Η αναζήτηση βρήκε 133 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες κάτι τέτοιο.
Στην ιστορία σου Odi ο Μήτσος είναι ο Χατζόπουλος.
Δεν θέλω να μαλώσουμε, το παράκανα κακώς με το ύφος μου αλλά η ιστορία σου δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Για να σου το δείξω θα απαντήσω μόνο στο 1 και στο 4 με μία ιστορία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει περίπτωση το δάνειο του Σαββίδη να είναι προς εταιρεία του Χατζόπουλου και οχι προς την ΚΑΕ? Και να τα έβαλε στην ΚΑΕ η εταιρεία του Χατζόπουλου?
Όχι.
Υπάρχει όμως περίπτωση ο Χατζόπουλος να θέλει να μην υπάρχει ούτε ευρώ υπόλοιπο στην ΚΑΕ είτε για προσωπικές νομικές ευθύνες αν δεν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σχέση έχει ένα ακίνητο με μια ΑΕ;
Έχει μία επιχείρηση όμως. Την όποια λύση την γράφει ο Maklaz από κάτω, το θέμα είναι αν υπάρχει η θέληση του αγοραστή, όλα τα άλλα είναι ...
Ελπίζω να υπάρχει γιατί αυτά ακούγονται σε εμένα δικαιολογίες.
Αλήθεια τώρα το κάνετε αυτό;;;
Μετατρέψιμο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σου θυμίσω πως όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ η περίπτωση ήταν στο 1%.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:36 Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
Έδωσε ένα δάνειο 1,5 και μετά πήρε την ομάδα.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εξηγησε αυτό το 1% στη περίπτωση της ΠΑΕ.
https://www.sport24.gr/football/sxediazei-tin-agora-tou-paok/
Τι σχέση έχει αυτό με τη περίπτωση μας ρε φιλε; Ο Ιβαν έδωσε δάνειο προκειμένου να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ και να μη βρεθεί με το καλημέρα με απαξιωμενη επένδυση και μάλιστα πήρε ως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ο Μυστακίδης, έχει και την μία φωτογραφία του ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό δίπλα στην λέξη ενότητα.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:03 Δηλαδή ο Χατζόπουλος υπηρετεί την ενότητα από την Παρασκευή και μετά ?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Μυστακίδης δεν πήγε στην ΕΕΑ να πάρει το οκ για την εξαγορά? Πήγε να μπλοφάρει?
Ας μας απαντήσουν αυτοί που γράφουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για την ΚΑΕ
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα και σήμερα...
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκτός από το δεκάρικο στο κουριερ που έφερε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
τελος παντων παιδια ολα καλα
στην τελικη ο κοσμος του ΠΑΟΚ επελεξε για καλο η για κακο
δεν χωρεσε ο Μυστακιδης στην οικογενεια του ΠΑΟΚ συνεχιζουμε ως εχει εγω θα πω οτι καποιοι καναν οτι μπορουσαν για να μη βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο ενας δισεκατομμυριουχος υπο το πρισμα της ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΗΣ ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το φόρουμ από το 10
αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
απέναντι στο σύνθημα των ισων αποστάσεων τότε..
για τη ν.Τούμπα
στο τώρα
στα τεχνικά οικονομικά της μεταβίβασης της ΚΑΕ υπάρχουν νομικά και λογιστικά οι κατάλληλες φόρμουλες
και δεν είναι αυτό το πρόβλημα
στο δια ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Θα ήθελα κάτι διαφορετικό από τον Γκουντάιτις. Δεν είναι πως δεν είναι καλός παίκτης για το επίπεδό μας απλά είναι λίγο παλιομοδίτικος.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως χρειαζόμασταν άσο για ξένο και από την στιγμή που δεν πήραμε ίσως θα έπρεπε να σπάσουμε κανένα συμβόλαιο Ελληνα πχ Νικολαίδη.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως χρειαζόμασταν άσο για ξένο και από την στιγμή που δεν πήραμε ίσως θα έπρεπε να σπάσουμε κανένα συμβόλαιο Ελληνα πχ Νικολαίδη.