O παναθας και ο γαυρος , η αεκ εχει 1 κενο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ελα μωρε παναθα!
- These users thanked the author DimitrisS for the post:
- Unpsofable78
- Dimitris_L4
Λοιπον..ο Γιακουμακης εχει συμφωνησει με εμας..Θελει να γυρισει στην Ελλαδα γτ εχει κ επιχειρησεις εδω και οικογενεια κλπ κλπ κλπ...ΑΛΛΑ ο Γιακουμης και εμεις δεν τα βρισκουμε με τους Μεξικανους ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..Αυτοι θελουν το πολυ μεχρι 1 μυριο να δωσουν στν Γιακουμακη...Επισης υπαρχει προταση δανεισμου απο τη Σαρλοτ...Συντομα θα τελειωσει η ιστορια θετικα ή αρνητικα...Αυτα απο μενα επι του πιεστηριου..Παμε δυνατα να τελειωνουμε απο σημερα μην εχουμε αναγουλες..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- Developer4, Magpies4, Unpsofable78
Εδώ είναι και η διαφωνία μας.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:41 .....
Τα παιδιά ήταν στη προετοιμασία και έκαναν λάιβ κάθε μέρα μεσημέρι και βράδυ ...στο μεσημεριανό λάιβ βγήκε η αποχώρηση του Ντελια και μετα έκαναν ξανά λάιβ για να πουν ότι γυρνάει πίσω...
Δεν έχω καμιά όρεξη να υπερασπιστώ επαγγελματίες ανθρώπους ούτε τους ξέρω προσωπικά απλά σε μου αρέσει καθόλου η ισοπέδωση
Δεν τους θεωρώ επαγγελματίες, αλλά ερασιτέχνες.
Αν δε, διαβάσεις τι έγραψε ο ένας εξ αυτών πρόσφατα για τον Ιβάν, τους λες και υπαλλήλους του 20ευρω, τουλάχιστον αυτόν που το έγραψε.
-
Πες μου λίγο ρε παναθα ,ο βαζελος όπως τον λέω εγώ, ποιο ροστερ έχει τελιωμενο με δεξι μπακ μόνο τον Κότσιρα που δεν στρίβει, και 10αρι τον μπακαπεφτα? Η στο κέντρο με σιωπή τσιριβεγια μαξιμοβιτσ είναι καλύτερα από εμάς με οζντοεφ καμάρα μειτε? Τσεριν και τσοπούρογλου ίδια χρήσιμοτητα θα έχουν.
Το χανουμι με βασικό αριστερό μπακ Πήλιο,δεξι μπακ μόνο τον Ροτα και 5 παίχτες για 4αδα ρόμβο στο κέντρο είναι καλά?
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- zaffodb, tsario73
-
Σε λίγες ώρες έχουμε πόλεμο. Μήπως να κλειδώσει το τόπικ τουλάχιστον μια δυο ώρες πριν τον αγώνα και να εστιάσουμε όλοι μαζί στο αγωνιστικό; Μόνο ενωμένοι θα τους γονατίσουμε όλους.
Αν πιστευετε οτι δεν εχουμε ροστερ πρωταθλητισμου αυτη τη στιγμη , οχι λογω γαυρου, αλλα τωρινου ροστερ αεκ και βαζελου, δεν νομιζω οτι οποιαδηποτε παε θα μπορουσε να κανει κατι για να σας ικανοποιησει. Γκρινιαζουμε επειδη δεν θελουμε να εχουμε σχεση με αυτους σε οργανωση και ποδοσφαιρικη αντιληψη, οχι γιατι τους ζηλευουμε.
δεξι μπακ κλεισμενο εχει ο βαζελος, αεκ εχει τον Πορτογαλλο. Ο βιτορια παιζει με 3 κεντρικουςPsagmenos4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:36Πες μου λίγο ρε παναθα ,ο βαζελος όπως τον λέω εγώ, ποιο ροστερ έχει τελιωμενο με δεξι μπακ μόνο τον Κότσιρα που δεν στρίβει, και 10αρι τον μπακαπεφτα? Η στο κέντρο με σιωπή τσιριβεγια μαξιμοβιτσ είναι καλύτερα από εμάς με οζντοεφ καμάρα μειτε? Τσεριν και τσοπούρογλου ίδια χρήσιμοτητα θα έχουν.
Το χανουμι με βασικό αριστερό μπακ Πήλιο,δεξι μπακ μόνο τον Ροτα και 5 παίχτες για 4αδα ρόμβο στο κέντρο είναι καλά?
- Dimitris_L4
Ενημερωμενο στα της Παναθας σε βλεπω...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
- zaffodb, Kabamaru11, Unpsofable78
Γίνε Παναθας η ΑΕχ τότε, τι καταπιεζεσαι
- These users thanked the author burbu for the post (total 2):
- zaffodb, Unpsofable78
Δεν λέτε πάλι καλά που δεν έγραψε ο θρύλος;
- These users thanked the author Miles for the post (total 3):
- zaffodb, burbu, Unpsofable78
Άρα δε συμφώνησε με εμάς επί της ουσίας.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:27 Λοιπον..ο Γιακουμακης εχει συμφωνησει με εμας..Θελει να γυρισει στην Ελλαδα γτ εχει κ επιχειρησεις εδω και οικογενεια κλπ κλπ κλπ...ΑΛΛΑ ο Γιακουμης και εμεις δεν τα βρισκουμε με τους Μεξικανους ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..Αυτοι θελουν το πολυ μεχρι 1 μυριο να δωσουν στν Γιακουμακη...Επισης υπαρχει προταση δανεισμου απο τη Σαρλοτ...Συντομα θα τελειωσει η ιστορια θετικα ή αρνητικα...Αυτα απο μενα επι του πιεστηριου..Παμε δυνατα να τελειωνουμε απο σημερα μην εχουμε αναγουλες..
Είναι σαν να λέει έρχομαι με αυτό το ποσό αρκεί να πληρωθώ και το υπόλοιπο.
Το θέμα είναι ποιος θα το πληρώσει δηλαδή.
Το ήθελα τώρα ένα προφιτερόλ !
- These users thanked the author theo G4 for the post (total 2):
- DamoN, Kabamaru11
Φίλε αν δεν είσαι τρολ παράτα το και δες κάτι άλλο .charisiad έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:41δεξι μπακ κλεισμενο εχει ο βαζελος, αεκ εχει τον Πορτογαλλο. Ο βιτορια παιζει με 3 κεντρικουςPsagmenos4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:36Πες μου λίγο ρε παναθα ,ο βαζελος όπως τον λέω εγώ, ποιο ροστερ έχει τελιωμενο με δεξι μπακ μόνο τον Κότσιρα που δεν στρίβει, και 10αρι τον μπακαπεφτα? Η στο κέντρο με σιωπή τσιριβεγια μαξιμοβιτσ είναι καλύτερα από εμάς με οζντοεφ καμάρα μειτε? Τσεριν και τσοπούρογλου ίδια χρήσιμοτητα θα έχουν.
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- theo111, Unpsofable78