Η αναζήτηση βρήκε 344 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μα τι εύκολη διαχείριση είναι αυτή σε αε. Πως χάνονται ορισμένα ταλέντα που ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση. Να γυρίσουμε μια σειρά με ΑΥΤΟΤΕΛΗ επεισόδια. Ευτυχώς ο κύριος επενδυτής αν αναλάβει ποτέ, θα έχει τεράστια δεξαμενή λογιστών και στελεχών . Τσακ μπαμ
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
αντισταθειτε ελληνες, ερχονται τα ρουβλια και μας παιρνουν τις δουλειες
Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα ερτζιανα
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
2023
ΠΑΟΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 129.857.153,40 €
ΠΑΟ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 76.957.286,70 €
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κεφάλαιο 26.897.973,30 €
ΑΕΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 11.130.700,00 €
Αυτα ειναι τα λεφτα που εχουν μπει
απο τους μεγαλομετοχους στις ομαδες τους μεχρι το 2023
Τα εχουμε γραψει εκατο φορες. Ακομα ασχολειστε με ...
ΠΑΟΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 129.857.153,40 €
ΠΑΟ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 76.957.286,70 €
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κεφάλαιο 26.897.973,30 €
ΑΕΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 11.130.700,00 €
Αυτα ειναι τα λεφτα που εχουν μπει
απο τους μεγαλομετοχους στις ομαδες τους μεχρι το 2023
Τα εχουμε γραψει εκατο φορες. Ακομα ασχολειστε με ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να εχει ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Και αν του χρονου αρχες καλοκαιριου εχεις 25+ στο χερι; Το 5 μοιαζει πιο βατο. ;)
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα φετος που εχεις 50εκ χερι γιατι ακομα δεν επεσε φραγκο ?
Γιατί; Τελείωσε η μεταγραφική περίοδος;
Ο Ολλανδός που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει πράγματα, είχε πει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε...
Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα εγκλωβιστεί ο Σαββίδης και μαζί του Ο ΠΑΟΚ.
Ε μια και η ΠΑΕ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημέρες δόξας ζει το φόρουμ
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα νεα φρουτα,δροσερα κ καλοκαιρινα,εχουν κ αλλο καλο,κανουν μπαμ αν ειναι σαπια η οχι.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι με τα τρία όλα κι όλα ποστ
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι καθόλου μπακαλιστικα δεν είναι.
. Ακούμε για την επένδυση στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη αλλά πρέπει να πούμε και τι πήρε από τον ΠΑΟΚ, έργα λιμάνια κλπ έσοδα από μεταγραφές... γιατί ενόχλησε δεν κατάλαβα. Λεφτά σε μεταγραφές δεν έδωσε λέμε...
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε;
Τα λιμάνια τα πήρε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά, ο άλλος με εγγραφή 3/7/25 και 5 δημοσιεύσεις το μόνο που σχολιάζει είναι τι έβγαλε ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ; καλά είπε ο Λουκάς, ρίξτε λίγο κρύο νερό στα μούτρα σας. Και πολύ ευγενικά το είπε
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ditesta έχει κάτσει στον πάγκο.
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ρε rene δεν ήθελες τον Ουρμπανσκι για αντίστοιχους λόγους επένδυσης; Λες για τα 3 μυρια και θα συμφωνήσω αλλά ούτε αυτά τα βλέπουμε τόσο εύκολα.
Τον πολωνό φυσικά και τον θέλω.
Όπως φυσικά γνωρίζω όμως ότι μέσα στην σεζόν μπορεί να έχουμε πρόβλημα με τα χαφ και να βλέπω έναν μεϊτέ να κάνει ...