Η αναζήτηση βρήκε 344 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια κασέτα βάζετε μερικοί συνέχεια ΕΑΝ δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο ΕΑΝ δεν έχει λεφτά ΕΑΝ του τα μπλοκάρουν ΕΑΝ και ΕΑΝ συνέχεια την ίδια προπαγάνδα με τους κάτω ο σαββιδης δεν έχει μια, πουλάει το οπεν, πουλάει το λιμάνι και την κάνει ο Ρώσος και διάφορες τετοιες μ@λ@κιες. Και παντα βγαινει ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Να προσθέσω εδω (επειδή γεμίσαμε γεωπολιτικούς αναλυτές) οτι το λιμάνι βρίσκεται στο άκρο της σύνδεσης αξιού-δούναβη που κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγεί εμπορεύματα απο τη θεσσαλονίκη στην καρδιά της Ευρώπης.
Αυτό εξηγεί τον ξαφνικό έρωτα του ζάπλουτου θεσσαλονικέως για την ομάδα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τρόπος που μερικοί χρησιμοποιούν όρους και λέξεις όπως "σοβιετική ένωση", "ροστόφ", "ρούβλια", "ανατολικό μπλοκ" κλπ όταν αναφέρονται στον Ιβάν και την ΠΑΕ και με σκοπό να στηρίξουν τα σαθρά επιχειρήματα τους είναι πραγματικά αηδιαστικός. Αναφέρουν τους όρους αυτούς στις ίδιες προτάσεις με ΠΑΟΚ ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλους. Γράφει σήμερα πάλι ο Κόλκας στην σελίδα του σε μια αποστροφή του λόγου του (πιθανόν χωρίς να το συνειδητοποιήσει):
"...Εμείς λοιπόν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ. ... "
Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους αναφέρονται σε εμάς, που έχουμε τις ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ερώτηση μόνο:
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πραγματικά συγκινητική η επιμονή στη φαιδρότητα από κάποιους εδώ μέσα από τους "εγώ μόνο ΠΑΟΚ είμαι, δε με νοιάζει τώρα ποιός θα χτίσει εν ... τέλει το γήπεδο". Αναφέρομαι πρωτίστως στην αναγνώριση της απόλυτης "προτεραιότητας" στον Σαββίδη.

- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το επίπεδό τους φαίνεται από το ότι, αντί να συγκροτηθεί από το ΔΣ άμμεσα (με την παραλαβή του μνημονίου) μια τριμελής νομική επιτροπή για να εισηγηθεί στα μέλη, 15 μέλη πήραν το μνημόνιο και πήγαν στον προσωπικό τους δικηγόρο. Δηλαδή θα καταλήγαμε σε 15 διαφορετικές νομικές απόψεις, συν εκείνη της ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ ειδε το γηπεδο να παγωνει και στραφηκε για να βρει εναν επενδυτη που θα μπορουσε να βγει μπροστα ωστε να γινει το γηπεδο.
Τον βρηκαν στα ματια του Μυστακιδη. Ο ιδιος ειπε οκ ειμαι μεσα, του ζητανε συγκεκριμενες αποδειξεις, τις παιρνουν. Αυτα σιγουρα εγιναν εδω και καιρο. Περιμενανε να βρουν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...