Η αναζήτηση βρήκε 735 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από Equalizer
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλους. Γράφει σήμερα πάλι ο Κόλκας στην σελίδα του σε μια αποστροφή του λόγου του (πιθανόν χωρίς να το συνειδητοποιήσει):

"...Εμείς λοιπόν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ. ... "

Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους αναφέρονται σε εμάς, που έχουμε τις ...
από Equalizer
Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερώτηση μόνο:

Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;

Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;

Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:11
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πραγματικά συγκινητική η επιμονή στη φαιδρότητα από κάποιους εδώ μέσα από τους "εγώ μόνο ΠΑΟΚ είμαι, δε με νοιάζει τώρα ποιός θα χτίσει εν ... τέλει το γήπεδο". Αναφέρομαι πρωτίστως στην αναγνώριση της απόλυτης "προτεραιότητας" στον Σαββίδη. :lol: :lol:
από Psaras
Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το επίπεδό τους φαίνεται από το ότι, αντί να συγκροτηθεί από το ΔΣ άμμεσα (με την παραλαβή του μνημονίου) μια τριμελής νομική επιτροπή για να εισηγηθεί στα μέλη, 15 μέλη πήραν το μνημόνιο και πήγαν στον προσωπικό τους δικηγόρο. Δηλαδή θα καταλήγαμε σε 15 διαφορετικές νομικές απόψεις, συν εκείνη της ...
από Мир
Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ειδε το γηπεδο να παγωνει και στραφηκε για να βρει εναν επενδυτη που θα μπορουσε να βγει μπροστα ωστε να γινει το γηπεδο.

Τον βρηκαν στα ματια του Μυστακιδη. Ο ιδιος ειπε οκ ειμαι μεσα, του ζητανε συγκεκριμενες αποδειξεις, τις παιρνουν. Αυτα σιγουρα εγιναν εδω και καιρο. Περιμενανε να βρουν ...
από loukas karadimos
Δευ 18 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα

καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)

εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Μα τι εύκολη διαχείριση είναι αυτή σε αε. Πως χάνονται ορισμένα ταλέντα που ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση. Να γυρίσουμε μια σειρά με ΑΥΤΟΤΕΛΗ επεισόδια. Ευτυχώς ο κύριος επενδυτής αν αναλάβει ποτέ, θα έχει τεράστια δεξαμενή λογιστών και στελεχών . Τσακ μπαμ
από loukas karadimos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

αντισταθειτε ελληνες, ερχονται τα ρουβλια και μας παιρνουν τις δουλειες

Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα ερτζιανα
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα ερτζιανα
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

2023

ΠΑΟΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 129.857.153,40 €

ΠΑΟ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 76.957.286,70 €

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κεφάλαιο 26.897.973,30 €

ΑΕΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 11.130.700,00 €

Αυτα ειναι τα λεφτα που εχουν μπει
απο τους μεγαλομετοχους στις ομαδες τους μεχρι το 2023

Τα εχουμε γραψει εκατο φορες. Ακομα ασχολειστε με ...
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
από Thax
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
από Casual
Τρί 19 Αύγ 2025, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 19 Αύγ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας ...