Η αναζήτηση βρήκε 735 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.
Τίποτα. Μηδέν.
Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...
11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....
12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....
.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου ...
11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....
12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....
.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα γελαμε με κολκα και λοιπα φερεφωνα των εκαστοτε προεδρων
"Το δεύτερο, είναι το χαμένο τάιμινγκ. Σε μία εποχή που η ΑΕΚ με τη βοήθεια της Πολιτείας έκανε γήπεδο, σε μία εποχή που η κυβέρνηση δίνει το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό για ανακαίνιση, σε μία εποχή που ο ΠΑΟ θα πάρει ζεστά 115 εκατ για ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη φοβασαι τη ΔΕΘ κουλόσκυλο ετσι?
Εξ ου κ η συναντηση, τα ψευτοχαμογελα κ τα ΘΑ!
Με 5 χρόνια καθυστέρηση.
Δεν κανανε καλη δουλεια τα τρολ σας.
Μετά κ το αποτυχημένο πραξικόπημα κ τη στήριξη της ΤΟΥΜΠΑΣ στον Ιβάν κλάσατε λίγο.
:lol: :lol: :lol:
Δεν υπάρχει παοκτσης που να μην ξέρει ποιοι κ τι ...
Εξ ου κ η συναντηση, τα ψευτοχαμογελα κ τα ΘΑ!
Με 5 χρόνια καθυστέρηση.
Δεν κανανε καλη δουλεια τα τρολ σας.
Μετά κ το αποτυχημένο πραξικόπημα κ τη στήριξη της ΤΟΥΜΠΑΣ στον Ιβάν κλάσατε λίγο.
:lol: :lol: :lol:
Δεν υπάρχει παοκτσης που να μην ξέρει ποιοι κ τι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Λένε πολλοί που πήγε η καύλα, που πήγε το υπέρμετρο πάθος, που πήγε ο ρομαντισμός. Γιατί δε χαίρεται ο ΠΑΟΚτσής ή δεν ενθουσιάζεται ή δε γουστάρει πια με την ομάδα.
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
αθλιο ΜΜΕ
Μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβαν δράση τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του γνωστού ραδιοφώνου. Επί 6 χρόνια πιπιλίζουν το μυαλό του μέσου ακροατή τους με την αέναη και φασιστική επανάληψη περί ‘’Ρουμάνου’’, ‘’το Ρουμάνος είναι επάγγελμα’’, ‘’πορτοφολάς’’, ‘’δε γουστάρει τους νέους’’, ‘’ξεπερασμένος’’, ‘’τα ...
Μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβαν δράση τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του γνωστού ραδιοφώνου. Επί 6 χρόνια πιπιλίζουν το μυαλό του μέσου ακροατή τους με την αέναη και φασιστική επανάληψη περί ‘’Ρουμάνου’’, ‘’το Ρουμάνος είναι επάγγελμα’’, ‘’πορτοφολάς’’, ‘’δε γουστάρει τους νέους’’, ‘’ξεπερασμένος’’, ‘’τα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι άδικος με τον Αμπέλ Φερέιρα, φυσικά και έκανε λάθος χειρισμούς, αλλά οι ιδέες του για το ποδόσφαιρο είναι σύγχρονες και ίσως αν τις εφάρμοζε με πλάνο η ομάδα μας από τότε τώρα να ήμασταν σε άλλο επίπεδο. Η σεζόν 19-20 δεν κάηκε λόγω προπονητή αλλά λόγω του αδιανόητου πολέμου που δέχθηκε ο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δικηγορος ακομα διακοπες κανει?
Αυτη η τεχνοκρατικη επιτροπη που ειναι?
Εκει στον ΑΣ, σαν φτυνουν, δεν βρεχει.
Ενεργοποιειστε οτι ΠΑΟΚτσηδικο σας εχει απομεινει.
Τιμηστε τα παντελονια που φορατε.
Αυτη η τεχνοκρατικη επιτροπη που ειναι?
Εκει στον ΑΣ, σαν φτυνουν, δεν βρεχει.
Ενεργοποιειστε οτι ΠΑΟΚτσηδικο σας εχει απομεινει.
Τιμηστε τα παντελονια που φορατε.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εχουμε το τραγικο ΔΣ του ΑΣ εχουμε και τους ισαποστακηδες τι να πω......να βαλω εγω ντεμεκ σε ιση αποσταση τον Ιβαν με τους γραφικους αθλιους του ΔΣ.....του ΑΣ.....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η ανακοίνωση του Α.ΣΤΙΓΜΑ παραμονές ΚΡΙΣΙΜΟΥ αγώνα του ΠΑΟΚ, να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες οι αποφασεις του ΔΣ να ανακοινωθουν κατα την διαρκεια του αγωνα με την Ριεκα;
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.....
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Αχαριστία είναι μεγάλη στον Μεγάλο Ευεργέτη του Π.Α.Ο.Κ. απο μικρη μερίδα βέβαια συνοπαδών οι υγιής φίλαθλοι αναγνωρίζουν το μέγεθος της αγαπης του για το σωματείο και τον σύλλογο . Οι παραφωνίες βεβαια μέρα με την μέρα θα ελαχιστοποιουντε αφου ο Πρόεδρος μιλάει με έργα !!!
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Κάτι έμαθα ότι ο μπουλντοζιερης εκεί ζήτησε proof of funds για να συνεχίσει τις εργασίες, ισχύει;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Τουμπα μιλησε σημερα, απο ακρη σε ακρη.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...