Απλά να αναφέρω πως μέσα στην εβδομάδα φημολογείται έντονα πως θα υπάρξει ραντεβού της συντονιστικής των συνδέσμων με τον Μυστακίδη.....
Η πληροφορία ήρθε από έναν συνδεσμιτη.....
Αναμένουμε νεότερα.....
Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Δεν θα πω ψέμματα,δεν μου αρέσει να εμφανίζεται το μετροκολις ως γραφείο τύπου του Μυστακιδη ακόμα και αν ο ίδιος δεν εχει ιδέα που είναι και το πιο πιθανό. Πρέπει να βρει άλλο τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει το Μετρόπολις είναι βοθροπολις.
Οι υπόλοιποι ρεπόρτερ της ομάδας θα κάνουν κανένα ρεπορτάζ;
Δε θα αργήσει η ώρα που θα χορεύουν κι αυτοί σαν την αρκούδα του γύφτου.
Εκεί θα είναι το γέλιο.
Οι υπόλοιποι ρεπόρτερ της ομάδας θα κάνουν κανένα ρεπορτάζ;
Δε θα αργήσει η ώρα που θα χορεύουν κι αυτοί σαν την αρκούδα του γύφτου.
Εκεί θα είναι το γέλιο.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.
Το ότι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;
Σας αρεσει εσας σαν οπαδους να χρησιμοποιουν καποιοι υπογεια
το γηπεδο που ολοι θελουμε, για να παρουνε την ΠΑΕ με πουστια
αφου ολοι αναγνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο τελικος σκοπος;
Αξιζει αυτη η ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
και λίγο χιούμορ!
Ο Ιβαν ήρθε για να αποχαιρετήσει τον προπονητή , τους παίκτες καθώς και το προσωπικό της ομάδας
Ο Ιβαν ήρθε για να αποχαιρετήσει τον προπονητή , τους παίκτες καθώς και το προσωπικό της ομάδας

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μινγουαιλ...
Αγγελόπουλοι :
"Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο ενιαίο. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε το Μικρολίμανο με Ταε Κβο Ντο και Νιάρχο» είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παρουσιάζοντας ένα φαραωνικό σχέδιο και επιδιώκοντας την ιδιωτικοποίηση μίας τεράστιας έκτασης για επιχειρηματικό σκοπό.
«Αν δεν ...
Αγγελόπουλοι :
"Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο ενιαίο. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε το Μικρολίμανο με Ταε Κβο Ντο και Νιάρχο» είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παρουσιάζοντας ένα φαραωνικό σχέδιο και επιδιώκοντας την ιδιωτικοποίηση μίας τεράστιας έκτασης για επιχειρηματικό σκοπό.
«Αν δεν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω αν ξυρίστηκε αλλά ετσι μου μοιάζει. Διασπορά ψευδών ειδήσεων
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δυστυχώς μου φέρνει πολύ σε σαπουνόπερα η όλη ιστορία, παντρεμένη (ΑΣ) της παίρνει τα μυαλά με υποσχέσεις και λεφτά ο νέος γκόμενος(Μυστα).
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ...