Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επιστροφή βρυζα….

Κι εκει που πινεις το καφεδακι σου διαβαζεις αυτο κι υστερα απο μερικα δευτερολεπτα
το ματι σου αρχιζει να τρεμοπαιζει,ο ωμος σου αρχιζει ν ανεβοκατεβαινει σα του μπαμπα Μητσοτακη κι ενα μουδιασμα διτρεχει το κορμι απ το κεφαλι μεχρι τα νυχια.
Ο Βρυζας...Ο ..Βρυζας που παιξε ...
από Psagmenos4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σήμερα βράδυ ή πολύ πιθανό αύριο θα βγει ανακοίνωση συνδέσμων,λογικά θα υπογράφουν όλοι της πολης με ερωτηματικό την Θύρα 4,που πολύ πιθανό να υπογραφεί κι αυτή.
Δεν έχω μάθει ακριβως ακόμα τι θα λέει, στο περίπου ξέρω ότι στηρίζουν την απαίτηση του ΑΣ για εγγυητικές, δεν ξέρω αν συμφωνούν ως προς ...
από Blackgr4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα στην ερωτηση αυτη ειναι η κατασταση στον γεωπολιτικο χαρτη οποτε οκ ναι τι να κανουμε παμε στον επομενο ειναι ακριβως αυτο που εμενα μου κλωτσαει. Χωρις να μεμφομαι κανεναν που εχει την αντιθετη αποψη.
Αυτο το στην πρωτη δυσκολια τον πεταω και του γυριζω την πλατη και δεν στεκομαι ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Με ανάρτηση στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντώνης Τσαλόπουλος εκφράζει τη θέση, την οποία συνυπογράφουν οι Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης, Κωνσταντίνος Στεργίου και Χάρης Μάλλιος, γύρω από το μείζον θέμα του τελευταίου διαστήματος με Ερασιτέχνη, ΠΑΕ και Νέα Τούμπα ...
από Mīngus
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εγώ περίμενα να πέσει κράξιμο γιατί τα 500κ είναι λίγα :lol:
από Notorious4
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;

Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.

Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
από Notorious4
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

@ Parolos

Ναι να πιέσουμε για χρηματοδοτήση από το κράτος. Όχι όμως τελευταία στιγμή ενώ εδώ και 5 χρόνια δεν το έχεις θέσει επί τάπητος. Και στην ουσία να εκβιάζεις λόγο της πίεσης του χρόνου τον ΑΣ να κινήσει γη και ουρανό. Και όχι μόνο αυτό στο τέλος πολύ έξυπνα να προσπαθεις να ρίξεις και την ...
από gika
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.

Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
από obanebane
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό με τον Αλεξανδρόπουλο προκύπτει από κάπου ή νάχαμε να λέγαμε;
από Panostas1995
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 10:19 Μπορεί να έχω κοντή μνήμη αλλά γιατί τόσο αγάπη με τον Μιχαι κάποιοι;

Μόνο εγώ θυμάμαι έναν μέτριο στόπερ που χαρήκαμε όταν τελικά πωλήθηκε;
Μέτριο στόπερ όταν είχαμε Ινγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα και Μηχαιλιδη ως σούπερ ταλέντο...τώρα έχουμε τον τίμιο κεντζιορα ως βασικό και αναντικατάστατο
από Gospi
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η μαμημένη λίστα είναι μεγάλο μανίκι. Κανονικά θα έπρεπε ειδικά εμείς που έχουμε και την ακαδημία μας να έχουμε φροντίσει να βάζουμε παιδιά από αυτήν για να έχουμε τουλάχιστον μια οχτάδα. Ούτε αυτήν δεν πιάνουμε... Τουλάχιστον όχι με παίκτες που μπορούν να έχουν ενεργό ρόλο. Έχουμε και λέμε ...
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τις αναφορες σχετικα με το επομενο χαφ που στοχευουμε και θελουν να ειναι 8ρι. Μονο εγω βλεπω οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο 6ρι? Αν εξαιρεσεις τον Μειτε ποιος αλλος μπορει να παιξει μπροστα απο τα στοπερ?
από nunies4
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμια...εχει δρομο ακομα. Πολυ πιθανο να υπαρξουν και αποχωρησεις / πωλησεις (Πενια, Οζντοεφ , Ντεσπο...)