Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές

Return

από PaokPatraG4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Απλά να αναφέρω πως μέσα στην εβδομάδα φημολογείται έντονα πως θα υπάρξει ραντεβού της συντονιστικής των συνδέσμων με τον Μυστακίδη.....

Η πληροφορία ήρθε από έναν συνδεσμιτη.....
Αναμένουμε νεότερα.....
από joshua
Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δεν θα πω ψέμματα,δεν μου αρέσει να εμφανίζεται το μετροκολις ως γραφείο τύπου του Μυστακιδη ακόμα και αν ο ίδιος δεν εχει ιδέα που είναι και το πιο πιθανό. Πρέπει να βρει άλλο τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.
από Mīngus
Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει το Μετρόπολις είναι βοθροπολις.
Οι υπόλοιποι ρεπόρτερ της ομάδας θα κάνουν κανένα ρεπορτάζ;
Δε θα αργήσει η ώρα που θα χορεύουν κι αυτοί σαν την αρκούδα του γύφτου.
Εκεί θα είναι το γέλιο.
από Blackgr4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
από Blackgr4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...

Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.

Το ότι ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;

Σας αρεσει εσας σαν οπαδους να χρησιμοποιουν καποιοι υπογεια
το γηπεδο που ολοι θελουμε, για να παρουνε την ΠΑΕ με πουστια
αφου ολοι αναγνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο τελικος σκοπος;

Αξιζει αυτη η ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
από van rooy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

και λίγο χιούμορ!

Ο Ιβαν ήρθε για να αποχαιρετήσει τον προπονητή , τους παίκτες καθώς και το προσωπικό της ομάδας :D
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
από Gospi
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
από BlackMagicPAOK
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Μινγουαιλ...
Αγγελόπουλοι :
"Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο ενιαίο. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε το Μικρολίμανο με Ταε Κβο Ντο και Νιάρχο» είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παρουσιάζοντας ένα φαραωνικό σχέδιο και επιδιώκοντας την ιδιωτικοποίηση μίας τεράστιας έκτασης για επιχειρηματικό σκοπό.
«Αν δεν ...
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.

Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Καλά η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω αν ξυρίστηκε αλλά ετσι μου μοιάζει. Διασπορά ψευδών ειδήσεων

από pariz
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δυστυχώς μου φέρνει πολύ σε σαπουνόπερα η όλη ιστορία, παντρεμένη (ΑΣ) της παίρνει τα μυαλά με υποσχέσεις και λεφτά ο νέος γκόμενος(Μυστα).
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ...