Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και γηπεδο θετε και Ντελια θετε και μεταγραφες θετε και να πιστευετε σε παραμυθια με στρατηγους θετε...Οτι και να γινει στο μελλον, ο Ιβαν ηταν και ειναι ο ανθρωπος που αλλαξε την ροη της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ. Αυτο ομως που πρεπει να καταλαβουμε, σε αντιθεση με οτι θελουν να πιστευουν καποιοι ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

@renegade ήταν η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ ήταν αντίθετοι και το πήρε πάνω του ο Ιβάν. ΟΛΟΙ
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μιλάμε για την απόφαση μιλάμε για την πληροφόρηση.
Ο ιβάν όντως μπορεί να αποφάσισε να πουλήσει, αν είχε τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την πραγματικότητα.
Αν οι άνθρωποι που τον μεταφέρουν το κλίμα του λένε τελείως διαφορετικά πράγματα π.χ ότι ο ποδοσφαιριστής ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Μην αγχωνεστε θα παρουμε συντομα τις απαντησεις σχετικα με το τι εγινε. Ο Ιβαν στη τελευταια του δηλωση ηταν ξεκαθαρος.

'' Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση ...
από VfB v2
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

θέλουμε νταμπλ και πορεία στην ευρώπη αλλα στις 25.07 παραμένουμε με 3 στοπερ, 3 χαφ και 1,5 φορ. Ετσι δουλειά δεν γίνεται.
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να πανε να γαργαληθουν,εγω σε λιγο φευγω για Χαλκιδικη να κανω καμια βουτια,οτι ειναι να γινει ας γινει.Δεν ειχα ποτε θεμα με την πιεση κ μου την εχουν ανεβασει ολο το καλοκαιρι.
από Psagmenos4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;

Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;

Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί δειλά δειλά. Κανείς δεν ξέρει αν είναι συνέντευξη ...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Ποια είναι αυτά τα έσοδα που θα προέκυπταν μέσα σε 1 χρονο; Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο έσοδο. Οσο δε για τον όρο περί πίεσης του ΑΣ θα έπρεπε να είναι τρελός κάποιος στον ΑΣ για να συμφωνήσει σε τέτοιο όρο. Αλίμονο αν έμπαιναν δεσμευτικό όροι σε μνημόνια οι οποίοι έχουν νομικά αφηρημένη έννοια. Ειναι ...
από joshua
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Η δικη μου αποψη επι του θεματος ειναι απλη ,παρα πολυ απλη. Ολοι οι οπαδοι ,ολων των ομαδων, σε ολο τον πλανητη ,πρεπει να βλεπουν τους ιδιοκτητες-επενδυτες ως αυτο που ειναι, δηλαδη ιδιοκτητες - επενδυτες και τιποτα παραπανω. Βρισκονται εκει που βρισκονται για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους ...
από Eagle1980
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε όλοι Μαζί !!! Την προσευχή μας !!! Μεγάλε ΙΒΑΝ σε υμνούμεν !!! σε ευχαριστούμεν !!! σε επικροτούμε !!! για την Βοήθεια σου στον ταλαιπωρημένο Π.Α.Ο.Κ. μας απο τα λαμόγια που τρώγαν απο τις σάρκες του. :nairepaok:
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε

Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει ...