Εχω μια απορια.
Θα βρουν το κουραγιο ο Ησαιαδης και το παρεακι του, να καθισουν αναμεσα στον κοσμο την νεα σεζον?
Και κατι αλλο.
Ειναι ντροπη κυριε Ησαιαδη, οπου πηγαινεις να εχεις διπλα σου τον Μπεκιαρη, τον οποιο ειχατε το θρασος να ορισετε πρωτο αντιπροεδρο και μαλιστα ομοφωνα.
Για οσους δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Mag σεβαστά όσα λες και κατανοητή η οπτική σου
ΑΛΛΑ
Υπάρχει ένα αλλά
Όταν είσαι διοίκηση ερασιτέχνη, το να μπαίνεις στο ίδιο ζύγι με έναν υπάλληλο που είπε κάτι άστοχο προφορικά και εκτός ημερήσιας ατζέντας, μάντεψε: Πάλι εσένα (τον ΑΣ δλδ) προσβάλλει, οχι τον υπάλληλο.
Όταν έχεις θεσμικό ρόλο ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokmania.gr/sites/default/files/styles/880x495/public/2025-07/paokmania-announcement-gifts-100_web.png
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
βγηκε μια διαρροη ,προφανως της παε οτι τακτοποιήσε μερος της συμφωνιας με τον ασ ,βαση της διαρροης απο την παε? η συμφωνια ειναι απο σεπτεμβρη σε σεπτεμβρη 2 εκατομμύρια ευρω και τις προηγουμενες μερες πληρωθηκαν ακομα 100 χιλιαδες και μεχρι τον σεπτεμβρη(εναμισης μηνας) απομενουν αλλες 280 ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ ανεβάζω ισολογισμούς ;abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:11joshua έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:09 Δεν τους βλέπω αγχωμένους τους γαυρους για τα οικονομικά της ομαδας. Δεν προσπαθούν να δικαιολογησουν μεταγραφικές πολιτικές. Μόνο εμείς κάνουμε μονιμως τους λογιστές προς υπεράσπιση δισεκατομμυριουχων.
Εεεε σταμάτα να το κάνεις τότε....
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Σηκώνεται ελικόπτερο να την πάει Βίλα Γαλήνη.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Ριχτη
Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως το beef με τον ΑΣ έγινε επειδή πήραν πρέφα ότι ετοιμαζόταν να τους πουλήσει και αυτούς???
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να είναι το σημερινό το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ εάν είχα πάρει απόφαση να αποχωρησω, θα με βόλευε ένα σενάριο "οκ αχάριστοι, αφού δεν με θέλετε πια, φευγω" από το "δεν παίζει σάλιο ούτε για γήπεδο ούτε για παίκτες, οπότε σόρρυ, δεν κρατάω όμηρο την ομάδα και πουλάω σε κάποιον που μπορει".
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η μόνη λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη πώληση κρύβεται πίσω από το εγωιστικό προφίλ του ιβάν.
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...