Η αναζήτηση βρήκε 133 εγγραφές
- Τρί 28 Οκτ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Όντως από αυτούς κανέναν, και όταν ακόμη ο Μυστακίδης πάρει το τμήμα δεν χρειάζεται μεταγραφές έτσι για τις εντυπώσεις, μόνο ουσίας. Από τους Έλληνες που ακούστηκαν μόνο του Καλάθη θα ήταν μεταγραφή ουσίας. Ούτε για πλάκα Αγραβάνη δεν έχει κανένα νόημα να παίξει αυτός ο παίκτης στον ΠΑΟΚ (αν ήταν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά πιστεύω αντι για βόμβες τύπου Καλαθη που για να αφήσουν συμβόλαιο στη euroleugue ισως κ το τελευταίο τους και να έρθουν σε μας για εφάπαξ σε ένα καλοπληρωτη πρώτα ο Θεός ΠΑΟΚ πρεπει να πληρωσεις υπεραξιες , θα προτιμούσα να βρούμε και να κλείσουμε ένα νέο Βασιλειάδη Βασιλοπουλο και να ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
@navigator11 η επίκληση στους προγόνους μας που γράφεις ειρωνικά ήταν γιατί θυμηθήκαμε ότι μπαίνουν εμπόδια απ'το καταστατικό. Μόνο που αυτές οι προϋποθέσεις δεν είναι κάποιο νέο κόλπο του Κατσαρή. Υπάρχει πολλές δεκαετίες αν όχι και απ'την αρχή.
Λες να το έβαλαν τότε για να βάλουν τρικλοποδιά ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
To γηπεδο θα γινει ειτε στη Τουμπα, ειτε σε χωρο που και παλι θα ανηκει στον ΑΣ. Αυτη πρεπει να ειναι η επιθυμια καθε Παοκτση και αν πρεπει να κανει κατι ειναι να εξασφαλισει οτι ο ΑΣ πρεπει να λειτουργει προς συμφερον του συλλογου,οχι ξαφνικα λογω του τι μπορει να συμβαινει στον ΑΣ να τυφλωθουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί να γίνει πρόταση δυσπιστίας; Αφού αν δε το χτίσει ο Ιβάν θα το χτίσει ο Μυστακίδης και θα το δώσει στην ΠΑΕ, για την οποία δεν ενδιαφέρεται. Αυτό δεν έλεγες;
Μετά θέλετε να μιλήσουμε και σοβαρά ρε μαλακες...
Αυτα δεν ελεγες; Τι αλλαξε;
Aivas είσαι λάθος φίλε αν άλλαξε γνώμη ο ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: KB TREPCA-ΠΑΟΚ 75-77 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Για την ενέργεια που καταναλώνει κάθε αρης ΠΑΟΚ, και για την οικονομία του ομίλου, η σημερινή νίκη αν και δεν φαίνεται είναι πολύ μεγάλη.
Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και την αεκ θα μιλάμε για ένα εξωφρενικό ξεκίνημα χρονιάς.
Ο τρόπος που η διοίκηση καταφέρνει να κρατάει την ομάδα τόσο ...
Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και την αεκ θα μιλάμε για ένα εξωφρενικό ξεκίνημα χρονιάς.
Ο τρόπος που η διοίκηση καταφέρνει να κρατάει την ομάδα τόσο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προσωπικα τα χω γραψει για τον Ιβαν εδω και χρονια.
Ευγνωμοσύνη γιατι μ ενα τσαι εβγαλε τον ΠΑΟΚ απ τη λασπη.
Απ τους λιγους ημουν που λεγαν αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του οταν
το μισο φορουμ εκραζε που 5 χρονια δεν πατουσε Τουμπα.
Ομως δε γινεται να σβησω και τους Χατσεριδηδες,τους ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
.......
Κανένα παίκτη να μην πάρει , η ομάδα να ξεχρεωσει και πάλι ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί. Ούτε ένα παίκτη να μην πάρει.
Οποιαδήποτε άλλη "απαίτηση" είναι εκ του πονηρού και έχει αρχίσει να κουράζει
Όχι φίλε καμία απαίτηση δεν είναι εκ του ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε Ιασονα
Η ομάδα χρωστάει ακόμη 5 εκατομμύρια
2 στο κράτος και 3 στο Σαββιδη και τους υπόλοιπους
Εξαίρετος όσο ελάχιστοι ο Χατζόπουλος
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
Καλημέρα γιατρέ μου,
η ομάδα χρωστάει 600 χιλιάδες στο κράτος πλην των τρεχόντων και δυόμιση στον Σαββίδη μη απαιτητά ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου φίλε, εγώ διαφωνώ κάθετα.
Απορώ πως δεν βλέπουν όλοι πως στον άσο το πρόβλημα είναι και πραγματικό και αριθμητικό.
Αριθμητικό γιατί έχουμε μόνο δύο ποιντ γκαρντ ενώ κάθε ομάδα που σέβεται το άθλημα έχει στη δωδεκάδα τρεις, και πραγματικό γιατί αυτοί οι δύο θα ...
Απορώ πως δεν βλέπουν όλοι πως στον άσο το πρόβλημα είναι και πραγματικό και αριθμητικό.
Αριθμητικό γιατί έχουμε μόνο δύο ποιντ γκαρντ ενώ κάθε ομάδα που σέβεται το άθλημα έχει στη δωδεκάδα τρεις, και πραγματικό γιατί αυτοί οι δύο θα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...