί ο Κωνσταντελιας απλά δεν συντάσσομαι και με όποια μ...... πετάγεται σαν επιχείρημα για να το υποστηρίξω αυτό.
από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Βολικό να κοιτάς μόνο την φετινή χρονιά , και όχι τα values σε βάθος πενταετίας. Για δεστα μία κ αυτα

Ναι όχι όμως.
Οτι και καλά μου μετράς τις μεταγραφές εντός ομίλου ή ότι πιστεύουμε τα χρήματα που ισχυρίζονται στον Ολυμπιακό πως δίνουν για μεταγραφές, συγνώμη δεν θα πάρω. Το ζήσαμε με ...
από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Μαζί σου είμαι φίλε, δε θέλω με την καμία να πουληθεί ο ντελιας γιατί ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει στην ομάδα. Αυτό που επισήμανα ήταν ότι μια επικείμενη πώληση του δε θα ήταν λόγω έλλειψης ρευστότητας, αλλά λόγω ffp.

Πριν φτάσουμε στο σημείο να ΠΡΕΠΕΙ να πουληθεί, οφείλει η ΠΑΕ να κάνει τη ...