Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αλήθεια τώρα το κάνετε αυτό;;;
Μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο με όρους και έκλεισε το θέμα.
Κάθεστε και φαγωνεστε για τα τερτίπια μιας συμφωνίας, ψάχνοντας τον "εχθρό" και στο τέλος τρώγεται οπαδός με οπαδό.
Το πρόβλημα ίσως βρίσκεται αλλού.
Κάθεστε και φαγωνεστε για τα τερτίπια μιας συμφωνίας, ψάχνοντας τον "εχθρό" και στο τέλος τρώγεται οπαδός με οπαδό.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
- Ιάσονας, leomatos88, Montrealiotis, Guitarman, Friedrich von Friedhof, Apil44, paok apo epilogi
Τελικά ρε παιδιά η δωρεά του Σαββιδη προς την καε,
πως μετατράπηκε σε νόμιμο δάνειο;
Εγώ θυμάμαι τότε που λέγαμε για την βοήθεια του Σαββιδη προς την καε όπως και έναν παίχτη που είχε κάνει δώρο ο Γιώργος.
πως μετατράπηκε σε νόμιμο δάνειο;
Εγώ θυμάμαι τότε που λέγαμε για την βοήθεια του Σαββιδη προς την καε όπως και έναν παίχτη που είχε κάνει δώρο ο Γιώργος.
Τα χρέη είναι του ΠΑΟΚ.
Θέλετε να πληρωθούν, ναι η όχι;
Αυτό εξασφαλίζει ο Χατζόπουλος.
Αυτό θέλαμε παντα όλοι.
Τώρα δεν το θέλετε;
Ο Χατζόπουλος
δημιουργησε τα χρέη; Δεν τα βρήκε;
Πριν και πιο πριν δεν υπήρχαν χρέη;
Δε γίναν αγώνες για να μαζευτούν;
Δε βάλαμε από το υστέρημα μας;
Δεν κάναμε ΑΜΚ;
Ο Μπάνε δεν έκανε περιοδείες σαν
τον χαζό σε όλη την Ευρώπη για να μαζέψει
λεφτά; Ο Χατζόπουλος δεν αγόρασε μετοχές;
Ο Χατζόπουλος δεν έδωσε δάνειο; Ο Σαββίδης
δε δωρισε 1,5 εκατομυρια; Ο Σαββίδης δεν
έβαλε πλάτη 2,1 εκατομυρια δάνειο;
Ο Μπαρκαρουτσος δεν παρακαλούσε να πάμε
στο γήπεδο;
Για όλα αυτά που μαζεύτηκαν, δανειστηκαν,
χαρίστηκαν με κάθε θυσία και κόπο και μόχθησαν
όλοι αυτοί και εμείς, ο Χατζόπουλος θέλει
μια καθαρή ΚΑΕ. Όλα αυτά παράνομα ήταν;
Αλλά ήταν καλά όταν σωζοσουνα και
δεν έπεφτες β και γ κατηγορία γιατί
κάποιος σε δάνειζε; Και τώρα γίνανε
μαύρα χρήματα;
Δε ντρεπόμαστε λίγο εδώ μέσα.
Για όλους αυτούς που σωσανε τον ΠΑΟΚ
δέκα φορές από την ξεφτίλα, να μιλάμε
για μαύρα χρήματα και νόμιμες υποχρεώσεις;
Όταν ο Χατζόπουλος μιλάει για ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ
κίνηση και το συνεχίζουμε για πριν και μετά και
τι λεφτά είναι αυτά;
Θα μας τρελάνετε όλοι εδώ μέσα;
Μίλα ρε Μπαρκαρουτσος
γιατι αυτούς
που μας σωσανε εκατό φορές
θα τους βγάλουμε και κλέφτες
εδώ μέσα....,
Αηδία κατάντησε πια……
Θέλετε να πληρωθούν, ναι η όχι;
Αυτό εξασφαλίζει ο Χατζόπουλος.
Αυτό θέλαμε παντα όλοι.
Τώρα δεν το θέλετε;
Ο Χατζόπουλος
δημιουργησε τα χρέη; Δεν τα βρήκε;
Πριν και πιο πριν δεν υπήρχαν χρέη;
Δε γίναν αγώνες για να μαζευτούν;
Δε βάλαμε από το υστέρημα μας;
Δεν κάναμε ΑΜΚ;
Ο Μπάνε δεν έκανε περιοδείες σαν
τον χαζό σε όλη την Ευρώπη για να μαζέψει
λεφτά; Ο Χατζόπουλος δεν αγόρασε μετοχές;
Ο Χατζόπουλος δεν έδωσε δάνειο; Ο Σαββίδης
δε δωρισε 1,5 εκατομυρια; Ο Σαββίδης δεν
έβαλε πλάτη 2,1 εκατομυρια δάνειο;
Ο Μπαρκαρουτσος δεν παρακαλούσε να πάμε
στο γήπεδο;
Για όλα αυτά που μαζεύτηκαν, δανειστηκαν,
χαρίστηκαν με κάθε θυσία και κόπο και μόχθησαν
όλοι αυτοί και εμείς, ο Χατζόπουλος θέλει
μια καθαρή ΚΑΕ. Όλα αυτά παράνομα ήταν;
Αλλά ήταν καλά όταν σωζοσουνα και
δεν έπεφτες β και γ κατηγορία γιατί
κάποιος σε δάνειζε; Και τώρα γίνανε
μαύρα χρήματα;
Δε ντρεπόμαστε λίγο εδώ μέσα.
Για όλους αυτούς που σωσανε τον ΠΑΟΚ
δέκα φορές από την ξεφτίλα, να μιλάμε
για μαύρα χρήματα και νόμιμες υποχρεώσεις;
Όταν ο Χατζόπουλος μιλάει για ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ
κίνηση και το συνεχίζουμε για πριν και μετά και
τι λεφτά είναι αυτά;
Θα μας τρελάνετε όλοι εδώ μέσα;
Μίλα ρε Μπαρκαρουτσος
γιατι αυτούς
που μας σωσανε εκατό φορές
θα τους βγάλουμε και κλέφτες
εδώ μέσα....,
Αηδία κατάντησε πια……
Έχει μία επιχείρηση όμως. Την όποια λύση την γράφει ο Maklaz από κάτω, το θέμα είναι αν υπάρχει η θέληση του αγοραστή, όλα τα άλλα είναι ...
Ελπίζω να υπάρχει γιατί αυτά ακούγονται σε εμένα δικαιολογίες.
Maklaz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:30 Αλήθεια τώρα το κάνετε αυτό;;;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
"στο 99% των περιπτώσεων η διαδικασία είναι αυτή"
σωστά, αλλά υπάρχει και το 1%
Αν η συμφωνία ήταν στο 1% και νόμιμη είναι και πρέπει να τηρηθεί.
Για ποιο λόγο αντιδρας σε κάτι νόμιμο και συμφωνημένο????
Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
Καλά αυτό δεν ισχύει... στον αέρα νούμερα. Αλλά μιας και το λες... και στο 99.9999% των υποθέσεων το γηπεδο το φτιάχνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αλλά εκεί δεν έβλεπα να ζορίζεσαι.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:24Γιατί στο 99% των περιπτώσεων η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρει η πλευρά Μυστακιδη ισως;Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:20Αυτό ισχύει και ανάποδα Joshua. Που είναι το πρόβλημα του Μυστακίδη να γίνει ένα προσύμφωνο, να μπουν μέσα τα λεφτά των καρτελών και του κράτους ως προκαταβολή ή ως δάνειο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να δώσει και ο ίδιος τα λεφτά στον Σαββίδη (που πείτε με χαζό αλλά δεν πιστεύω πως τα λεφτά του Σαββίδη είναι το πρόβλημα αλλά τα λεφτά του κράτους και το ποιος από τους Χατζόπουλο ή Μυστακίδη θα ξεχρεώσει την ΚΑΕ για υστεροφημία) και μετά να γίνει η μεταβίβαση μετοχών και η ΑΜΚ?joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:07 Λέτε και ξαναλέτε τα ιδια και τα ιδια χωρίς να βγάζουν καν νόημα. Αν τα χρήματα που έβαλε ο Ιβαν και οποιοσδήποτε άλλος πιστωτης προκύπτουν λογιστικά τότε αυτόματα γεννούν ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τις οποίες η πλευρά Μυστακιδη διασφαλίζει ότι θα αποπληρώσει. Που ακριβώς βρίσκετε το λάθος σε αυτό; Πως λέτε οτιδήποτε άλλο λέτε;
Να σου θυμίσω πως όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ η περίπτωση ήταν στο 1%.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:36 Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
Έδωσε ένα δάνειο 1,5 και μετά πήρε την ομάδα.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- Montrealiotis
Η καε θα ξεχρεωσει μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας, δεν υπάρχει αλλος δρόμος να βγούμε απο τη μιζέρια. Και με ομολογιακό μπορεί να γίνει η δουλειά και με αλλαγή ιδιοκτησίας και πληρωμη μετά. Και ξαναλέω αν ο μυστακιδης είναι απατεώνας τον βγάζει εύκολα στην σέντρα ο Χατζόπουλος.
Ας υπογραψει λοπον οτι θα κανει αιρετη διοικηση. Μονο ετσι θα παρει τις μετοχες.Aladdin έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:22Δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτησή σου. Μπορώ όμως να πω ότι το να γίνει μια διοίκηση πρωτοδικείου περνάει αποκλειστικά από το χέρι του ερασιτέχνη.palok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:05Γιατι να μην κανει ο τελης αιρετη διοικηση? Ο αγγελοπουλος τι εκανε? Ο χσιαο?Aladdin έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:00
Σε περίπτωση μη αιρετής διοίκησης από την πλευρά του κυρίου Μυστακίδη, τα χρέη που δημιούργησε η διοίκηση Χατζόπουλου παραμένουν στον ίδιο και δεν μεταφέρονται στους επόμενους.
Εξάλλου είναι γνωστό δια στόματος του ιδίου ότι και ο Χατζόπουλος ως ιδιοκτήτης ακολούθησε τον δρόμο της διοίκησης πρωτοδικείο για να μην μετακυλήσουν τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων πάνω του
Εγώ αν ήμουν Χατζόπουλος και μπορούσα να διασφαλιστώ 100% ότι την επόμενη μέρα θα δημιουργηθεί αιρετη διοίκηση, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Μπορεί όμως να διασφαλιστεί ο Χατζόπουλος 100% επ αυτού?
Δεν ξεχρεωσε με το 1,5 ούτε του ζητήθηκε να το κάνει πριν μπει ο ιβαν, που φυσιολογικό είναι, μιλάμε για τεράστιο μέγεθοςΙάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:39Να σου θυμίσω πως όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ η περίπτωση ήταν στο 1%.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:36 Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
Για εξηγησε αυτό το 1% στη περίπτωση της ΠΑΕ.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:39Να σου θυμίσω πως όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ η περίπτωση ήταν στο 1%.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:36 Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
Μέσα στο χαμό που γινεται μια χαραμάδα
πάει να ανοίξει. Αυτό που ηθελα και με λέγανε τρελό.
Βρες λες;
πάει να ανοίξει. Αυτό που ηθελα και με λέγανε τρελό.
Βρες λες;
https://www.sport24.gr/football/sxediaz ... -tou-paok/joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:40Για εξηγησε αυτό το 1% στη περίπτωση της ΠΑΕ.Ιάσονας έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:39Να σου θυμίσω πως όταν ο Σαββίδης πήρε την ΠΑΕ η περίπτωση ήταν στο 1%.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:36 Μέχρι να δούμε δημόσια τη συμφωνία κάνεις δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος αυτής όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Εγώ μέχρι να τη δω επιλέγω το 99%.
δυστυχώς ή ευτυχώς το πάνω χέρι το έχει ο υποψήφιος επενδυτής. Ο Χατζόπουλος είναι με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί τώρα να έχει κάνει λιμιτ απ η μετοχή του στην συνείδηση του κόσμου, αλλά όταν αρχίσουν τα στεφάνι και έξω, το πόπολο έχει εύκολο το μπινελίκι. Και αν αυτο συνδυαστεί με την αποτυχία της μεταβίβασης (ακόμα και δεν φέρει καμία ευθύνη) τοτε το μείγμα γίνεται πολυ εκρηκτικό. Νομίζω και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει και ο ίδιος, ότι η συμφωνία πλέον πρέπει να γίνει. Αν δεν γίνει, θα πρέπει άμεσα να εμφανίσει εναλλακτική (Αμερικάνοι, Γερμανοί, Αφρικανοί κτλ.). Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επειδή όμως έδειξε ότι έχει @@, εγώ δεν τον φοβάμαι.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 4):
- Ιάσονας, Montrealiotis, Azrael, paok apo epilogi