Η αναζήτηση βρήκε 90 εγγραφές

Return

από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν έχει καμία υποχρέωση να τους δείξει τον τραπεζικό λογαριασμό,το νόμιμο είναι όπως αναφέρει στο μνημόνιο, εγγυητική αφού βγουν άδειες σχέδια κοστολογια απλά πράγματα
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να με απάντηση κάποιος που γνωρίζει 100%.αν κάποιος έχει 150Μ σε τράπεζα της Ρωσίας μπορεί να τα φέρει Ελλάδα να κάνει μια δουλειά ;για να μαθαίνουμε κιόλας.γιατι αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά σε τράπεζα της Ε.Ε δεν νομίζω να είναι δύσκολο να στείλει το ίδιο χαρτί με τον τέλη ο Σαββίδης κ να ...
από burbu
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα έχει έσοδα για την ΠΑΕ αν δοθεί σε κάποιον επιχειρηματία στον οποίο η ΠΑΕ θα πληρώνει ενοίκιο?
από burbu
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

επισης υπαρχουν οι χορηγιες που θα πρεπει να πληρωσουν και να πληρωσουν καλα για να φανουν, υπαρχει η πιθανη χορηγια ονομασιας του γηπεδου (πχ alianz arena, opap arena etc).

Η ΠΑΕ θα καταληξει με περισσοτερα εσοδα ασχετα με το να θα φτιαξει το γηπεδο ο Σαββιδης ή οχι.

Το ζητημα γυρω απο το ...
από burbu
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο ...
από burbu
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
από burbu
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:13 Το Γκαζέτα λέει για ΟΣΦΠ και Άκπομ, άραγε εμείς ενδιαφερόμαστε? Φαντάζομαι πως θα είχαμε μια προτεραιότητα λόγω της σχέσης του παίκτη με την ομάδα. Σε συνδυασμό με πώληση Τσάλοφ θα ήταν τέλειο σενάριο, αν και δεν βλέπω γιατί ο παίκτης να μην προτιμήσει Αγγλία.
Έκλεισε Μπέρμιγχαμ
από burbu
Τρί 05 Αύγ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο

εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα

Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο

χωρις κεφαλαια

χωρις οικοπεδο

με κοντρα τον ΑΣ

με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας

με κοντρα την ...
από burbu
Τετ 06 Αύγ 2025, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

perestroik4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 02:57 Φιλε μου ελληνικα καταλαβαίνεις ετσι; Τι σχεση εχει η υπεραξια, δεν με νοιαζει αν πληρωσαν υπεραξια, ειναι παντελως ασχετο.

Ας δωσουμε 8 μυρρια για αγορα φορ ας πουμε και ας μη πληρωσουμε υπεραξια.
Πολύ απλας είσαι, δωστα και φέρε
από burbu
Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Φαντάζεστε στο ημίχρονο να έχουμε ανακοίνωση Γιακουμάκη Ζαφείρη? (άλλαξα πλευρό)Τι έχει να γίνει?
από burbu
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

charisiad έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:22
trouman έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:21
charisiad έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:12

ροστερ ανταξιο πρωταθλητισμου ονειρευομαι. Ο προεδρος δεν με ενδιαφερει
Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιοι όλοι έχουν έτοιμο ρόστερ;
O παναθας και ο γαυρος , η αεκ εχει 1 κενο
Γίνε Παναθας η ΑΕχ τότε, τι καταπιεζεσαι
από burbu
Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
από burbu
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ που κοιταει το διευρω στα negotiations θα παει για Ζαφειρη. Εαν οντως γινει θα μας στειλει στο τρελαδικο μια και καλη ο Ιβαναρος

Εάν όντως γίνει τότε απλά να "βγείτε " να πειτε συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς όπως αφραγκος κτλ(δεν είναι προσωπικό γενικά για όσους τα έγραψαν εδώ μέσα
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
Δεν υπάρχει περίπτωση, Ολυμπιακός ψάχνει άλλες θέσεις,έδωσε 8εκ πρόσφατα, οι άλλοι 2 δεν τα δίνουν αυτά τα λεφτά, μόνο κάτι χαρηδες εδώ μέσα τους θαυμάζουν
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

theo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:38 Τι φωνάζει ο Ησαιαδης;; για να μας πείσει ότι έχει δίκιο;; τιναυτοιρε;
Μόνο και μόνο επειδή φωνάζει έχει άδικο . Εντωνεταξυ ο "καθηγητής" ξέρει τι θα γίνει, θα γκρεμιστεί το γήπεδο, θα παγώσουν τα κεφάλαια του Σαββίδη για αυτό το έδωσαν στον Μυστακίδη, τραγικοί