Η αναζήτηση βρήκε 90 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις
Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ
Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
«3.2. Τα συμβαλλόμενα μέρη αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι, ιδίως λόγω της πολυπλοκότητας του Έργου και του ευρύτερου ρυθμιστικού πλαισίου, είναι δυνατόν να προκύψουν αποκλίσεις από τα ανωτέρω. Οι εν λόγω αποκλίσεις δεν θεμελιώνουν οποιαδήποτε ευθύνη, υποχρέωση αποζημίωσης ή άλλη νομική συνέπεια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κοντή εορτή, του Αγίου δεν υπάρχει σάλιο και του Αγίου Πούλου , αν δεν φέρει παικταραδες θα απολογηθεί σε λαϊκό δικαστήριο αυτός που έβαλε 160εκ αλλά δεν έχει μαντήλι να κλαφτει
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;
Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..
Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...
Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
20εκ έχει δώσει ως τώρα, γνωστό είναι, το είπε νομίζω και ο κουβεντιδης
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤρΟμΕρΑ εΠιΧεΙρΗμΑτΑ να δείξεις την εμπάθεια σού στον Σαββίδη
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού να φανταστείς δεν έχει ούτε βενζίνη να βάλει, άσε που όταν ήρθε την έβγαλε με Πρασσάdev έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:24 κακιστη και διχαστικη η ανακοινωση της παε αλλα το χειροτερο ειναι οτι για εμενα δειχνει οτι τωρα και εντος προθεσμιας δεν εχει τα λεφτα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το πέταξε με πονηριά, και το αφήνει εδώ τώρα γιατί δεν σας αντέχει

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζεις ότι άκουσαν τι είπε?
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι είχε πει στον ίδιο δημοσιογράφο κάποτε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και η ιστορία επαναλαμβάνετε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
:pano:
Παιδια εχουμε υπεραναλυσει το ζητημα και μαλιστα σε βαθμο που υπαρχει και εκνευρισμος και ειναι κριμα.
Ο ΑΣ ζητησε απο τον Τελη proof of funds. Εξου και η γνωστη επιταγη 250.
Ο ΑΣ ζητησε απο τον Ιβαν proof of funds. Απο χθες εχει γινει ο κακος χαμος. Ο Σαββιδης πολυ πολυ πολυ απλα θα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ζητησε τοτε; Εγγυητικη επιστολη; Δε νομιζω να θελει σε πρωτη φαση αυτο. Για αρχη ζηταει οτι δειξε οτι εχεις τα κεφαλαια και μπορεις να τα δεσμευσεις για το γηπεδο. Στην συνεχεια παιρνεις το εργο και θα δεσμευτουν με την εταιρια ειδικου σκοπου. Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα που βγαινουν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγραψα 3; Αν εγραψα 3 εκανα λαθος 2 ηθελα να γραψω. Τα 250 που φλεξαρε ο Μυστ παντως ειναι γιατι ηθελε να παρακαμψει την διαβουλευση. Δηλαδη Ξεκινηστε τωρα και οτι εξοδα βγουν καλυπτονται αναλογα. Αυτο ειναι που πιθανοτατα εκανε και τον ΑΣ να τον γλυκοκοιταει. Οτι εχει την δυνατοτητα λογω ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανοτατα θα μπορουσαν και απο την μια δεν ειναι και κακη ιδεα, Αυτο που υποψιαζομαι οτι φοβαται ο ΑΣ ειναι οτι εαν πες ο Σαββιδης αδυνατει να συνεχισει την χρηματοδοτηση στα μισα του γηπεδου και επιστρεψει στον ΑΣ. Ο ΑΣ τι θα κανει μετα; Θα παρακαλαει καποιον να χρηματοδοτησει το γηπεδο ...