Η αναζήτηση βρήκε 90 εγγραφές

Return

από burbu
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Scotch4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:16 Το πιο ανησυχητικό από όλα πάντως είναι ότι η ΠΑΕ ήταν ικανοποιημένη από τα 18+2 των Γερμανών
Το πιο ανησυχητικο είναι ότι είμαστε πονηρεμενοι με τους ντόπιους αρδ αλλά τσιμπάμε σε αρδιες εκ του εξωτερικού και βάζω και τον εαυτό μου μέσα
από burbu
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Και γιατί δεν τον πήγε το ελικόπτερο στην Στουτγκάρδη?
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Παικτης με μια καλη σεζον στην β ιταλιας, που περασε και δεν ακουμπησε σε καμια ομαδα Α κατηγοριας της προκοπης που ξεκινησε την επαγγελματικη του καριερα στα 23 και κατεληξε στην ομαδα του πατερα οταν τον αγορασε απο την ομαδα του γιου του καλη μεταγραφη δε θα θεωρηθει ΠΟΤΕ.

Μονο αν ερθει και ...
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Τότε λάθος το ερμηνεύεις, δηλαδή μας λες ότι το λιμάνι και τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά για "δημοπρασία" πριν πάρει ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ και αμέσως εκεί στο παγωμένο Ροστόφ,του ήρθε η ιδέα, και σκέφτεται ας πάρω τον ΠΑΟΚ για να πάρω το λιμάνι κτλ, τραγική ερμηνεία έως επικίνδυνη.
Κι επειδή το ερμηνεύεις ...
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρα τα πράγματα πλέον.
https://paokidea.gr/28725-anoikth-epistolh-pros-as-kai-lao-paok
Φυσικά και δεν είναι το ενδιαφέρον το γήπεδο. Ο σκοπός είναι η άλωση του ΠΑΟΚ από την ΝΔ με σκοπό να περάσει το λιμάνι σε άλλα χέρια. Απέτυχε με την επιτροπή Αυγενάκη που είχε σκοπό να ρίξει την ομάδα στη ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που διαφωνει με αυτα που λεει η ανακοινωση της ΠΑΕ??? αφηνω στν ακρη τα υστερογραφα που βαζει συναισθημα κλπ (σωστα κατ εμε)..Σε,ολα τα αλλα ΔΙΑΦΩΝΕΙ καποιος? Αν δε βγει ο ΑΣ να διαψευσει την ΠΑΕ περι διακοπων της δικηγορου, περι μη αναγνωσης του μνημονιου και ΚΥΡΙΩΣ αν δε βγουν ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Μην μπαίνουμε σ' αυτήν την σύγκριση , ο Μελισσανίδης πήρε πάνω απ ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Για παράδειγμα οι ρήτρες είναι παντελώς ασαφείς.
Πολλές οι δημιουργικές ασάφειες.
Ξέρω τώρα η απάντηση θα είναι ''να δούμε και του Τέλη''.

Μάλλον μας δουλεύεις, η ΠΑΕ ζήτησε να ενημερώσουν αν έχουν κάποιες ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?

Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα συμφώνησα με τον εργολάβο, υπογράψαμε τα συμβόλαια, έβγαλα και ένα δάνειο, χτίστηκε το σπίτι, το πήρα και τώρα το αποπληρώνω ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις

Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου

Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια

Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση

Κριμα

Μην γραφεις ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις , (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...